Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kell hozzá semmi.MessiFan írta:Ehhez nem kell valamilyen program? mert Balatonon vagyok és itt nem jó a gép...
Ehhez nem kell valamilyen program? mert Balatonon vagyok és itt nem jó a gép...
Megint hozzák a fiatalokat? egyébként hol nézhetném meg a meccset?lionelmessi19 írta:Nyilván ugyanúgy lesz, mint a Hibs ellen, összevissza.
Már a Hibs ellen is játszhattak volna sztem...norbert55 írta:A Dundee ellen már Puyol,Xavi és Iniesta is játszhat ugye?
Én ennél bizakodóbban állok hozzá, hisz a Hibernian elleni 6-0-nál is a tehetségeké volt az érdem, szal biztos van utánpótlás esetleges sérüléseknél...vale írta:Hát igen , ilyenkor ugrik elő az hogy eladták Ronit , Decot és Eto'o-t meg elfoglyák , kiváncsi leszek a bajnokságban mi lessz ha mondjuk megint kidől Messi 1-2 hónapra , akkor megint keresztet vethetünk minden sorozatra.
Hát igen , ilyenkor ugrik elő az hogy eladták Ronit , Decot és Eto'o-t meg elfoglyák , kiváncsi leszek a bajnokságban mi lessz ha mondjuk megint kidől Messi 1-2 hónapra , akkor megint keresztet vethetünk minden sorozatra.Messa írta:Alvés, Cáceres, és Jeffren játéka tetszett legjobban az új emberek közül, de a pálmát ma is Messi vitte. Egy dologban érzek megint hiányosságot, méghozzá azt, hogy ha Messi nincs (második félidő) fele annyi helyzetünk sincs...De bízok Pep-ben, hogy erre is kitalál valamit.
Így álltunk fel az első félidőben:Rajmó írta:valaki aki tegnap látta a meccset, az megmondaná nekem, hogy milyen felállásban játszottunk? maradt a 4-3-3 Henryval a bal szélen, vagy esetleg valamilyen más felállás volt?
ez igaz,de azért messze menő következtetéseket se szabad levonni ebből..lesznek ennél 100* keményebb meccsek lesznek ,de kezdésnek mindenképp jóóóper@z írta:Hát ilyen arányú győzelemre senki sem számított!!De ha azt vesszük hogy a nagy csapatok közül a felkészülési meccseken a cselsea nyert a legnagyobb arányban a barca után az jo!!Mert a cselsea is csak 4-et rugott!4A barca 6-ot!!Az inter 1-et!!Ezzel azt akartam mondani hogy azért azt egy kicsit bizonyitja hogy ez a csapat jo lesz!!Jobb mint a tavalyi!!Meg én a dundee elleni meccsre leszek kiváncsi!!Tavaly nyögvenyelősen 1-0-ra vertük őket egy 11-es kipattanogollal!!Most sztem nem igy lesz!!!Hajrá fiuk barca a legjobb!!!!