Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah persze.És mindenki aki valaha szidta vagy rosszat mondott a Realról az mind Barca játékos lesz nem?!......barcafan0911 írta:Agüero: "A barcelona veszélyes csapat, a világ egyik legjobbja. A reál? a közelébe sem ér."![]()
egyszer még hozzánk igazol a gyerek.
manuel írta:Txiki szavaiból azt lehet kivenni hogy Etónak távoznia kell és gondolom hogy helyette a kis kedvencétt Benzemátt akarja majd ide hozni.
Az előző szezon elején 25 oldalt teleírtunk hogy na ez a keret a világ legjobbja, ez ütni fog, januárban már bajnokok leszünk, stb stb. Aztán mi lett? Két hét múlva BL-selejtezőzerom írta:Hat ha Eto marad, es a kozepcsatar posztot mar nem fogjuk piszkalni, akkor en is ugy latom hogy egy szelso leigazolasa utan mar teljes kerettel csapnank a lecsoba az ideny elejen(aki DAVID SILVA legyen, konyorgom)![]()
A margit nyomunkba se fog erni, ez a mostani barca tarolni fog, jok voltak az igazolasaink, es en bizom Pep-ben is.
Csak intezzek mar el hogy a davidka hagy jojjon ... elore is koszi vezetoseg
Jaja Silvával erősebbek lennénk Van Der Vaart meg a spanyol bajnokságba sehol se lesz C.ronit meg körülsztárolnák a realba és ez miatt sok játékos megsértődne és vége lenne a realnak sztem...!lui1698 írta:Köszi albicelesteX és MessiFan!![]()
Amúgy Silvának én nagyon örülök ha jön!És vele még erősebbek leszünk!
A Real meg tegye fel magának vdV-ot meg Céronit!
Roni szerintem mindenki szemében egy kalap ****... najó Realosoknál még isten is lehetne. de angliában. pfff. ha olvastátok a sportot akkor láthattátok mit irtak a portugálrol a szurkolók.. lehet hogy a világ egyik legjobb futbalistáj de akkorsem kell ennyire elszálni magától 23 évesen lehetne 1 kis esze... na mind1lui1698 írta:Köszi albicelesteX és MessiFan!![]()
na hát azért ők sem rosszak éppen..lui1698 írta:Köszi albicelesteX és MessiFan!![]()
Sok oldalon írták eddig. Szerintem igaz.lui1698 írta:Bocsi ha hülyeséget kérdezek, de egy ideje nem olvastam a fórumot.
Most, hogy visszanéztem kb 4-5 hsz-t láttam h Silva neve erősen itt van!
Ez most csak amolyan fórumon felvetett "dejólenneha" dolog vagy igazi hír és a Barca tényleg tárgyal vele és a Valenciával?
Előre is kösz annak aki válaszol.
Igen,de nyilván a valencia tudja hogy nekünk szükségünk van rá,ezért elsőre bepróbálkoznak egy magasabb árral.Mi várhatnánk,úgyis lejjebb menne az ára hiszen a valenciának kell a pénz nagyon,viszont ha húzzuk az időt akkor más csapatok is felfigyelhetnek rá,túllicitálhatnak. ezért kellene lerendezni az üzletet hamar...nem olyan sok pénz egy fiatal friss Európa-bajnokért...albicelesteX írta:Mondjuk azt nem értem annyira hogy a Valencia mondjuk mégis mennyit akarna Silva-ért?Azért nincs akkor szezon mögötte!Ha azt nézem hogy mi mennyiért adtuk el Giovannit vagy Ronaldinhot akik közül előbbi produkált olyat mint Silva ha nem jobbat Ronaldinho meg hát mondjuk max a neve miatt volt 20 akkor Silvat szerintem egy max 18 milla de a legeteteje egy 20 milla megállíthatná!nem?
Kb ezt olvastam a Goa.com-onnorbert55 írta:A SPORT szerint 22+3-as biznisz lehet a dologból.Én örülnék neki.Eto'o pedig maradjon.
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Valószínűleg kevés lesz, szerintem ebből 20 + 5 milla lesz a végén...Bestbarca írta:Szerintem ez a 18+4 milla(elmundo) kevés lesz Silváért, dolgoznunk kell még ezen. Bár a goal.com 25-ről beszél, az talán már elég lehet.