Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát pont h nincs igazad..LG írta:Az hogy a Barca meg genyál kozott nincs brátság az nem a szurkolok miatt van...Mindenek az erdetét a torténelemben kell keresni. A spanyolok és a Katalánok alapbol gyulolik 1mást...
<--- Hát igen, csalódottak vagyunk levertek szomorúak. Raul ugye nyilvánosan elfogadta Eto'o bocsánatkérését, De maga a kijelentés, amit mondott, egy elbukott bajnokság után, minden madridistásat felhúzott, szóval a sértést a lehető "legrosszabb" pillanatban vága be. Ja nekem semmi bajom nincs a barcelonával 2 játékost leszámítva: Eto'o és Victor Valdes... Ha gondoljátok egyszer kifejtem h mi a bajom velük, de este 10kor már nem untatom a tisztelt fórumozókat. Szal Jó éjt, Hala Madrid!Boixos írta:okés, nem nevezlek jóbarátnak, írhattam volna mást is, csak annak még ennél is kevésbé örültél volna.
nekem a guti beszólásai a kedvenceim, de többször ment már a fikázás oda-vissza, ne csinálj úgy, mintha nem nem tudnád miről beszélek. ez az egész szitu sztem vihar egy pohár vízben. sztem nem is foglalkozott volna különösebben ezzel senki a részetekről, ha nem lenne egyébként is nagy a csalódottság az elbukott bajnokságotok miatt. ezt most mint tényt írom, nem gúnyolódni akartam.
<--- mondjuk az h "genyál" már elárul vmit rólad... Szerintem a szurkolókban is van hiba, benend is, bennem is. Pl szerintem mi SOSEM leszünk nagy haverok, és nem is fogom magam megerőltetni nagyon hogy ez megváltozzonLG írta:Az hogy a Barca meg genyál kozott nincs brátság az nem a szurkolok miatt van...Mindenek az erdetét a torténelemben kell keresni. A spanyolok és a Katalánok alapbol gyulolik 1mást...
<--- hát igen ez a kijelentés pontosan egyenértékkű az Eto'o által tett kijelentéssel... szerinted az h a barca süllyedjen, és az h madridi ugyanaz? persze 1 elvakult barca drukker szemében elhiszem hogy tüske. Szó-szó engem is zavarna ha ilyet mondott volna pl Xavi. de akkor sem ugyanaz a 2, ezt te is beláthatod!LG írta:Guti: Mint minden reál drukker, én is azt szeretném, h a Barcelona minnél mélyebre sullyedjen.
1. dolog: Ne nevezz engem jóbarátnak, messze vagyunk még attólBoixos írta:jóbarát, ha a műveltségedet akarod erősíteni, akkor miért nem az MTA (Magyar Tudományos Akadémia) weblapjára mész? egyébként nincs szükségem az egyetértésedre a hsz-szel kapcsolatban.Colin írta:<--- meglátszik a műveltség...Boixos írta:egyébként ez az egyik kedvenc rigmusom.
különben is, annyira röhejes ez az óriási felháborodás, mintha nem menne a szardobálás folyamatosan a klubok között! ugyanezt eljátszák a ti játékosaitok is, csak most ennek sokkal nagyobb a publicitása, mert a bajnoki cím ünneplésén hangzott el! nem mintha védenem kellene az etoot, mert sztem nincs is miért, de ez egy fiatal gyerek, először lett bajnok (és nem utoljára), persze, h elkezd üvöltözni egy ilyen felfokozott hangulatban! ehhez képest az 50 éves figótok lazán fényképezteti magát együtt vigyorogva olyan madridista hülyegyerekekkel, akik feszítik előtte az "anticulé" sálat. néhány többi játékosotokról már nem is beszélve. nem mindenki olyan nálatok sem, mint a zidane, vagy a raul, akiket lazán lehetne példaképül állítani a többiek elé, mint embert is, csak úgy általában.
Na látod...téleg nem ugy vislekedett ahogy kellett volna, de azért ot is meglehetett érteni. + valoszínu 1 kicsit be is piált, és azt mondják, h részegen oszinte az ember. Nah Colin kedvéért:real_funghi írta:Eddig is tudta, mindenki, hogy utalja a Real-t, amiert Perec igy kiuldozte tolunk.
En nem csodalkozok, de ora most elvileg felneznek a fiatalok. Jo peldat mutat.......
Most kene megmutatnia, hogy a bajnoki cimtol meg nem szall el, dehat ezt szerintem nem bizonyitja be egyhamar.
jóbarát, ha a műveltségedet akarod erősíteni, akkor miért nem az MTA (Magyar Tudományos Akadémia) weblapjára mész? egyébként nincs szükségem az egyetértésedre a hsz-szel kapcsolatban.Colin írta:<--- meglátszik a műveltség...Boixos írta:egyébként ez az egyik kedvenc rigmusom.
<--- ahelyett h megköszönnétek. Mi legalább eladtuk, és nem tartogattuk!! Ti meg csodálkoztok h Felhúzott minket ez a trágár kifejezésLG írta:Jah...és amit a ti szennyes vezetoségetek muvelt Etooval...azt már elfelejtettétek![]()
A világ 1ik legjobb csatára, de sosem bontakozott volna ki igazán a reálba, ahol ok nélkul mellozték, és csak árucikként kezelték, megaláztál
Csodálkoztok, h gyuloli a csapatotokat
![]()
![]()
![]()
<--- idegesítő h ilyen műveletlen játékosaitok vannak... egyébként gyere nyugodtan ne fogunk kidobni! (ha nem vagy nagyon paraszt vagy olyan mint Eto'o)Vito írta:Colin, miért foglalkoztok a BarcávalAnita is biztos aranyos lány, de attól, hogy megvan a véleményetek Eto'oról, attól mi Barcások még tudunk aludni.Ettől emmi sem változott, BAJNOK A BARCA!!!egyébként az oldalatok tele van azzal, hogy puta Barca.<--ez mit jelent
Ha Guti, vagy vmelyik kultúrált hátvédetek ugyanezt megcsinálta volna, én nem mentem volna át írogatni a madridistára, sokkal jobban fájt volna, h oda a bajnoki cím