Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vito írta:Így van, cáfolták!Amúgy a cselszkij minden héten bejelenti, hogy megvette ezt és azt a játékost...
de az 12milió font volt.Maxi írta:Ezt benéztem bocs!Deco01 írta:Akkor itt már bukott a cselszkij ha azt mondod h 15-20 misibe van, mert azt lehetett olvasni h az angolok 12 millióért "szerezték meg"!De akkor sem igaz!
Ezt benéztem bocs!Deco01 írta:Akkor itt már bukott a cselszkij ha azt mondod h 15-20 misibe van, mert azt lehetett olvasni h az angolok 12 millióért "szerezték meg"!
Maxi írta:Én azt olvastam!Csak azért nem olcsó ő 15-20 millió(nem mintha nem érné meg)!Deco01 írta:Ez komoly??? Én nm hallottam h cáfolták volna! Remélem igazad van!Mert ö tökéletes lenne a baloldalra legalább 10 évre!!!
Sevillában.Ő verte szombaton a reálnak azt a hatalmas szabigólt!Deco01 írta:Zsolti írta:vegyük meg a ramost a jobb oldalra.ő elég univerzális a védelemben,meg elég fiatal is,meg nagyon jó is.
Bocs lemaradtam! Ki ez a Ramos? és hol játszik?
Én azt olvastam!Csak azért nem olcsó ő 15-20 millió(nem mintha nem érné meg)!Deco01 írta:Ez komoly??? Én nm hallottam h cáfolták volna! Remélem igazad van!Mert ö tökéletes lenne a baloldalra legalább 10 évre!!!
Zsolti írta:vegyük meg a ramost a jobb oldalra.ő elég univerzális a védelemben,meg elég fiatal is,meg nagyon jó is.
Ez komoly??? Én nm hallottam h cáfolták volna! Remélem igazad van!Maxi írta:Én úgy tudom hogy mind a két fél cáfolta ezt!Deco01 írta: A baloldalon meg mivel lemaradtunk Del Hornoról sztem nm fogunk venni senkit sem!
Grat a Bajnokcsapatnak!!!!Még van rá esély!
Nem csodálom! Ahogy Carlos papát végig szííívatta a hétvégén...Deco01 írta:Ugy tudom érte Perez is hajtóvadászatot inditott az átigazolási szezonban!
balboa7 írta:Írtátok, meg Laporta is mondta hogy szeretne egy jobb szélsőt, Ti mit szólnátok Jesus Navas-hoz(Sevilla)?
Deco01 írta:LG írta:Sztem Giuly helyére jo lesz Ezquerro(már mint a cseréjének) Kozépso védonek én is Gallast szeretném(mivel csak 5 misi lenne, míg Milito meg Kompany ennek tobbxrose pedig sztem Gallas jobb mint ok meg rutinosabb. Jobbszélre én Cafunak orulnék nagyon, de ugy se o jonViszont annak orulok h idén nem veszunk sztár játékost, mert miért is kellenne a bajnokcsapat gerincén véltosztatni
![]()
V. Bommel, Ezquerro, Gallas, + egy szélsövédö és kész a jövö évi csapat! Laportáék nyilatkozták, h szükség volna egy jobbhátvédre Belletti helyére aki jobban tudna majd védekezni! Hát remélem megtalálják ezt a vkit mert ebben a szezonban rengeteg gólt kaptunk arról az oldalról! A baloldalon meg mivel lemaradtunk Del Hornoról sztem nm fogunk venni senkit sem!
Grat a Bajnokcsapatnak!!!!
Nem tom ti hogy vagyok vele de én Evrat nagon jónak tartom!Boixos írta:az lenne szép, ha esetleg leesne a gallas és kizavarnák a szélre védekezni, amit útál...![]()
télleg, a del hornón kívűl nincs vmi reális alternatíva a bal oldalra? nem mintha a gio [auto_cenzúra] lenne, csak úgy általában.
Én úgy tudom hogy mind a két fél cáfolta ezt!Deco01 írta: A baloldalon meg mivel lemaradtunk Del Hornoról sztem nm fogunk venni senkit sem!
Grat a Bajnokcsapatnak!!!!
LG írta:Sztem Giuly helyére jo lesz Ezquerro(már mint a cseréjének) Kozépso védonek én is Gallast szeretném(mivel csak 5 misi lenne, míg Milito meg Kompany ennek tobbxrose pedig sztem Gallas jobb mint ok meg rutinosabb. Jobbszélre én Cafunak orulnék nagyon, de ugy se o jonViszont annak orulok h idén nem veszunk sztár játékost, mert miért is kellenne a bajnokcsapat gerincén véltosztatni
![]()