Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Touzani jobb , meg Abbas Farid is.MessiFan írta:Hány éves most?Primitive írta:Billy Wingrowe KATT
Szabad Virilisták Szövetségelui1698 írta:
Már régen meg akartam kérdezni, de az "szvsz" mit is jelent?
nem szerény véleményem szerint?ozsimiki írta:szódás veri szamarátlui1698 írta:
szódás veri szamarátlui1698 írta:
Los Banditos írta:Én pl. csakis a mekis hamburgert csípem, de ott is csak a McFisht:) Bár egyik-másik kaja ottan már túlságosan is egészségtelen állítólag.LG írta:De mitől olyan egészségtelen a hamburger. A zsemle, a hús, vagy a zöldség egészségtelen benne, mert szvsz az 1ik sem.Persze a mekis kaja az más, tocsog a zsirban...
Ha pedig legközelebb McDrive közelében jártok, próbáljátok ki: http://www.youtube.com/watch?v=27NX_MMIkLY![]()
Én pl. csakis a mekis hamburgert csípem, de ott is csak a McFisht:) Bár egyik-másik kaja ottan már túlságosan is egészségtelen állítólag.LG írta:De mitől olyan egészségtelen a hamburger. A zsemle, a hús, vagy a zöldség egészségtelen benne, mert szvsz az 1ik sem.Persze a mekis kaja az más, tocsog a zsirban...
http://www.mininova.org/tor/1664336Primitive írta:
Ha jössz talira, mindenképpen hozd el nekem a DVD-tVagy lehet még kapni valahol??
Ha jössz talira, mindenképpen hozd el nekem a DVD-tChris0527 írta:A legnagyobb. Megvan a DVD-je ott megtanít freestyle-ozni a kezdetektől de úgy hogy a dekázással kezdiPrimitive írta:Billy Wingrowe KATT.
Hány éves most?Primitive írta:Billy Wingrowe KATT
A legnagyobb. Megvan a DVD-je ott megtanít freestyle-ozni a kezdetektől de úgy hogy a dekázással kezdiPrimitive írta:Billy Wingrowe KATT
Persze, ez így van, de elég elszomorító, hogy az ilyen megtörténik. De a legjobb az lenne, ha senkit nem fosztanának ki...grecki írta:Szerintem például sokkal inkább fosszanak ki egy ereje teljében lévő, "tehetősebb" embert mint egy nyolcvanéves nénikét, aki a havi húszezer forintos nyugdíjából kuporgatott össze 100 ruppót mondjuk az unokája ballagására.
Most lehet baromira népszerűtlen leszek ezzel, de mi a különbség egy híres ember és egy mezei lakos kifosztása között? A bűnözőknek meg aztán azért nem lesz lelkiismeret-furdalása, mert néhány nappal korábban elhunyt a cimborája, aki történetesen szintén sportoló és mindenki nagy kedvence volt. A bűnöző attól (is) bűnöző, mert nem foglalkozik azoknak az embereknek a lelkivilágával, akiket éppen kirámol. Szerintem például sokkal inkább fosszanak ki egy ereje teljében lévő, "tehetősebb" embert mint egy nyolcvanéves nénikét, aki a havi húszezer forintos nyugdíjából kuporgatott össze 100 ruppót mondjuk az unokája ballagására.Varga Tamás írta:"Kifosztották Kozmann György autóját..."
Nekem a térdemre javasolták, ("procbegyulladás"-ra) menni nem tudtam, de hihetetlen, ma már azt sem tudom h hol volt a duzzanat.VIII.Henrik írta:Beszállnék én is a Flector-relkámba. Néha Nagypapámra tör gerinc-, derékfájás olyan, hogy nem tud kiegyenesedni, de Flector tapasszal lekezeli mindig, és kigyógyul belőle.