Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is remélem, hogy a Realba megy és szemben fogja magát találni Puyollal és Touréval akik majd elveszik a kedvét a focizástól ésakkor majd mehet színésznek valami harmadosztályú szappanoperába!sziszkovlb18 írta:Örülnék, ha CR blankó lenne ugyanis látná MESSI-t játszani és rájönne arra, hogy miért nem ő a legjobb, hanem a mi LEO-nk!!
Émlékszem egy régi Vicente nyilatkozatra amikor azt mondta, hogy szeretek a Ferrarimmal száguldozni az utcákon...kb 5 éve akkor mennyi lehetett 20 évesMeNnOn írta:jójó,lehet a pályán nem mutatják,de biztos van bennük 1 kicsi amikor a millios euróju autojukkal a városban mennek,vvagynemtom..személyesen nem ismerjók őket..MQuC írta: Hát persze lehet nagyképúnek lenni, de sztem hosszútávon ez nem jó!
Nézd meg például Iniestát szerintem rohadtul nem szállt, vagy pl Messi, de sztem CR ocsmány amit művel...gusztustalan egyfolytában színészkedik és sztem azt hiszi, hogy róla szól a világ - Realban a helye
jójó,lehet a pályán nem mutatják,de biztos van bennük 1 kicsi amikor a millios euróju autojukkal a városban mennek,vvagynemtom..személyesen nem ismerjók őket..MQuC írta: Hát persze lehet nagyképúnek lenni, de sztem hosszútávon ez nem jó!
Nézd meg például Iniestát szerintem rohadtul nem szállt, vagy pl Messi, de sztem CR ocsmány amit művel...gusztustalan egyfolytában színészkedik és sztem azt hiszi, hogy róla szól a világ - Realban a helye
Hát persze lehet nagyképúnek lenni, de sztem hosszútávon ez nem jó!MeNnOn írta:az a baj,hogy szerintem ilyen szinten már van okuk nayképünek lenni,és minden játékosba van valamien szinte.. gondoljatok bele.. ti is azok lennétekMQuC írta:Ez a Quaresma téma már többször is volt fórumoon. Én is még mindig azt mondom, h nem lenne rossz, elfogadnám. Nem játszott ő akkor sem rosszul, attól még, hogy a Barcának nem kellett.... Fabregast is elengedték ( mondjuk azt én helyeslem) ,Ráadásul azt mondják sokan, h nagyképű.... Akkor CR micsoda??
ha ilyen szinten fociznátok.. szóval nemtom mér kell fikázni CR,meg a többit..
Áruld már el, hogy miért nem csíped Silvát?LG írta:Én meg mindig azt mondom, nem kell, Silva meg duplán nem. Igy jó ez a keret, ahogy van, persze Etoo maradjon
az a baj,hogy szerintem ilyen szinten már van okuk nayképünek lenni,és minden játékosba van valamien szinte.. gondoljatok bele.. ti is azok lennétekMQuC írta:Ez a Quaresma téma már többször is volt fórumoon. Én is még mindig azt mondom, h nem lenne rossz, elfogadnám. Nem játszott ő akkor sem rosszul, attól még, hogy a Barcának nem kellett.... Fabregast is elengedték ( mondjuk azt én helyeslem) ,Ráadásul azt mondják sokan, h nagyképű.... Akkor CR micsoda??
Bojan 17 évesen 10 gólt szerzett a spanyol első osztályban; Raúl nem szerzett ennyit a bemutatkozó szezonjában.... Szóval tud vmit a srác...manuel írta:Csak gratulálni tudok ehez a hsz-edhez!!! R10-ett szerinted nemkellene pótolnúnk vagy ekkora sztárt majd a 17 éves Bojannal akarnád pótolni???
Okoska!!!
Távozó: Érkező:(LG szerint senki)LG írta:Én meg mindig azt mondom, nem kell, Silva meg duplán nem. Igy jó ez a keret, ahogy van, persze Etoo maradjon
Quaresma már volt a Barca játékosa pár éve, de akkor nagyon nem vált be... még a Kluivert-Saviola érában ha jól emlékszem Van Gaak hozta ide... utánanézni lusta vagyok, de akkor elég gagyi volt sajnos...bojan95 írta:hát de elötte méertnem próbáltuk megMessiFan írta:Ha jól tudom 23 millió az értéke.. Szerintem is jó lenne de ahogy olvastad Laporta azt mondta hogy meg van a csapat a következő szezonrabojan95 írta:Quaresmát mért nm próbájuk leigazolni bal szélre tökéletes lenne jó szabadrúgó jól cselez barca szintű játékos sztem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hát de elötte méertnem próbáltuk megMessiFan írta:Ha jól tudom 23 millió az értéke.. Szerintem is jó lenne de ahogy olvastad Laporta azt mondta hogy meg van a csapat a következő szezonrabojan95 írta:Quaresmát mért nm próbájuk leigazolni bal szélre tökéletes lenne jó szabadrúgó jól cselez barca szintű játékos sztem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ha jól tudom 23 millió az értéke.. Szerintem is jó lenne de ahogy olvastad Laporta azt mondta hogy meg van a csapat a következő szezonrabojan95 írta:Quaresmát mért nm próbájuk leigazolni bal szélre tökéletes lenne jó szabadrúgó jól cselez barca szintű játékos sztem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hleb, Henry, Bojanfcbarca10 írta: Iniesta nem mindig lehet ott, mivel a kp-ra is szükség lehet rá.
fcbarca10 írta:Gudjohnsen remélem marad, cserének kitűnő. Egyébkén még egy balszélső jöhetne, ez szerintem hiányposzt.stefanl10 írta:Remélem most már megmarad ez a keret ami most van. Szerintem nem kell már több játékos és ne is menjen el senki csak talán még gudi
Iniesta nem mindig lehet ott, mivel a kp-ra is szükség lehet rá.