Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://eurobarca.hu/forum/posting.php?mode=reply&t=30Varga Tamás írta:A gólátlaga elfogadható, de átlagosnál nem több a teljesítménye. Attól, hogy alapember volt, még nem egy Sztoicskov, Laudrup, Nadal szintű játékos volt. A BEK-döntőn pl. még csereként sem állították be, pedig nem volt sérült, ott ült a kispadon. Ha alapember lett volna oly nagyon, akkor kezdőként lép pályára. Szerintem, nem volt egy nagy talentum. Oli is játszott itt 175 meccset.
westerngom pedig a ka-ra gondolt.
Mondjuk, arra már én is gondoltam, hogy Samu szándékosan teszi olyan magasra az elvárásait, hogy ne legyen olyan klub, amelyik igazán kedvet kapna a leigazolásához. Ő eldöntötte, hogy itt akar bizonyítani Pepnek, aki rájön lassanként, hogy még szüksége lehet rá. Mondjuk azt nem értem, mit kell még neki bizonyítania. Az elmúlt 4 évben már bizonyított. És most, a felkészülési időszakban igazi profi módjára viselkedik. Az pedig tudható, hogy minden meccsen nyerni akar. Ilyen emberkékre van szükségünk, nem Adebayorokra, meg hasonlókra.Zozzy 5 írta:Ha Txiki nyilatkozatából indulok ki:
Szerintem az történt, hogy látja Pep, hogy csak jó lenne Ő, csak ugyebár a kameruni meg nem szeretne rögtön a lábai előtt heverni azok után, hogy Pep az első percben megmondta, neki nem kell. Viszont mivel Samuért nincs olyan csapat aki hajlandó lenne fizetni a Barcának és Samunak is az óhajokat, így Eto'o kénytelen lesz itt bizonyítani - ami Txikiéknak is csak jó, hisz kiváló csatár.
Akkor miért van az,h ő lelkes,hajt edzésen,jó a magaviselete és nem is naon mondogatja,h el akarna mennidepth írta: Pedig Eto'on múlik, h marad-e vagy megy.
Ha valamivel, akkor az igazolásokkal nincs baj, mióta itt van. Ebben meg neki igen nagy szerepe van.Varga Tamás írta: Az, hogy jól igazol, az nem teljesen így van. Voltak itt gyenge húzásai is.
Valaki lefordítaná nekem, hogy a kolléga mit szeretett volna sugallni az irányomba?westerngom írta:- teljesen igazad van!! itt a pont!!! Tisztelet! DE! legutóbb a hangnem ért "kötélre" került egy kolléga.........grecki írta:
Off2:
Txikinek akkor is a kva anyját!
.
Igen, közepes. Ezt tartom. Láttam pár meccset abból a korszakból, és nem tartom az átlagnál többre.grecki írta:Tamás, te miről beszélsz? Txiki, mint közepes futballista?????
Nekem sem tetszett az 5let,h Hleb ide kerüljön.De ha már itt van,természetesen drukkolok nekigrecki írta: Off:
A legnagyobb Hleb ellenzők táborába tartoztam, de kezdek egyre jobban örülni neki. Jó lesz ő kiegészítő embernek. Ennyi pénzért meg aztán tényleg nem volt sok... Ráadásul ki tudja, kivé-mivé növi ki magát a Barçában...
Úgy van!grecki írta:Off2:
Helytálló!grecki írta:Off3:
Txiki balszellő volt...
Mindenfajtaféleképpen meg kell tartani,mert tényleg nagyon sok múlik az ő játékán.Akárkit is hoznának helyette,sokat veszítenénk.Eto'o több,mint egy játékos!grecki írta:On:
Mindennél fontosabb láncszemnek tartottam mindig is Eto'ot. Fontosabb volt, mint R10. Most már mindenképpen meg kell tartani.
- teljesen igazad van!! itt a pont!!! Tisztelet! DE! legutóbb a hangnem ért "kötélre" került egy kolléga.........grecki írta:
Off2:
.
Egy közepes futballistáról, aki túl magasra került, és hibát-hibára halmoz.chi omega írta:"a sportigazgatósághoz annyi köze van mint Kokónak az énekléshez"manuel írta:Txikinek nem szabad elhínni semmit! még aztsem amit kérdezz.Mert egyszer ezt mondja a sajtó előtt máskor pedig teljesen elhatárolódik attól amitt már előtte nyilatkozott.Tamásnak és Gekonak igaza van!!! ő lehet hogy mindenre alkamas személyiség de a sportigazgatósághoz annyi köze van mint Kokónak az énekléshez.
???
ember, kapj már a fejedhez, hogy kiről beszélsz..
Hogy a lóherébe nem alkalmas, ha jól igazol? Fújtok rá Samu miatt, azért a kva anyját. Túlságosan is az érzelem vezérel Titeket: Szeretem Samut, mert eredményes. Txiki nem szereteti, mert nem tudjuk (!!!)gekkodan írta:Txiki nem is alkalmas a poszt betöltésére. Ez a saját véleményem, vitára képes vagyok, de nem vagyok meggyőzhető. Nem rosszak az eddigi igazolások, tény és való. De itt van példának Hleb. Ennyi pénzért nem volt sok értelme a srácnak. Pont tegnap beszéltük Tamással, hogy passzolni jól tud, de nem az a klasszikus támadó-kp, aki cselekkel, rendkívüli megoldásokkal és egyediségével megbolondítja az ellenfél csapatát. Erre David Silva 100x alkalmasabb. Ráadásul Hleb helyét nem látom a középpályán. Mert lehet, hogy univerzális gyerek, de arra ott van Iniesta. Hlebet nem tartom elegendőnek a baloldal bejátszására. Viszont, ha az ő árához hozzávertünk volna 6-8 misit, akkor lett volna egy szélsőnk, aki fontosabb. Jelen esetben Arsavinra, Silvára, vagy Mancinire gondolok.
De még VDV is jobb vétel lett volna, sokkal.
"a sportigazgatósághoz annyi köze van mint Kokónak az énekléshez"manuel írta:Txikinek nem szabad elhínni semmit! még aztsem amit kérdezz.Mert egyszer ezt mondja a sajtó előtt máskor pedig teljesen elhatárolódik attól amitt már előtte nyilatkozott.Tamásnak és Gekonak igaza van!!! ő lehet hogy mindenre alkamas személyiség de a sportigazgatósághoz annyi köze van mint Kokónak az énekléshez.