2008.08.01. 20:17:30
Szólj bátran, hogy mi kéne pontosan szívesen keresek neked olyat, ami normális, és van rajta seeder is.
Vistás dologhoz: Lehet, hogy szépen néz ki, de eszi is a memóriád rendesen, mondjuk én sosem voltam elszállva a szép dolgoktól. Nem is értem mire jó, ha átlátszik egy ablak, vagy éppen "ovális" (ami csak ügyes lekerekítés, mivel bármennyire is király fejlesztők vannak, minden téglalapokból épül fel). De mivel nem ez volt a kérdés, így válaszolok végre arra is: alap vista rettenetes volt - én nem használtam, de hallottam/olvastam róla sokat - az sp-k jövetelével viszont kezd korrekten használhatóvá válni. Alapfunkciókat hamar meg lehet szokni. Viszont, mivel az MS "gőzerővel" dolgozik a windows 7-en (és elmondásuk szerint egy teljesen új op rendszerrel, rménykedjünk, hogy jobb lesz, mint a windows széria), így nem lesz hozzá szerintem akkora terméktámogatás, bár még így is több, mint az XP-hez, amihez 2009-től csak részleges terméktámogatás lesz - és ha jól emlékszem - 2011-től, pedig semmilyen, addigra viszont ígérik a 7-et. Én mondjuk amikor lápot vettem direkt op rendszer nélkülit kerestem ugyanaz a márka, konfiguráció és min. 20.0000 Huf különbség volt egy op rendszer nélküli (vagy FreeDos-os, Linuxos) és egy vistás gép között, persze cserébe kaptál egy szép és akkoriban szinte használhatatlan vistát, ami cserébe 500-800 megát evett a memóriádból.
Az új office-t viszont nagyon ajánlom, sokkal áttekinthetőbb, egyszerűbb lett, fele annyi kattintásba kerl egy-egy művelet elvégzése, el se hittem először, hogy MS fejlesztés. Akit esetleg érdekel lehet h fel tudok tölteni egy portable verziót, igaz angol, de össz-vissz 520 mega (ebben van world, excel, access, pp, meg még három más baromság), szal simán rárakod egy pendrivra, nem foglal semekkora helyet a gépeden.