Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
norbert55 írta:Abidal,Sylvinho,Xavi,Iniesta,Puyol miért nem játszottak?Xaviék valszeg az EB miatt.De a szélsők?
Nem csak rajta múlott. Sokkal erősebb volt a kp, mint az első félidőben. Jóval több labdát szereztek Yayaék és nagyon jól osztogattak középről. Szerintem ez volt a kulcs.depth írta:Mondjuk amíg Messi nem jött be... nagyon szenvedtünk.
Aha, én is onnan szedtem. Csak azt hittem(reméltem), h ez ilyen "szerintünk kik kezdenek". Azt értettem, h az előző meccsen miért nem játszottak, de úgy gondoltam, h mostanra utolérték a többieket.Varga Tamás írta: De igen, az fcb.com-on is ez van.
De igen, az fcb.com-on is ez van.depth írta:Ezt a kezdőcsapatot írják:
V.V - Alves, Cáceres, Marquez, V.Sánchez - Keita, Gudjohnsen, Crosas - Henry, Pedrito, Bojan
Cserék között meg nem látom Xavit, Iniestat, Puyolt, remélem ez nem hivatalos felállás.
köszönöm, én a multkorit valamilyen justintvn néztem, ott jo minöségü volt...meg nem kellett variálni csak rákatt és ment...Danka00792 írta:Hali!csabimo írta:Hello tud valaki egy linket adni hogy hol lehet nézni a mecset!
Elvileg itt megtudod, én ezen néztem az elözö mecs utolsó 10 percét, nem valami jo minöség, de látod hogy mi történik a pályán.![]()
http://myp2p.eu/competition.php?competi ... e=football
Hali!csabimo írta:Hello tud valaki egy linket adni hogy hol lehet nézni a mecset!
Aha kösz igazad van a 512alatt nincs esélyem sajna nem látom a meccset de ez van .lionelmessi19 írta:Az 512essel már van esély, a másikkal szerintem szinte semmi..
Ottvan oldalt a köv meccsek dolog.
nekem fél megás ittvilmso94 írta:Csak tudod mi kell hozzá hogy menjen jól a meccs - egy jó internet mert nekem 128kb/sec a netem elég gyenge sajnos.![]()
Csak tudod mi kell hozzá hogy menjen jól a meccs - egy jó internet mert nekem 128kb/sec a netem elég gyenge sajnos.norbert55 írta: Nem kell hozzá semmi.
Jó feljövünk amikor lesz a meccs és akkor majd belinkeled a hol lehet nézni a meccset . Kösz előre is . Mikor kezdi a mai meccset különben ?lionelmessi19 írta:Nem közvetíti TV adó magyarországon, meccs előtt fél órával gyertek fel, és várjátok meg amíg lesz egy link. De tényleg, mert meccs közben mostmár aprítom a linkeket... elég volt egyszer hogy 40szer belinkelik a lusta disznók miatt.