Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Mondjuk azt még most sem nyeltem le, hogy nem tudott egy interjúban elbúcsúzni tőlünk, sietni kellett nagyon...
 Mondjuk azt még most sem nyeltem le, hogy nem tudott egy interjúban elbúcsúzni tőlünk, sietni kellett nagyon...

- mégha nem is jegyzik Vietnamot sehol...
  - mégha nem is jegyzik Vietnamot sehol...

mondom az asszonnynak este Barca meccs , nézzük? (eddig nézte mindig velem
  mondom az asszonnynak este Barca meccs , nézzük? (eddig nézte mindig velem   ) Erre azt mondja ő nem nézi ,mert már nincs ott Ronaldinho és am is csak Messit szereti még nézni játszani az ujak közül meg nem ismer senkit , de a Legjobban Ronaldinho elegáns mozgása tetszett neki !!
   ) Erre azt mondja ő nem nézi ,mert már nincs ott Ronaldinho és am is csak Messit szereti még nézni játszani az ujak közül meg nem ismer senkit , de a Legjobban Ronaldinho elegáns mozgása tetszett neki !!  ez egy kicsit bennem is ott van h csak miatta is érdemes volt sok-sok embernek nézni még 1 unalmas meccset is!
  ez egy kicsit bennem is ott van h csak miatta is érdemes volt sok-sok embernek nézni még 1 unalmas meccset is!