Élő közvetítések 07/08
Nah csak jön Eto'o. 

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Valahogy meglátszik, hogy Messi nincs a pályán. Amúgy az 1. félidőben nagyon tetszett Alvés és Messi összjátéka! Akkor viszont a balszél nulla volt.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
mit önzőzik itt Bojan???
Jó hát nem azért írtam, nekem is tök 8, csak megjegyeztem.kleno04 írta:kit érdekel a mez ha eredményesek vagyunk benneBestbarca írta:Ez a mez nem épp a legszebb, szerintem sokkal jobb volt pl. a 2006-os, de azért könnyen megszerthetem még.![]()
![]()
![]()
![]()
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
- Titinho
- Director del Fútbol
Valahogy így nézünk most ki:
Pinto - Abraham, Cáceres, Piqué, Córcoles - Touré, Crosas, Guddy - Jeffren, Bojan, Pedrito. 4-3-3. Tyűűű de tartalék és fiatal csapat. Tőlük azért ne várjunk nagy Joga Bonitot.
Közben a Hibernian csatára 5 méterről lőtt fölé a labdát.
Pinto - Abraham, Cáceres, Piqué, Córcoles - Touré, Crosas, Guddy - Jeffren, Bojan, Pedrito. 4-3-3. Tyűűű de tartalék és fiatal csapat. Tőlük azért ne várjunk nagy Joga Bonitot.

Közben a Hibernian csatára 5 méterről lőtt fölé a labdát.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
kit érdekel a mez ha eredményesek vagyunk benneBestbarca írta:Ez a mez nem épp a legszebb, szerintem sokkal jobb volt pl. a 2006-os, de azért könnyen megszerthetem még.

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
- Varatrix
- Director del Fútbol
Azért ezt ilett volna berúgni!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- djtrack
- Capitá del Barça
én is erre tippeltem volna,furcsa ott látni:D de egész jól osztogat azért.danko94 írta:Ahogy nézem irányító vagy inkább támadókp. Közben A melegítő 3-as visszatért a padhoz sztem hamarosan beállhatnak!!!djtrack írta:jóska most milyen poszton jáccik?
kellemes csalódás!
- westerngom
- Entrenador del Barça
húúúúú erről csúnyán lemaradt a védelem!!
- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
én pl. 5napja vettem egy ilyet kint a camp nounál és szerintem nem olyan csúnya...Bestbarca írta:Ez a mez nem épp a legszebb, szerintem sokkal jobb volt pl. a 2006-os, de azért könnyen megszerthetem még.

MEKKORA HELYZET!!ciki lett volna ha bemegy
Keita és Hleb érkezik?
Eto'o nem igen játszik már a barcaban.
vagy mégis
Eto'o nem igen játszik már a barcaban.

vagy mégis

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mosquito 2008.07.24. 22:21:18-kor.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Victor Vázquez.csabimo írta:Nem tudja valaki h ki játszott az elsö félidöben 8-assal?
fcbarcelona.cat.

- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
sorry!!!nem szóltamMessa írta:? Milyen meccset nézel?Carles Puyol Saforcada írta:Bocsi de Messi még a pályán van csak mert kicsit lemaradtam![]()
![]()

Ez a mez nem épp a legszebb, szerintem sokkal jobb volt pl. a 2006-os, de azért könnyen megszerthetem még. 

- danko94
- Entrenador del Barça
Köszi szépen így végre nem kell találgatnunk....Titinho írta:Na egy végleges cseresor: Pinto (por Valdés), Cáceres (por Márquez), Bojan (por Henry), Abraham (por Alves), Jeffren (por Messi), Touré (Busquets)
Hleb, Keita és Eto'o pedig az egyik kapu mögött melegít.

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
? Milyen meccset nézel?Carles Puyol Saforcada írta:Bocsi de Messi még a pályán van csak mert kicsit lemaradtam![]()
![]()

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
nincs a pályán!!!Carles Puyol Saforcada írta:Bocsi de Messi még a pályán van csak mert kicsit lemaradtam![]()
![]()
- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
Bocsi de Messi még a pályán van csak mert kicsit lemaradtam