Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja,még mindig van benne jó sok gól!Nem kell ide még1 csatár,majd esetleg,ha Larson viszavonul!LG írta:Jah ha már csatárrol van szo...van nekunk még 1 világklasszis támadonk: Henrik Larsson Nem kell rola se megfeledkezni!
Nagy hiba volt eladni!barcafan írta:ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍgy van! LUIS GARCIA A KIRÁLY!!!Lenzer írta:Az rendbe van, hogy Giuly posztjára kell egy játékos, de nem Baptista!Két okból is: 1:nem eu-s! 2:Nem szélső, hanem csatár!Ebbe a csapatba kell egy jó középhátvéd(Én Gallasnak örülnék a legjobban), egy középpályás(Van Bommel) és egy olyan szélső aki mind a kettő oldalon tud játszani, ha kell(Ezquerro szerintem megfelelne, de én legszívesebben Luis Garciát látnám megint a csapatban, csak erre szinte nulla az esély).BAJNOKCSAPAT!!
Mintha csak én írtam volna.Lenzer írta:Az rendbe van, hogy Giuly posztjára kell egy játékos, de nem Baptista!Két okból is: 1:nem eu-s! 2:Nem szélső, hanem csatár!Ebbe a csapatba kell egy jó középhátvéd(Én Gallasnak örülnék a legjobban), egy középpályás(Van Bommel) és egy olyan szélső aki mind a kettő oldalon tud játszani, ha kell(Ezquerro szerintem megfelelne, de én legszívesebben Luis Garciát látnám megint a csapatban, csak erre szinte nulla az esély).BAJNOKCSAPAT!!
Hozza ide...felőlem...de azért nem kell eladni a világ egyik legjobb csatárát aki idén még aranycipős is lehetboggabor írta:Trezegue 2x golkiraly mar pedig olaszban nehezebb gol kiralynak lenni eszt mindenki tudja akkor nallunk siman rug idenyenkent 30 golt asztan olasz bajnok europa bajnok es meg vilag bajnok. Elismerem idosebb es kicsit serulekeny, de ideny elott kivancsi vagyok hanyan szavaztatok volna arra, hogy Eto`o legyen a befejezo csatar remelem Laporta ide hoza Trezeguet mar tavaly is akarta es telen isBarcaforever írta:Sztem ez hülyeség.De te tudod.Trezi jobb mint Eto'o??? Ez azért vicces egy csöppet.Trezi egy befejező csatár aki áll a tizenhatosnál és kapura szúrja a zsugát.Sztem Eto'o fényévekkel jobb.De ha szerinted nem így van nézd vissza a Valencia elleni meccset.
Mondjuk Riquelmét én is bírom.
Trezegue 2x golkiraly mar pedig olaszban nehezebb gol kiralynak lenni eszt mindenki tudja akkor nallunk siman rug idenyenkent 30 golt asztan olasz bajnok europa bajnok es meg vilag bajnok. Elismerem idosebb es kicsit serulekeny, de ideny elott kivancsi vagyok hanyan szavaztatok volna arra, hogy Eto`o legyen a befejezo csatar remelem Laporta ide hoza Trezeguet mar tavaly is akarta es telen isBarcaforever írta:Sztem ez hülyeség.De te tudod.Trezi jobb mint Eto'o??? Ez azért vicces egy csöppet.Trezi egy befejező csatár aki áll a tizenhatosnál és kapura szúrja a zsugát.Sztem Eto'o fényévekkel jobb.De ha szerinted nem így van nézd vissza a Valencia elleni meccset.
Mondjuk Riquelmét én is bírom.