Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tudo hogy semmi közöm hozzáEnrique írta:Hülyeség ez az egész 'megállapodás'...
Nem kellett volna 'megkötni', szépen kitöröltük volna az összes madridistát aki idetéved. Fordítva szintúgy. Ezért vunk modik. De tényleg, most bann-t kap, meg 'felfüggesztést' a SAJÁT szurkolótársunk?![]()
A madridistáról tiltsák ki, aztán kész.
Utólag persze könnyű okosnak lenni, de én nem támogatom Badi felfüggesztését, pláne tiltását.
Szerinted ki nem sajnálja???? De megtörtént...Enrique írta:Hülyeség ez az egész 'megállapodás'...
Nem kellett volna 'megkötni', szépen kitöröltük volna az összes madridistát aki idetéved. Fordítva szintúgy. Ezért vunk modik. De tényleg, most bann-t kap, meg 'felfüggesztést' a SAJÁT szurkolótársunk?![]()
A madridistáról tiltsák ki, aztán kész.
Utólag persze könnyű okosnak lenni, de én nem támogatom Badi felfüggesztését, pláne tiltását.
Menjetek már...Nehogy "bántsátok" Badit...mert itthagyom a francba ezt a fórumot.redlions írta:Áthágott egy megállapodást....Rapika írta:Ugye nem akarjátok Badit megbüntetni?!![]()
Próbaidővel megússza! A többit látod! Ezentúl nincs kegyelem!
semmi gond,én is ezt tettem volna a helyedben hisz ez a dolgod. belátom hogy nem kellett volna, de akkor ezt nem így láttamredlions írta:Sajnálom Badi! De ezt a javaslatott meg kellett tennem.
Áthágott egy megállapodást....Rapika írta:Ugye nem akarjátok Badit megbüntetni?!![]()
Én megértelek, télleg az már kicsit sok amit csinálnak!Badi írta:http://www.madridista.hu/forum2.php?topic=4
-"komédia alak de nagyon ... ha a Barnabeun majd fejbe kólintják valamivel ne csodálkozzatok ( mert lehet én leszek az ... )"
-"Hogy dögöltél volna éhen." (Etoo)
-"Remélem valamelyik megvadult szurkoló a Bernabeuban fejbe kólintja valamivel.De még azt is kívánom neki,hogy Samuel "véletlenül" törje ki a lábát"
főleg ezek hatására eléggé elvesztettem a fejem, olyat írtam amit nem kellett volna. úgyhogy lehet levenni a modimat, vagy akár ki is tiltani (...), de a véleményem nem változik