Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.rojadirecta.com/Varga Tamás írta:Igen. Majd kapunk egy linket valamelyik kiváló Fórumozótársunktól, hogy melyik internetes portálon lehet megtekinteni, és ott nézhetjük.kudu írta:A holnap esti Barca meccset adja valamelyik csatorna?
Igen. Majd kapunk egy linket valamelyik kiváló Fórumozótársunktól, hogy melyik internetes portálon lehet megtekinteni, és ott nézhetjük.kudu írta:A holnap esti Barca meccset adja valamelyik csatorna?
Na kellene a két jegy vegyél már fel msn-re : isti1994@citromail.hu ha lehet minél hamarabb!!! köszi!!!andrinho76 írta:fFIORENTINA BARCELONA FIRENZÉBEN...KOCSIVAL MEGYÜNK SZERDA HAJNALBAN VISSZAJÖVETEL CSÜTÖRTÖK ESTE....KÉT HELY MÉG VAN JELENTKEZZETEK...MI KÉT FIATAL SRÁC VAGYUNK...
ja a Barca B???ocsi60 írta:Igen lesz a Barca B fog felkészülési meccset játszaniMa tényleg lesz barca meccs este 7-kor?![]()
nahát!!ezek szerint!!soadroli írta:Ma tényleg lesz barca meccs este 7-kor?
http://myp2p.eu/competition.php?&compet ... =2,3,4,5,6
Valami Swansea City AFC-vel játszunk!
Igen lesz a Barca B fog felkészülési meccset játszaniMa tényleg lesz barca meccs este 7-kor?
soadroli írta:Ma tényleg lesz barca meccs este 7-kor?
http://myp2p.eu/competition.php?&compet ... =2,3,4,5,6
Valami Swansea City AFC-vel játszunk!
OFF:matyi02 írta: Látam mind2őt de a sportklub milyen minöségbe agya le ???
Ugy értem hogy olyan sz*r mint a neten gondolom valamenyire job
vagy pedig menyire job mert tavaly is elég ..volt
Mi az h milyen minőségbe? Neharagudj de hüyeségnek tűnik a kérdésed...matyi02 írta:miihii írta:Aki nem látta a Hibernian elleni csörtét,v megnézné még1szer a TV-ben,annak ajánlom a SportKlubot kedden 19 órától.Nyomják a BARCA TV-ben!!!
A Dundee elleni pedig pénteken 14:45-től ugyanitt!
De természetesen mindkettőt többször is ismétlik majd...
Látam mind2őt de a sportklub milyen minöségbe agya le ???
miihii írta:Aki nem látta a Hibernian elleni csörtét,v megnézné még1szer a TV-ben,annak ajánlom a SportKlubot kedden 19 órától.Nyomják a BARCA TV-ben!!!
A Dundee elleni pedig pénteken 14:45-től ugyanitt!
De természetesen mindkettőt többször is ismétlik majd...
Amit itt leírtál ugy ahogy van tökéletes.Ide ezekután erről a mecsről egykét saját véleményt lehet írni mert ez egyszerűen tökéletes volt a meglátásaid ahogy leirtad vérbeli Barcás!Varga Tamás írta:Miután hazaértem erről a kimagaslóan magas színvonalú Hali-meccsről, elmondanám a véleményem a Barca-derbiről.
Az első félidővel nem, a másodikkal maradéktalanul elégedett vagyok. A meccs egészét tekintve teljesen elégedett vagyok Messi, Dani Alves, Cáceres (a kapott gólban benne volt, de előfordul), Yaya Touré, Jeffren, Samu játékával.
Az első félidő szinte értékelhetetlen volt. A védelem egy picit ingatag lábakon állt, és egyszer Martin hibázott, ebből lett a gól. Viszont rögtön utána, Titi szemfülességének is köszönhetően, egyenlítettünk. Ez pozitívum.
A 2. félidőben egy teljesen más felfogású Barcát láthattunk. A cserék mellett, szerintem, a szünetben lehetett egy kis fejmosásszerű valami az öltözőben. A 2. felvonásra úgy jöttünk ki, ahogy illik. Örömteli, hogy Dani barátunk már 60-65 percet simán tud játszani. Nagyon jó vétel volt: remekül passzol, jól megérteti magát mindenkivel (főleg Messivel), bátran és nagy pontossággal lő távolról. Nálam messze Ő a legjobb vétel. Szorosan követi őt Martin Cáceres. Zseniálisan szerel, a szerelései halálpontosak, szabályosak és határozottak. Eddig kellemesen csalódtam benne, a várakozásokat ő múlja felül leginkább - szerintem. Nagyon tetszik a játéka.
A fiatalok közül Jeffrennek szép jövőt remélek: gyors, jól cselez, jó a térlátása a pályán. Egy kis izom, kis rutin, és a balon 2-3 év alatt kezdővé nőheti ki magát. Busquets magabiztossága is tetszik a középpályán, nem esett messze az alma a fájától.
Összességében a látottakkal, a leírtakkal, a Skóciából érkező hírekkel elégedett vagyok. De ne feledjük, nem a BL-győztessel, és nem is valami komoly játékerőt képviselő csapatokkal játszottunk. A skóciai hétnek az összerázódás, a kemény munka, az erős alapozás volt a célja. Ezt a célt sikerült elérni, szerintem, és jól szolgálta a további csiszolgatás, összeérés munkáját.
Csak így tovább!
Bízzunk benn, hogy a könnyű álmot, nem nehéz ébredés követi!
SOM I SEREM!
Varga Tamás írta:Miután hazaértem erről a kimagaslóan magas színvonalú Hali-meccsről, elmondanám a véleményem a Barca-derbiről.
Az első félidővel nem, a másodikkal maradéktalanul elégedett vagyok. A meccs egészét tekintve teljesen elégedett vagyok Messi, Dani Alves, Cáceres (a kapott gólban benne volt, de előfordul), Yaya Touré, Jeffren, Samu játékával.
Az első félidő szinte értékelhetetlen volt. A védelem egy picit ingatag lábakon állt, és egyszer Martin hibázott, ebből lett a gól. Viszont rögtön utána, Titi szemfülességének is köszönhetően, egyenlítettünk. Ez pozitívum.
A 2. félidőben egy teljesen más felfogású Barcát láthattunk. A cserék mellett, szerintem, a szünetben lehetett egy kis fejmosásszerű valami az öltözőben. A 2. felvonásra úgy jöttünk ki, ahogy illik. Örömteli, hogy Dani barátunk már 60-65 percet simán tud játszani. Nagyon jó vétel volt: remekül passzol, jól megérteti magát mindenkivel (főleg Messivel), bátran és nagy pontossággal lő távolról. Nálam messze Ő a legjobb vétel. Szorosan követi őt Martin Cáceres. Zseniálisan szerel, a szerelései halálpontosak, szabályosak és határozottak. Eddig kellemesen csalódtam benne, a várakozásokat ő múlja felül leginkább - szerintem. Nagyon tetszik a játéka.
A fiatalok közül Jeffrennek szép jövőt remélek: gyors, jól cselez, jó a térlátása a pályán. Egy kis izom, kis rutin, és a balon 2-3 év alatt kezdővé nőheti ki magát. Busquets magabiztossága is tetszik a középpályán, nem esett messze az alma a fájától.
Összességében a látottakkal, a leírtakkal, a Skóciából érkező hírekkel elégedett vagyok. De ne feledjük, nem a BL-győztessel, és nem is valami komoly játékerőt képviselő csapatokkal játszottunk. A skóciai hétnek az összerázódás, a kemény munka, az erős alapozás volt a célja. Ezt a célt sikerült elérni, szerintem, és jól szolgálta a további csiszolgatás, összeérés munkáját.
Csak így tovább!
Bízzunk benn, hogy a könnyű álmot, nem nehéz ébredés követi!
SOM I SEREM!