Egyéb Barça meccsek

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!

Legyen külön Barca Femeni topic?

Igen
10
40%
Nem, ez a topic is megfelel
15
60%

Szavazatok száma: 25
Titinho
Director del Fútbol

2008.07.30. 12:08:40

Itt a 26 fős lista, akik utaznak Firenzébe:
Valdés, Jorquera, Pinto, Alves, Piqué, Márquez, Puyol, Xavi, Gudjohnsen, Iniesta, Eto'o, Henry, Sylvinho, Crosas, Messi, Abidal, Touré, Bojan, Hleb, Keita, Cáceres, Sergi Busquets, V. Sánchez, V. Vázquez, Jeffren és Pedro.

Itt pedig egy kép, hogy mennyire koncentrál Alvés a munkára: :D
Kép

Kíváncsi leszek a meccsre egyébként. A Fio már egy "kicsit" komolyabb ellenfél, viszont ne felejtsük el, hogy ez "csak" egy gálameccs. Remélem azért nyerünk.

Hleb-et játszatni kéne mostmár, szokja az őt körülvevő környezetet a pályán is. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
barca tomi
Barça B

2008.07.29. 19:05:53

Varga Tamás írta:
kudu írta:A holnap esti Barca meccset adja valamelyik csatorna?
Igen. Majd kapunk egy linket valamelyik kiváló Fórumozótársunktól, hogy melyik internetes portálon lehet megtekinteni, és ott nézhetjük. :wink:
http://www.rojadirecta.com/
http://myp2p.eu/competition.php?competi ... e=football
Ezt a kettőt tudom nektek ajánlani :wink:
Nem árt ha egy Sopcast programot is letöltöttök hozzá :!: :lol:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.29. 18:40:36

kudu írta:A holnap esti Barca meccset adja valamelyik csatorna?
Igen. Majd kapunk egy linket valamelyik kiváló Fórumozótársunktól, hogy melyik internetes portálon lehet megtekinteni, és ott nézhetjük. :wink:
Kép
kudu
Entrenador del Barça

2008.07.29. 18:38:57

A holnap esti Barca meccset adja valamelyik csatorna?
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
isti010
Jugador del Barça

2008.07.28. 21:36:15

andrinho76 írta:fFIORENTINA BARCELONA FIRENZÉBEN...KOCSIVAL MEGYÜNK SZERDA HAJNALBAN VISSZAJÖVETEL CSÜTÖRTÖK ESTE....KÉT HELY MÉG VAN JELENTKEZZETEK...MI KÉT FIATAL SRÁC VAGYUNK...
Na kellene a két jegy vegyél már fel msn-re : isti1994@citromail.hu ha lehet minél hamarabb!!! köszi!!!
andrinho76
Barça C

2008.07.28. 21:09:25

fFIORENTINA BARCELONA FIRENZÉBEN...KOCSIVAL MEGYÜNK SZERDA HAJNALBAN VISSZAJÖVETEL CSÜTÖRTÖK ESTE....KÉT HELY MÉG VAN JELENTKEZZETEK...MI KÉT FIATAL SRÁC VAGYUNK...
Carles Puyol Saforcada
Jugador d'estrella

2008.07.28. 14:43:15

ocsi60 írta:
Ma tényleg lesz barca meccs este 7-kor?
Igen lesz a Barca B fog felkészülési meccset játszani :!: :)
ja a Barca B???
kár...
de meglehet figyelni mondjuk a sokat sztárolt Gai Assulint vagy Thiago-t(bár őt az u17es eb-n is lehetett) :wink:
nagy csalódás hogy csak a B... :cry:
Carles Puyol Saforcada
Jugador d'estrella

2008.07.28. 14:41:12

soadroli írta:Ma tényleg lesz barca meccs este 7-kor?
http://myp2p.eu/competition.php?&compet ... =2,3,4,5,6

Valami Swansea City AFC-vel játszunk!
nahát!!ezek szerint!!
nem lehet eldönteni hogy lesz e vagy nem mert sehol nem írnak róla, itt meg oda van írva!
nagyon kösz a linket!(ha lesz meccs! :wink: )
ocsi60

2008.07.28. 14:40:11

Igen lesz a Barca B fog felkészülési meccset játszani :!: :)
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.28. 14:37:31

soadroli írta:Ma tényleg lesz barca meccs este 7-kor?

Sztem el van irva !
Mert hát ma pihenő nap van !:D
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2008.07.28. 14:34:32

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.27. 19:24:53

Az OFF-hoz.
Ajánlom figyelmébe minden kedves Fórumozónak a Felhívások topic 2008. 01. 20-án, Zozzy által leírt bejegyzését.
Attól, hogy a Szabályzatban nincs külön felhívva a figyelem a helyesírás szabályainak követésére, attól azt még alapvető dolognak kell tekinteni.
Vége.
Mir. :lol:
Kép
depth
Capitá del Barça

2008.07.27. 17:51:09

matyi02 írta: Látam mind2őt de a sportklub milyen minöségbe agya le ???

Ugy értem hogy olyan sz*r mint a neten gondolom valamenyire job
vagy pedig menyire job mert tavaly is elég ..volt
OFF:
A magyar nyelv megcsúfolása. Első fejezet. matyi02.

ON:
Milyen minőségben adná le? Ugyanolyan lesz, mint máskor. Nem, nem olyan lesz, mint a neten volt. Az pont azért ilyen, h egyáltalán nézni tudjuk.
miihii
KHAL

2008.07.27. 17:33:12

matyi02 írta:

Látam mind2őt de a sportklub milyen minöségbe agya le ???
kamerás felvétel lesz sztem,de nem mozis :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.27. 17:32:52

Ugy értem hogy olyan sz*r mint a neten gondolom valamenyire job
vagy pedig menyire job mert tavaly is elég ..volt :D
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.27. 17:31:16

matyi02 írta:
miihii írta:Aki nem látta a Hibernian elleni csörtét,v megnézné még1szer a TV-ben,annak ajánlom a SportKlubot kedden 19 órától.Nyomják a BARCA TV-ben!!!
A Dundee elleni pedig pénteken 14:45-től ugyanitt!
De természetesen mindkettőt többször is ismétlik majd...

Mi az h milyen minőségbe? Neharagudj de hüyeségnek tűnik a kérdésed...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.27. 17:30:07

miihii írta:Aki nem látta a Hibernian elleni csörtét,v megnézné még1szer a TV-ben,annak ajánlom a SportKlubot kedden 19 órától.Nyomják a BARCA TV-ben!!!

Kép
miihii
KHAL

2008.07.27. 17:26:16

Aki nem látta a Hibernian elleni csörtét,v megnézné még1szer a TV-ben,annak ajánlom a SportKlubot kedden 19 órától.Nyomják a BARCA TV-ben!!!

Off
A pénteki derbi után élőben tolják a Railway cupról a Milan-Sevilla derbit. R80-at meg lehet tekinteni (?) :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2008.07.27. 17:31:22-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
gyuri03
Jugador d'estrella

2008.07.27. 14:35:41

eggyértelműen látszik hogy Pep a kényszerítőket játszatja a csapattal ez nagyon jó meg minden de egyidő után az ellenfeleink is észre fogják venni és odafigyelnek erre de szerintem eddig a csapat teljesítménye eléggé perszesokat nyom hogy messi ottvan és varázsol neki kéne a tizesnek lennie!! jó a csapat így tovább!! Ja és mikor lehet megtudnia bl selejtezők párosításait??
Kép

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein

2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat :)
MR.Barca
Jugador del Barça

2008.07.27. 00:50:08

A Fiorentina ellen nehezebb lesz a Barca dolga szerintem.Szerintetek?Ti mit vártok?

http://www.youtube.com/watch?v=ILOnLzse ... re=related
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.07.26. 23:57:57

Varga Tamás írta:Miután hazaértem erről a kimagaslóan magas színvonalú Hali-meccsről, elmondanám a véleményem a Barca-derbiről.
Az első félidővel nem, a másodikkal maradéktalanul elégedett vagyok. A meccs egészét tekintve teljesen elégedett vagyok Messi, Dani Alves, Cáceres (a kapott gólban benne volt, de előfordul), Yaya Touré, Jeffren, Samu játékával.
Az első félidő szinte értékelhetetlen volt. A védelem egy picit ingatag lábakon állt, és egyszer Martin hibázott, ebből lett a gól. Viszont rögtön utána, Titi szemfülességének is köszönhetően, egyenlítettünk. Ez pozitívum.
A 2. félidőben egy teljesen más felfogású Barcát láthattunk. A cserék mellett, szerintem, a szünetben lehetett egy kis fejmosásszerű valami az öltözőben. A 2. felvonásra úgy jöttünk ki, ahogy illik. Örömteli, hogy Dani barátunk már 60-65 percet simán tud játszani. Nagyon jó vétel volt: remekül passzol, jól megérteti magát mindenkivel (főleg Messivel), bátran és nagy pontossággal lő távolról. Nálam messze Ő a legjobb vétel. Szorosan követi őt Martin Cáceres. Zseniálisan szerel, a szerelései halálpontosak, szabályosak és határozottak. Eddig kellemesen csalódtam benne, a várakozásokat ő múlja felül leginkább - szerintem. Nagyon tetszik a játéka.
A fiatalok közül Jeffrennek szép jövőt remélek: gyors, jól cselez, jó a térlátása a pályán. Egy kis izom, kis rutin, és a balon 2-3 év alatt kezdővé nőheti ki magát. Busquets magabiztossága is tetszik a középpályán, nem esett messze az alma a fájától.
Összességében a látottakkal, a leírtakkal, a Skóciából érkező hírekkel elégedett vagyok. De ne feledjük, nem a BL-győztessel, és nem is valami komoly játékerőt képviselő csapatokkal játszottunk. A skóciai hétnek az összerázódás, a kemény munka, az erős alapozás volt a célja. Ezt a célt sikerült elérni, szerintem, és jól szolgálta a további csiszolgatás, összeérés munkáját.
Csak így tovább!
Bízzunk benn, hogy a könnyű álmot, nem nehéz ébredés követi!
SOM I SEREM!
Amit itt leírtál ugy ahogy van tökéletes.Ide ezekután erről a mecsről egykét saját véleményt lehet írni mert ez egyszerűen tökéletes volt a meglátásaid ahogy leirtad vérbeli Barcás! :P
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.07.26. 23:56:12

ami a legfontosabb végre voltak beívelt labdák. azt hiszem 2 gól így született(helyesbítsetek ha helytelen a magállapításom :D )
Kép
Més que un club
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.07.26. 23:23:44

Varga Tamás írta:Miután hazaértem erről a kimagaslóan magas színvonalú Hali-meccsről, elmondanám a véleményem a Barca-derbiről.
Az első félidővel nem, a másodikkal maradéktalanul elégedett vagyok. A meccs egészét tekintve teljesen elégedett vagyok Messi, Dani Alves, Cáceres (a kapott gólban benne volt, de előfordul), Yaya Touré, Jeffren, Samu játékával.
Az első félidő szinte értékelhetetlen volt. A védelem egy picit ingatag lábakon állt, és egyszer Martin hibázott, ebből lett a gól. Viszont rögtön utána, Titi szemfülességének is köszönhetően, egyenlítettünk. Ez pozitívum.
A 2. félidőben egy teljesen más felfogású Barcát láthattunk. A cserék mellett, szerintem, a szünetben lehetett egy kis fejmosásszerű valami az öltözőben. A 2. felvonásra úgy jöttünk ki, ahogy illik. Örömteli, hogy Dani barátunk már 60-65 percet simán tud játszani. Nagyon jó vétel volt: remekül passzol, jól megérteti magát mindenkivel (főleg Messivel), bátran és nagy pontossággal lő távolról. Nálam messze Ő a legjobb vétel. Szorosan követi őt Martin Cáceres. Zseniálisan szerel, a szerelései halálpontosak, szabályosak és határozottak. Eddig kellemesen csalódtam benne, a várakozásokat ő múlja felül leginkább - szerintem. Nagyon tetszik a játéka.
A fiatalok közül Jeffrennek szép jövőt remélek: gyors, jól cselez, jó a térlátása a pályán. Egy kis izom, kis rutin, és a balon 2-3 év alatt kezdővé nőheti ki magát. Busquets magabiztossága is tetszik a középpályán, nem esett messze az alma a fájától.
Összességében a látottakkal, a leírtakkal, a Skóciából érkező hírekkel elégedett vagyok. De ne feledjük, nem a BL-győztessel, és nem is valami komoly játékerőt képviselő csapatokkal játszottunk. A skóciai hétnek az összerázódás, a kemény munka, az erős alapozás volt a célja. Ezt a célt sikerült elérni, szerintem, és jól szolgálta a további csiszolgatás, összeérés munkáját.
Csak így tovább!
SOM I SEREM!

hát igy este felé ,nem birom végig olvasni
de biztos vagyok benne hogyy teljeesss mértékben igazad van :oops:
a hali meccs meg jovolt nem? :shock:
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.26. 23:15:13

Miután hazaértem erről a kimagaslóan magas színvonalú Hali-meccsről, elmondanám a véleményem a Barca-derbiről.
Csak így tovább!
SOM I SEREM!
Kép
Válasz küldése