Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Játékélményben ténlyeg jobb. ennyiszajko írta:Én akkor is azt mondom,hogy a FIFA 1000x jobb és kész...Pes is elmegy,de akkor se érhet a fifa közelébe....
Csinálni fogok 1 képet amiben a FIFA és a PES Barcájából 1 két játékost lefotózok és összerakomDanka00792 írta:Gratulálok! Az írásoddal teljesen egyetértek!socio66 írta: A játék negatívumai közé sorolnám a menüt,nekem nem jön be.
Viszont ez a menü dolog....nekem bejön, persze ez ízlés dolga. De a Fifa-ban már 5 éve ugyanaz a menü, csak a hátteret meg a gombok színét változtatták meg.![]()
Kompalor!
Játékosok arcai gyengék?Öszes foci szimulátor közül eddig ebben a legszebbek, minden kis szörszál látszik. Fifa-ban már nemtudom hány éve ugyanaz mindenkinek az arca.
Szörnyü!
természetesen nem tökéletes ez a játék (sem). Viszont az biztos hogy a mostani rész magasan a legszebb és legrealisztikusabb focijáték,tele rengeteg jó ötlettel. Azt gondolom hogy azok az emberek akik azt mondják a Fifa jobb, 70%-uk még nem játszott a PES-el. Én sem játszottam eddig,2002 óta minden évben Fifázom,viszont most már hogy kipróbáltam a PES-t,el kell ismernem hogy egyáltalán nem rossz. Alapból a Fifa menüje,körítése,magyar kommentje,licences dolgai jobban tetszenek,viszont a PES sokkal szebb realisztikusabb,és látszik,hogy a Konami-sok többet agyaltak rajta mint az EA-sek az állandóan csak felfrissített Fifán.és én ezt jobban értékelem. Várom a Fifa és a Pes 09-et!kompalor írta:Hát, igen. Nem rossz a PES, csak sokaknak el se indul (pl. nekem se). Így marad a fifa...de én elvagyok azzal is. Játszottam néhány meccset az unokatesómnál a PES 2008-al. Azért a PES-ben is vannak hibák. Pl.: A kapusok szörnyű gyengék. A játékosok meg úgy futnak mint a pingvinek!
És a játékosok arcai se az igaziak.
Nem azt mondtam, hogy gyenge, hanem hogy nem az igazi. Én PC-n láttam, közepes grafikai szinten. Xbox-on biztos szebb...Kompalor!
Játékosok arcai gyengék?Öszes foci szimulátor közül eddig ebben a legszebbek, minden kis szörszál látszik. Fifa-ban már nemtudom hány éve ugyanaz mindenkinek az arca.
Szörnyü!
Gratulálok! Az írásoddal teljesen egyetértek!socio66 írta: A játék negatívumai közé sorolnám a menüt,nekem nem jön be.
Igazából PC-n összehasonlíthatatlan a fifa (pc-n sokkal jobb mint a pes)és a pes de konzolokon jobb a fifa....csabimo írta:Még soha nem játszottam a PESsel, én Fifa párti vagyok, viszont azt már gyüröm 96ota...valaki aki tudja hogy mi a különbség pár mondatban leirhatná...
De ez kb nálam olyan hogy Playstation-el játszok 10 éve, és nem fogok Xbox-ot venni mert más...
torrentbarca tomi írta:linkeljetek már valamit ahonnan le tudom tölteni a PES 2008-at![]()
![]()
előre is kösz![]()
baguvixXx írta:Az imént sikerült egy csodálatosan jól sikerült meccset játszanom...
Nézzétek meg a statisztikákat :S
Ugyanígy vélekedek. Nem tudom pontosan mi hiányzik a 2008-ból, de nem az igazi. Valahogy hiányzik belőle az a varázs (nameg az amatőr hibák pl. a kapusokkal). Plusz ehhez hozzájön az, hogy a kiegészítők felrakása nekem sokkal kevésbé világos, mint volt az a 6-ban, viszont azok nélkül meg a PES sorozat nem sokat ér, legalábbis nekem nem. Úgyhogy a 8-cal alig játszottam pár meccset, de a 6-ot meg már lusta vagyok megint megcisnálni a sok szarságával.Hasselbaink írta:Mindent egybevetve: gigantikus csalódás a 8-as a 6-hoz képest.
Szégyenszemre visszatértem arra, mert az még mindig kihívás......
Szánalom.