Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban, egy spanyol kiscsapatot (Tavernes) tömtek ki júli 14-én 8-0-ra, akkor Gio kettőt is vállalt. Mondjuk az nem keltett akkora viszhangot, azért egy Dortmund mégiscsak nevesebb ellen.depth írta:Én úgy emlékszem, h valami kis csapatot már megvertek nagyon, amiből Gio is kivette a részét. De lehet, h rosszul tudom.Drigo írta:A kis Gio -ha jól tudom- első Tottenhamben szerzett gólja.
Én úgy emlékszem, h valami kis csapatot már megvertek nagyon, amiből Gio is kivette a részét. De lehet, h rosszul tudom.Drigo írta:A kis Gio -ha jól tudom- első Tottenhamben szerzett gólja.
Az én szvsz Semmivel nem volt önzőbb, mint pl Messi. Csak neki kevesebb volt a lehetősége, és jobban akart bizonyítani, így törvényszerű, hogy nem is sikerült neki a bizonyítás....Matador írta: Őszintén szólva én nem hiányolom Giovanit, szerintem rendkívül önző játékos, mindenhonnan lőni akar, de talán tényleg áron alul adtuk el...nekem ennyi a gondom ezzel kapcsolatban...
Abszolut.Ez az átka ha nagy klub vagy.A többi milliárdot érő sztárjaid mellett egy új világsztárt nem tudsz kitermelni, vagy itt a példa mi, akik sokat kitud, de nem tud mindenkinek játéklehetőséget biztosítani.Olyan játékosokat engedtünk el áron alul, akik felkerülhettek volna a Top10 átigazolásba.Riq,Qua,Fab.kovinho írta:Nem baj, pár év múlva visszavásároljuk 60 milláért.Titinho írta:Hmm...a kis Gio a bemutatkozó, debütáló meccsén 45 perc alatt 2 gólt lőtt a 8-0-ra végződő meccs alatt. Egy pár kiló izommal még megpakolják és a Premier League egyik legjobb játékosa lesz egy pár év múlva.
Itt a link:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=777293
Barmok.
Még mindig ezt nyilatkozta.„Tudom, hogy nagy klubot hagytam ott, és türelmesnek kellett volna lennem, én azonban nem tudtam tovább várni – indokolta döntését a mexikói tini. – A Barca próbált marasztalni, de én folyamatos játéklehetőségre vágytam, szeretném hétről hétre megmutatni, mire vagyok képes."
Nem baj, pár év múlva visszavásároljuk 60 milláért.Titinho írta:Hmm...a kis Gio a bemutatkozó, debütáló meccsén 45 perc alatt 2 gólt lőtt a 8-0-ra végződő meccs alatt. Egy pár kiló izommal még megpakolják és a Premier League egyik legjobb játékosa lesz egy pár év múlva.
Itt a link:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=777293
hát én egyáltalán nem értek egyet veled mert szerintem egy nagyon jó játékos adtunk el amit később nagyon meg fogunk bánnimatador írta:Őszintén szólva én nem hiányolom Giovanit, szerintem rendkívül önző játékos, mindenhonnan lőni akar, de talán tényleg áron alul adtuk el...nekem ennyi a gondom ezzel kapcsolatban...
JA..ronaldo se 1 badybilder főleg mior oda kerult legelőször..Mosquito írta:Sokkal több helye lesz a srácnak, úgy fogja szívatni a népet ahogy nem szégyenli. 10-15gólt simán kinézek belőle, ha kap elég játéklehetőséget.djtrack írta:jól ledarálják az angol bajnokságban én megmondom ezt előre!! mert ott van pl Ferdinand vidic páros:D vagy Terry carvalho(alex)
Carragher,Hippya ezek nem kis termetű védők.arról nem is beszélve h van egy két angyon favágó is!!! gyorsan ott fogja hagyni a bajnokságot,mivel itt is állandóan esett kelt! hacsak nem fizikálisan felkézsítik most nyáron h kapjon fel pár kilót izomra! mert 60kg-al nem megy sokra!!
Sokkal több helye lesz a srácnak, úgy fogja szívatni a népet ahogy nem szégyenli. 10-15gólt simán kinézek belőle, ha kap elég játéklehetőséget.djtrack írta:jól ledarálják az angol bajnokságban én megmondom ezt előre!! mert ott van pl Ferdinand vidic páros:D vagy Terry carvalho(alex)
Carragher,Hippya ezek nem kis termetű védők.arról nem is beszélve h van egy két angyon favágó is!!! gyorsan ott fogja hagyni a bajnokságot,mivel itt is állandóan esett kelt! hacsak nem fizikálisan felkézsítik most nyáron h kapjon fel pár kilót izomra! mert 60kg-al nem megy sokra!!
Bőven megállhatja a helyét. Szerintem ott nem azt várják majd tőle rögtön az első évben, hogy ő legyen a sztár, aki a hátán viszi a csapatot...djtrack írta:jól ledarálják az angol bajnokságban én megmondom ezt előre!! mert ott van pl Ferdinand vidic páros:D vagy Terry carvalho(alex)