Ahogy az idő múlik, és Eto'o bizonyít, egyre inkább valószínűvé válik, hogy marad. Szerintem senki, még a klubbnál sem számított arra, hogy ilyen profin fogja kezelni a szituációt, és ahelyett, hogy hisztizne, elkezd nagyon komolyan edzeni, és bizonyítani. Szerintem szép lassan Pep is rájön(rájött), hogy Eto'o megváltozott, és mindenre hajlandó, csak hogy maradhasson. Szerintem ha végül marad, akkor nem lesz benne különösebb tüske, és azzal fog foglalkozni, hogy továbbra is bizonyítsa, ő a legjobb. Nagyon örülök, hogy ez a forgatókönyv zaljott le, bevallom engem Eto'o viselkedése meglepett, nem erre számítottam. Nem tudom végül marad e, de Laporta ma azt nyilatkozta, hogy Eto'o könnyen maradhat, úgyhogy van rá esély. Én nagyon örülnék neki, mert szerintem sincs nála jobb, max csak aki megfelene helyette, és egyben viszont biztos jobb a "vetélytársainál", abban hogy ő tényleg igazán elkötelezett a Barca iránt, ezt látni rajta. Ezért sem hittem el a madridos pletykákat. És amennyire utálja a margitot, ne feledjük most még rá is tettek erre, fix hogy lő nekik vagy 3-mat.

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!