Srácok!Elsőre csak annyit kérnék,h akármennyire is féltjük LEO KIRÁLYt,léccci ne festegessük már az Ordog-öt (

) a falra h ennyit emlegetjük.És bízzunk benne,h végrelesz egy teljes szezonja,ahol végig a rendelkezésünkre (és az albiceleste számára is!) tud állni és messzemenőkig bizonyítani tudja képességeit.Ha ez összejön,akkor látatlanba is Aranylaszti legfőbb várományosa lesz jövőre

(idén valszeg CR-é lesz).
Bányász nagyon objektíven látja a helyzetet,reálisan látja,h ez ez rideg üzlet,érzelemmentes.Nyilván az őáltala felvázolt álláspontot képviseli a KlubVezetés.És én ezt mérhetetlenül sajnálom,mivel én is inkább azok pártján állok,akik akadékoskodás nélkül elengednék az olimpiájára.Még beszúrva picit ezt a sérüléses témát,csak annyit,h ennyi erővel ne menjen edzésre sem,mert ott is megsérülhet (lásd pölö kannavárót az EB előtt).
Én nagyon bízom benne,h ha tényleg el tud menni Messi Pekingbe,nélküle is simán vesszük a selejtezőt.Egyszerűen nem akarom elhinni,h akár egy Celtic,stb... gondot jelentsen új csapat ide-idény eleje oda.Hiszek annyira Pepben meg a keretben (akármilyen is lesz az utsó igazolás után

) h ez nem fog problémát jelenteni.Amennyiben mégis,úgy az azt jelentené,h hendikep hátrányba kerülnénk az ellenfelekkel,mert a jelek szerint még nem lennénk KÉSZ.
Én csakis a legjobbakat remélem!És kívánom LEOnak,h jusson el az 5karikás játékokra és alakítson egy nagyot nekünk!VISCA EL MESSI!!!!