Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért, van Villa ügy ?socio66 írta:...Mijatovics mondta hogy ha végülis céronit nem sikerül odavinni akkor sem lesz már több igazolásuk... ez nekünk még nagyon jól jöhetne a Villa ügy szermpontjából!
Hát együtt érzek veled...nekem is az egyik kedvenc nem barcelonában játszó focistám...és ha jól emlékszem,ő szívesen játszott volna nálunkTitinho írta:Mivel nekem az egyik kedvenc játékosomról van szó, ezért jelen pillanatban a szívem hasad ketté. 4 éve szeretném a Barçában látni (2005-ben meg is volt rá az esély) Rafael-t, és itt törik ketté a szívem, mert ezzel a madridi szerződésével már nem adatik meg nekem, hogy Barça mezben láthassam az egyik kedvencemet.Nagyon jól fog vele járni a Madrid, most sokan azt mondják, hogy minek, meg cserepadra jön. Hát nem hiszem...ha azt a szintet hozza mint az Ajaxban és a Hamburgban (márpedig miért ne hozná), akkor a La Liga egyik legjobb kp-ja lesz. Higgyétek el nekem. A gólpasszkirály tuti ő lesz már az idén is.
Így, hogy Madridba szerződik, így nem tudok neki sok sikert kívánni, csak reménykedek benne, hogy jövőre összeveszik a vezetőséggel és mindenkivel és átjön Barcelonába.De ez csak egy hiú ábránd marad...
![]()
És ha belegondolok, hogy 9 millió!Te jó ég...na ilyentől hullik ki a hajam.
Áhh...
Mivel nekem az egyik kedvenc játékosomról van szó, ezért jelen pillanatban a szívem hasad ketté. 4 éve szeretném a Barçában látni (2005-ben meg is volt rá az esély) Rafael-t, és itt törik ketté a szívem, mert ezzel a madridi szerződésével már nem adatik meg nekem, hogy Barça mezben láthassam az egyik kedvencemet.bouba írta:Annyiért nekünk is megérte volna szerintem...Rikinho20 írta:vége:
"Rafael Van der Vaart 9 + 2 millió euróért a Real Madridé! A holland játékos már nem lép pályára szombaton új klubja ellen az Emirates-kupán és hétfőn hivatalosan is bemutatják, mint a Real Madrid játékosát. /Cadena SER/"
ha meg nem vált volna ,biztos lett volna csapat aki ennyi pénzért elvitte volna tőlünk...
Annyiért nekünk is megérte volna szerintem...Rikinho20 írta:vége:
"Rafael Van der Vaart 9 + 2 millió euróért a Real Madridé! A holland játékos már nem lép pályára szombaton új klubja ellen az Emirates-kupán és hétfőn hivatalosan is bemutatják, mint a Real Madrid játékosát. /Cadena SER/"
Spanyolt tudok mondani: www.soocer-spain.combarca99 írta:Hogy ilyen ne forduljon többször velem elő:Nem tudtok valami oldalt, ahol össze vannak foglalva az igazolások? Pl.: bajnokság/csapat/távozottak-érkezettek
Olyat elég sok helyen találtam, ami tudosít egy átigazolásról, de én olyanra lennék kíváncsi, ahol a komplett keret változásait lehet figyelni.
szvsz őt:Perrero írta:Gomes (PSV Eindhoven) 12.000.000
Luka Modric (Dinamo Zagreb) 21.000.000
Giovani dos Santos (FC Barcelona) 6.000.000
Spurs szépen erősített, komoly távozó nincs, csak keane, érdekelne h kit visznek a helyére..
A Spurs jó lesz! Jó az edző, jó a keret. Gomes-Hutton,Woodgate,King,Gilberto-Lennon,Modric,Zokora,Giovani-Berbatov(egyelőre),Bentbarca99 írta:Igaz ő nyomta a Spurs balszélét? Mert akkor Giovának itt több lehetőség jut...danianevem írta:Malbranque a Tottenham-ből Sunderland-be
De leigazolták Bentley-t is ,aki szintén szélső.barca99 írta:Igaz ő nyomta a Spurs balszélét? Mert akkor Giovának itt több lehetőség jut...danianevem írta:Malbranque a Tottenham-ből Sunderland-be
Igaz ő nyomta a Spurs balszélét? Mert akkor Giovának itt több lehetőség jut...danianevem írta:Malbranque a Tottenham-ből Sunderland-be
Szerintem az év vicce. Jó csatár, de nem ennyire. A 'Pool megint nem lesz sehol a PL-ben. Degen,Dossena,Keane? Őszintén szólva nem túl veretes.kilibarca írta:Robbie KeaneLiverpool 4évre , 23 millió euróért
![]()
.
Szerintem ez kicsit sok érte de ők tudják.