Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a fenn leírtak teljesen rendben vannak........Mihu írta:Úgyhogy ha marad a kameruni, akkor szezon közepe-vége felé újra meghatározó játékosa lesz a Barcának.
Maximálisan egyet tudok érteni. Ráadásul egy tipikus gólgép, aki mellesleg előkészíteni is tud! Nagyon remélem, hogy marad, az lenne a legnagyobb nyereség, nem igazolni össze-visszaMihu írta:Hogy ha ez nem blöff, hanem tényleg nem számol vele Pep, akkor abban tudok még reménykedni, hogy olyan lesz a történet lefolyása, mint volt két éve a Madridnál. Akkor Capello azt nyilatkozta hogy Beckham bejárhat az edzésekre, de ne is számítson arra hogy a meccseken játszani fog. És végül a rendkívül profi hozzáállása meghozta a gyümölcsét, mert visszakerült a kezdőbe, és túlzás nélkül állítom hogy bajnoki címre vezette a Madridot.
Eto'o-ban én látom azt a mentalitást, hogy "na csak azért is megmutatom". Nem fog belenyugodni szerintem hogy padozik. Az edzéseken oda fogja tenni magát, és amikor beáll, akkor sokat fog hozzátenni a csapat játékához. És Pep azért annyira már nem hülye, hogy ezt ne vegye észre, és ezek tükrében ne változzon meg a véleménye. Úgyhogy ha marad a kameruni, akkor szezon közepe-vége felé újra meghatározó játékosa lesz a Barcának.
Nekem ez a véleményem.
Boixos írta:ez az egész történet arra jó, h a samu is észrevegye, nem ő pukkantotta a passzát-szelet, azaz ő sem érinthetetlen. remélem, a vezetőségnek is max ennyi a célja ezzel az egésszel, és eszük ágában sem volt eladni a gyereket, max éreztetni akarták vele egy kicsit a törődést.
épeszű ember nem adhatja el etoot.
Teljesen egyetértek ezzel a véleménnyel, a vastagított sort pedig azért emeltem ki, mert ha azokat a tényezőket is figyelembe vesszük, amiket nem ismerünk, az akkor is igaz marad, és nem kockáztathatunk meg egy szezonnak úgy neki menni, hogy nincs Eto'o helyett alternatíva, mert úgy alig van esélyünk bármit is nyerni a szezon végén.mrlevy írta:ÜDV!
Én megértem hogy a technikai vez kezében van samu sorsa de NAGY HIBA lenne a részükről ha figyelmen kívül hagynák laporta,a csapat és a szúrkolók 1ÉRTELMŰ véleményétTisztelem pepet és amit elért valamint hogy erős egyéniség de sztem megkéne változtatnia korábbi döntését mert 1ÉRTELMŰ hogy nincs senki a piacon aki samu nyomába érhetne
![]()
Ráadásul ugye a BARCA TÖBB MINT 1 KLUB ami szöges ellentéte lenne ha hagynánk elmenni őt azok után amit a klubbért tett
A viselkedéséről meg annyit hogy mikor leigazoltuk tudtuk h ami a szívén az a száján ember.
KITARTÁS SAMU,VELED VUNK ÉS MARADJ
hát most hogy ilyen válság helyzet van hogy menjen-ne menjen Eto'o azért még ráférne egy meccs de elismerem már bizonyított egészen azóta mióta itt játszik úgyhogy csak tekintsenek vissza kicsit a vezetőség tagjai és hasonlítsák csak össze pl.berbatovval vagy drogbával!na akkor majd látunk ezt azt ami Eto'o mellett szól - nem véletlenülDanka00792 írta:Szerintem itt, a Barca-ban már semmit sem kell bizonyítania.Carles Puyol Saforcada írta:szegény Eto'o![]()
ez a sérülés elvette tőle a bizonyítási lehetőséget![]()
remélem azért majd felépül BL-re
Plusz remélem, hogy tényleg 2 napon belül felépül!
Jobbulást neki!![]()
Fiorentinát igyis verjük.
Szerintem itt, a Barca-ban már semmit sem kell bizonyítania.Carles Puyol Saforcada írta:szegény Eto'o![]()
ez a sérülés elvette tőle a bizonyítási lehetőséget![]()
remélem azért majd felépül BL-re
Nem-nem.Hawk írta:Nem úgy van, hogy ha valaki játszik egy csapatban BL meccset,Replay írta:Eto'o biztosan nem játszik a Fiorentina ellen.
Állitólag összefejelt edzésen Victor Sanchez-zel.
azután csapatot vált, abban az idényben nem játszhat a BL-ben?
Lehet ezért mondják, hogy sérült.
Ne zavarjon, hogy ez egy barátságos meccs leszHawk írta: Nem úgy van, hogy ha valaki játszik egy csapatban BL meccset,
azután csapatot vált, abban az idényben nem játszhat a BL-ben?
Lehet ezért mondják, hogy sérült.
Nem úgy van, hogy ha valaki játszik egy csapatban BL meccset,Replay írta:Eto'o biztosan nem játszik a Fiorentina ellen.
Replay írta:Eto'o biztosan nem játszik a Fiorentina ellen.
Nem kötözködés képpen mondom, de egész nap kinn volt a cikk az eurobarcán.Nyilvánvaló, h innen írták a cikket a nemzeti sporton.
És miért kéne újra a réginek lennie? Folyamatosan hozta a majdnem gól/meccs átlagot, amikor nem volt sérült.danko94 írta:Guardiola kimondta hogy Eto'o-ra nem számít vagy csak azt mondta mint Ronnie-nak hogy ha újra a régi akar lenni maradjon ha meg nem akkor nem???kulcsar.l írta:Most már Touré is Eto'o mellé állt... van egyáltalán még ember a földön Guardiloan kívül aki azt akarja, hogy Eto'o elmenjen?
(már pár héttel ezelőtt is mondtam, meg most is mondom, hogy szerintem nem fog elmenni!)
Guardiola kimondta hogy Eto'o-ra nem számít vagy csak azt mondta mint Ronnie-nak hogy ha újra a régi akar lenni maradjon ha meg nem akkor nem???kulcsar.l írta:Most már Touré is Eto'o mellé állt... van egyáltalán még ember a földön Guardiloan kívül aki azt akarja, hogy Eto'o elmenjen?
(már pár héttel ezelőtt is mondtam, meg most is mondom, hogy szerintem nem fog elmenni!)