Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavaly a Barca-Madrid El Classico (2006.12.23) után állandó 7 pontos fórunk volt ami a végére 18 lett. Ez azért nem az a klasszikus versenyfutás!menczel írta:khtomka írta:Jó reggelt mindenkinek!
Az idén valószínű,hogy egy izgalmasabb bajnokságnak nézünk elébe. Bár szerintem most Madrid-Barca versenyfutás lesz....
nagyon nem tetszik hogy az a felütése a mondatodnak hogy idén nem Barca-Madrid versenyfutás volt. Igaz hogy a végén 3-ok lettünk ettöl függetlenül badarság lenne azt állitani hogy reál-villareál verseny volt
khtomka írta:Jó reggelt mindenkinek!
Az idén valószínű,hogy egy izgalmasabb bajnokságnak nézünk elébe. Bár szerintem most Madrid-Barca versenyfutás lesz....
gondolom a Ronaldinho-Eto'o-Messi hármas... vagy nem?LG írta:Bocs, de igazából nem értem, mit magyarázolMilyen 3-s, vagy mi
Igy van. 2005 nyarán mennyit is költöttünk igazolásokra, semmit. Jött Van Bommel, Ezquerro, meg Messi-de ők a következő nem lettek meghatározó játékosok a BL menetelésnél, Messi lehetett volna, csakhát lesérült. Hanem azzal a csapattal nyertünk meg mindent, amelyik elöző évben is megvolt, és valóban egy igazi, egységes csapat volt.Boixos írta:az a helyzet, h nem a madridnak kell bizonyítania, hanem nekünk.
ők akkor is hat kilométerrel nyerték meg az előző bajnokságot, ha most max annyi "igazolást" mutatnak fel, h a jó szokásukkal ellentétben hazavisznek néhány ifit.
Ne várd, nem lesz egyszerű kiheverniBoixos írta:az a helyzet, h nem a madridnak kell bizonyítania, hanem nekünk.
ők akkor is hat kilométerrel nyerték meg az előző bajnokságot, ha most max annyi "igazolást" mutatnak fel, h a jó szokásukkal ellentétben hazavisznek néhány ifit.
nagyon együtt van a csapatuk, éppen ezért nem lenne túl "rossz", ha egy olyan taknyot odavinnének, mint cronaldo, aki egy másodperc alatt tönkretenné az eddigi egységet csak azzal, h aláírja az elég konkrét fizetésről szóló szerződését, amivel magasan az ottaniak felett szakítana...
Üdv!Spainfan írta:Üdv! Én real fan vagyok és nagyon várom már a barca-realt biztos király lessz! Az igazolásoknak köszönhetően nagyon kemény barca lessz, de a real most nagyon eggyütt van.
micsoda?Spainfan írta:Üdv! Én real fan vagyok és nagyon várom már a barca-realt biztos király lessz! Az igazolásoknak köszönhetően nagyon kemény barca lessz sztem de a real is az!
De la Red (Getafe) és Javi Garcia (Osasuna) jött de mindketten kölcsönbeDanka00792 írta:Valaki megtenne nekem egy szívességet? Leírná, hogy a Madridból eddig kik mentek el, és kik jöttek? Nem nagyon követem őket, söt.. semennyire.
Tehát, ha valaki venné a fáradtságot, és leírná, azt nagyon megköszönném.
Nos, Casillas biztos nem fogja megkapni. A negyeddöntőn kívül nem volt kiemelkedő teljesítménye, és kapus. Ha már kapus, akkor ott van van der Saar, aki jobb teljesítményt nyújtott az egész évadban. Céroni? Akkor egy öttonnás kődarabbal sem lehetne a Földön tartani...cris119 írta:Szerintem C Roni meg Casillas közt fog eldölni az aranylabda de én casillasnak adnám (MERT SPANYOL ÉS MEGNYERTE AZ EBT NEKÜNK ÉS SOKAT KÖSZÖNHET NEKI A MARGIT IS.) Igaz roni is Blt nyert a Mu val de még várjon 1 kicsit és vegyen vissza az arcából. Szóval én casillasnak adnám. Ti hogy gondoljátok?
Remélemdanianevem írta:Majd idén visszakapják a Realosok...MessiFan írta:Kíváncsi leszek az El Classico-ra 2007/8-as idénybe hányszor kaptunk ki?2x?
A Barcelona 3-0 0-5-ra is verte a realt mostmeg
Rossz bemutatkozás. Ennek az ideje lejárt, és nem is illendő.wikko írta:Madrid cabrón salud el campeón
Enyi
Majd idén visszakapják a Realosok...MessiFan írta:Kíváncsi leszek az El Classico-ra 2007/8-as idénybe hányszor kaptunk ki?2x?
A Barcelona 3-0 0-5-ra is verte a realt mostmeg