Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó hát nem azért írtam, nekem is tök 8, csak megjegyeztem.kleno04 írta:kit érdekel a mez ha eredményesek vagyunk benneBestbarca írta:Ez a mez nem épp a legszebb, szerintem sokkal jobb volt pl. a 2006-os, de azért könnyen megszerthetem még.![]()
![]()
![]()
![]()
kit érdekel a mez ha eredményesek vagyunk benneBestbarca írta:Ez a mez nem épp a legszebb, szerintem sokkal jobb volt pl. a 2006-os, de azért könnyen megszerthetem még.
én is erre tippeltem volna,furcsa ott látni:D de egész jól osztogat azért.danko94 írta:Ahogy nézem irányító vagy inkább támadókp. Közben A melegítő 3-as visszatért a padhoz sztem hamarosan beállhatnak!!!djtrack írta:jóska most milyen poszton jáccik?
én pl. 5napja vettem egy ilyet kint a camp nounál és szerintem nem olyan csúnya...Bestbarca írta:Ez a mez nem épp a legszebb, szerintem sokkal jobb volt pl. a 2006-os, de azért könnyen megszerthetem még.
Victor Vázquez.csabimo írta:Nem tudja valaki h ki játszott az elsö félidöben 8-assal?
sorry!!!nem szóltamMessa írta:? Milyen meccset nézel?Carles Puyol Saforcada írta:Bocsi de Messi még a pályán van csak mert kicsit lemaradtam![]()
![]()
Köszi szépen így végre nem kell találgatnunk....Titinho írta:Na egy végleges cseresor: Pinto (por Valdés), Cáceres (por Márquez), Bojan (por Henry), Abraham (por Alves), Jeffren (por Messi), Touré (Busquets)
Hleb, Keita és Eto'o pedig az egyik kapu mögött melegít.
? Milyen meccset nézel?Carles Puyol Saforcada írta:Bocsi de Messi még a pályán van csak mert kicsit lemaradtam![]()
![]()
nincs a pályán!!!Carles Puyol Saforcada írta:Bocsi de Messi még a pályán van csak mert kicsit lemaradtam![]()
![]()