bouba írta:Rikinho20 írta:vége:
"Rafael Van der Vaart 9 + 2 millió euróért a Real Madridé! A holland játékos már nem lép pályára szombaton új klubja ellen az Emirates-kupán és hétfőn hivatalosan is bemutatják, mint a Real Madrid játékosát. /Cadena SER/"
Annyiért nekünk is megérte volna szerintem...
ha meg nem vált volna ,biztos lett volna csapat aki ennyi pénzért elvitte volna tőlünk...
Mivel nekem az egyik kedvenc játékosomról van szó, ezért jelen pillanatban a szívem hasad ketté. 4 éve szeretném a Barçában látni (2005-ben meg is volt rá az esély) Rafael-t, és itt törik ketté a szívem, mert ezzel a madridi szerződésével már nem adatik meg nekem, hogy Barça mezben láthassam az egyik kedvencemet.

Nagyon jól fog vele járni a Madrid, most sokan azt mondják, hogy minek, meg cserepadra jön. Hát nem hiszem...ha azt a szintet hozza mint az Ajaxban és a Hamburgban (márpedig miért ne hozná), akkor a La Liga egyik legjobb kp-ja lesz. Higgyétek el nekem. A gólpasszkirály tuti ő lesz már az idén is.
Így, hogy Madridba szerződik, így nem tudok neki sok sikert kívánni, csak reménykedek benne, hogy jövőre összeveszik a vezetőséggel és mindenkivel és átjön Barcelonába.

De ez csak egy hiú ábránd marad...
És ha belegondolok, hogy 9 millió!

Te jó ég...na ilyentől hullik ki a hajam.

Áhh...