Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
DE! rossz lett volna, sokkal többet ér, főleg a mi számunkra......., Samu maradjon velünk, Pep pedig döbbenjen végre a valóságra!Boixos írta:olyan 25 millió körüli ajánlatot találtak ki az újságok, de ezt az ASR részéről még aznap kategórikusan cáfolták.albicelesteX írta:Azt hol olvastad hogy a Roma le akarja igazolni?Nem hiszem hogy olyan anyagi helyzetben vannak hogy megbírnák finanszírozni a fizetését!szóval ezt asszel el lehet felejteni!
mondjuk nem lett volna rossz...
A Chelsea?socio66 írta:remélem senkiMessiFan írta:
A Romának jó is lenne de a barcának kevésbé. Valami oldalon azt olvastam hogy 40 miska az ára. De ki adna ennyit érte?
remélem senkiMessiFan írta:
A Romának jó is lenne de a barcának kevésbé. Valami oldalon azt olvastam hogy 40 miska az ára. De ki adna ennyit érte?
A Romának jó is lenne de a barcának kevésbé. Valami oldalon azt olvastam hogy 40 miska az ára. De ki adna ennyit érte?Boixos írta:olyan 25 millió körüli ajánlatot találtak ki az újságok, de ezt az ASR részéről még aznap kategórikusan cáfolták.albicelesteX írta:Azt hol olvastad hogy a Roma le akarja igazolni?Nem hiszem hogy olyan anyagi helyzetben vannak hogy megbírnák finanszírozni a fizetését!szóval ezt asszel el lehet felejteni!
mondjuk nem lett volna rossz...
olyan 25 millió körüli ajánlatot találtak ki az újságok, de ezt az ASR részéről még aznap kategórikusan cáfolták.albicelesteX írta:Azt hol olvastad hogy a Roma le akarja igazolni?Nem hiszem hogy olyan anyagi helyzetben vannak hogy megbírnák finanszírozni a fizetését!szóval ezt asszel el lehet felejteni!
depth írta:Arra nem gondoltatok, h nem a játékával kapcsolatban várják a bizonyítást?
Nem mozgott rosszul, de tény hogy még bele kell rázódjon. Tavaly év végére összeszedte magát, de még keresi önmagát most is, sajnos.DaNNy írta:Henry mért van formán kívül? (nem lattam a meccseket) olyan sarul tolta?
Hát én is Eto'o maradása mellett szavazok,de azért szerintem azt se lehet mondani ,hogy mindig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt..néha beleszürkül a játékba,de tény hogy fontos tagja lehetne ennek a csapatnak..mrmonster írta:Na igen, ez jó előjel. Bár sztem ha el akarják adni, akkor semmi áron sem játszatják majd a selejtezőn, ha meg meg akarják tartani, akkor játszani fog.westerngom írta:- azért kíváncsi vagyok - Messi nélkül - a formán kívüli Henry-val, a fiatalka Bojannal padon meri-e hagyni Pepsí Eto'o-t a BL selejtezőkön, ne adj isten, főleg, ha valami rosszul alakul.
Egyékbként meg folyton azt hangoztatjuk, hogy a csapatnak megújulásra van szüksége, ahonnan el kell távolítani a sztárokat, mint 2003-ban.
Csak hogy azt vegyük figyelembe, hogy akkor egy olyan Kluivert-et, Saviola-t (mondjuk abban a félévben pont jól játszott) kellett elküldeni, akik azért elég hullámzóan játszottak a Barçában, míg Samu mindig egyenletes teljesítményt nyújtott.
Legalábbis nekem pont Ő jelentené az egyensúlyt a távozók és érkezők között, rá és Messire lehetne építeni a támadójátékot.
Hát még van 1 hónap az átigazolási szezonból,szoval ne kiabáljuk el..!MQuC írta:Azt mondom, hogy mivel most Ade kijelentette, hogy maradszeerencsére, akkor Eto'o érzésem szerint tuti marad.
Ui.: Adebayor ezek szerint megkapta a fizetésemelését, mert egész márirányba változott az álláspontja
" Szívem az Arsenalé"...
Na igen, ez jó előjel. Bár sztem ha el akarják adni, akkor semmi áron sem játszatják majd a selejtezőn, ha meg meg akarják tartani, akkor játszani fog.westerngom írta:- azért kíváncsi vagyok - Messi nélkül - a formán kívüli Henry-val, a fiatalka Bojannal padon meri-e hagyni Pepsí Eto'o-t a BL selejtezőkön, ne adj isten, főleg, ha valami rosszul alakul.
Azt ne is várjuk el hogy nyíltan kimondják hogy azért akarjuk elküldeni, mert kezelhetetlen. Ronaldinho-nál sem mondták azt hogy azért akarják eladni mert rossz a hozzáállása és nem nyújtott maradandót az elmúlt szezonban. Csak vetítettek, hogy szeretnék méltósággal búcsúztatni, meg hogy megpróbálják a legjobb megoldást választani amivel mindkét fél elégedett.westerngom írta:a fenn leírtak teljesen rendben vannak........
Samu mindig is meghatározó eleme volt a csapatnak és lesz is az eredményesség terén. (ez az Ő dolga és hál isten, egyben ez a legnagyobb erénye is!
DE! mintha a Barca "D"-ből jött volna fel a nagy csapathoz, olyan a hangulat.
A számomra ez a bizonyítgatás érthetetlen......, ha jól játszik lesz esélye, hogy Pep lehetőséget adjon neki a továbbiakban.... MI VAN??? - kész vagyok. ettől a nevetséges, átlátszó képmutatástól.
Senki nem meri megmondani, hogy mi a probléma......, csak bizonyítson..., az a lényeg. DE! mit? mikor a vak is látja, hogy milyen jól játszik és milyen kiválóan megérti a pályán magát a csapat többi tagjával is. ( pl. Messi)