Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ingyen ment a Fulhambe, a transfermarkt.de szerint 4 millió Gera értéke. A legértékesebb magyar Huszti (6,5)MessiFan írta:Gerát mennyiért vitték el?
Gerát mennyiért vitték el?Rajmó írta:Oleguer azért más volt. Ő egy jó szezon után kapott szerződéshosszabítást. Am meg sztem ez a 10 millió magyar játékoshoz képest elég szép kis összeg.Los Banditos írta:Oleguernek meg 70 millió volt
Oleguer azért más volt. Ő egy jó szezon után kapott szerződéshosszabítást. Am meg sztem ez a 10 millió magyar játékoshoz képest elég szép kis összeg.Los Banditos írta:Oleguernek meg 70 millió volt
70? hol?:DLos Banditos írta:Oleguernek meg 70 millió voltRajmó írta: Am ha jól olvastam, 10 millió euró lesz a kivásárlási ára
Remélem játszani fog rendszeresen, és nem csak a kispadot koptatni ment oda.
A vetélytársai a posztjára:Los Banditos írta:Remélem játszani fog rendszeresen, és nem csak a kispadot koptatni ment oda.
Oleguernek meg 70 millió voltRajmó írta: Am ha jól olvastam, 10 millió euró lesz a kivásárlási ára
Sok szerencsét nekikhtomka írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=193949
Vadócz Krisztián - Osasuna!
Sok sikert a Primera Divisionban!
Kösz.antiimperialista írta:A szezon első felében szinte semmennyit nem játszott a Watfordban, aztán kölcsönadták a Preston North End csapatának, ott játszott vagy 4 meccset, a tudósítások szerint igen jól (+lőtt vagy 2 gólt), ezért a Watford visszarendelte, hogy utána se játsszon szinte semmennyit.danianevem írta:Priskin a legutóbbi szezonjában hogy szerepelt???
1 meccsre szerintem nyugodtan beállhat majd Keanetól függetlenül is, nem fog radikálisan lecsökkenni Keane és társainak a játéklehetősége. Akár csereként is egy félidőre, rengeteg meccset játszanak...antiimperialista írta: Viszont úgy tűnik, egyelőre keresztet vethetünk Németh Krisztián bemutatkozására tétmeccsen az első csapatban, a Pool megvette Robbie Keane-tEnnek két okból sem örülök:
1. jó lett volna Némót már idén az első csapatban látni
2. bírom a Spurs-t
Most már nagyon nagy szerencse kell ahhoz, hogy Némó idén tétmeccsen is megmutathassa magát a Poolban...
A szezon első felében szinte semmennyit nem játszott a Watfordban, aztán kölcsönadták a Preston North End csapatának, ott játszott vagy 4 meccset, a tudósítások szerint igen jól (+lőtt vagy 2 gólt), ezért a Watford visszarendelte, hogy utána se játsszon szinte semmennyit.danianevem írta:Priskin a legutóbbi szezonjában hogy szerepelt???
SANYI A KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!TORGHELLE SANYI MEKKORA ISTEN!!!!!!!!!:)vale írta:Kb jah...fUtBoLiStA írta:Neee mááán...antiimperialista írta:Angol lapok már tényként közlik, hogy Halmosi a Hullba igazol. Sok sikert! (Mondjuk a kiesés biztosnak tűnik)
Augsburgban megszerezte első gólját a félelmetes Szabics-Torghelle csatárkettősA gólt előbbi beadásából utóbbi fejelte. Egyébként 4-1-re kikaptak a Stuttgarttól, de Sanyi g
góljával még 1-1 volt az állás.
Én mindig is tudtam, hogy Sanyi a király!!!
Ezen túl 100% hogy nézni fogom az Augsburg meccseit.
![]()
![]()
Nem tudtam hogy egy csapatban vannak , így biztos nézem , Léderer Ákos kommentálásával lenyom akármilyen vígjátékot.
Kb jah...fUtBoLiStA írta:Neee mááán...antiimperialista írta:Angol lapok már tényként közlik, hogy Halmosi a Hullba igazol. Sok sikert! (Mondjuk a kiesés biztosnak tűnik)
Augsburgban megszerezte első gólját a félelmetes Szabics-Torghelle csatárkettősA gólt előbbi beadásából utóbbi fejelte. Egyébként 4-1-re kikaptak a Stuttgarttól, de Sanyi g
góljával még 1-1 volt az állás.
Én mindig is tudtam, hogy Sanyi a király!!!
Ezen túl 100% hogy nézni fogom az Augsburg meccseit.