Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tökkkéletesen egyetértek!Amióta szóba került,h nem akarjuk elengedni,azóta nem értem az okát...(Bár ez lenne az egyetlen húzás,amit nem értek újabbantudomka958 írta:nem tetszik nekem ez a huzavona messivel meg az olimpiával!
talán már le tett annyit az asztalra,hogy ha vágyik ott lenni életében egyszer az olimpián akkor nem rontjuk el számára ezt a tényleg megismételhetetlen élményt...
érdekes,hogy az atletico ,amelyik pont úgy bl-selejtezőt játszik mint mi,amelyiknek inkább meghatározó játékosa agüero simán elengedte őt!
szegénységi bizonyítvány,ha ennyire megérezzük egy ember hiányát,meg aztán ne is legyenek nagy álmaink ha nélküle már a selejtezőktől is lefo...k a bokánkat...
arról nem is beszélve ,hogy egy ilyen huzavona mindig nyomokat hagy egy emberben!
és messi is csak egy ember...
Ezzel egyetértek.tudomka958 írta:nem tetszik nekem ez a huzavona messivel meg az olimpiával!
talán már le tett annyit az asztalra,hogy ha vágyik ott lenni életében egyszer az olimpián akkor nem rontjuk el számára ezt a tényleg megismételhetetlen élményt...
érdekes,hogy az atletico ,amelyik pont úgy bl-selejtezőt játszik mint mi,amelyiknek inkább meghatározó játékosa agüero simán elengedte őt!
szegénységi bizonyítvány,ha ennyire megérezzük egy ember hiányát,meg aztán ne is legyenek nagy álmaink ha nélküle már a selejtezőktől is lefo...k a bokánkat...
arról nem is beszélve ,hogy egy ilyen huzavona mindig nyomokat hagy egy emberben!
és messi is csak egy ember...
De C.Ronaldo azzal hogy lábujjhegyen fut el is veszti a gyorsasága előnyeit , egy nála sokkal lassabb játékos is akinek van elég rutnja könnyen megállítja mivel annyira magasan van a súlypontja hogy minden ütközésnél ő veszíti el az egyensúlyát , ezt csinálta vele pl : Gattuso , Zambi...Bautista írta:hát aki gyorsabb akar lenni az lábujhegyen fut ugy sokkal gyorsabb az ember egyébként igen
Bezonyám hogy jobb mint a kis nyálgép!Poszi írta:Ezt nyilatkozta Gago, és menyire igaza van: "Messi jobb, mint Cristiano Ronaldo!"
Persze értem mit mondassz,és ez így is van. De azért,ha az edzések úgy folynak ,aohgy mondták,tehát sérülések elkerülése az egyik cél,akkor valamennyivel biztos kisebb az esély a megsérülésére. De azt én is állíthatom,hogyha 1évet sérülés nélkül kibírna,akkor nagy eséllyel indulhatna minden címben. Mondjuk ő még nagyon fiatal,és még erősödhet is. Ráadásul,azt hiszem,hogy fiatal korában nem nőtt megfelelően ezért kezelést is kapott,így hajlamosabb lehet a sérülésre.Én azért szorítok neki,nagyon megérdemelne egy szép idénytLG írta:Csak ezen lehet nem tud ő sem segiteni. Azért ha azt vesszük, milyen fiatal, és mennyit votl sérült, igy is már mennyit le tett az asztalraDaNNy írta:Szerintem Pep erre megfelelően fog ügyelni, azaz remélemHa sikerülne végigcsinálnia hosszabb sérülés/ek nélkül a szezont, asszem tuti lenne az Aranylabda.
Csak ezen lehet nem tud ő sem segiteni. Azért ha azt vesszük, milyen fiatal, és mennyit votl sérült, igy is már mennyit le tett az asztalraDaNNy írta:Szerintem Pep erre megfelelően fog ügyelni, azaz remélem
Argentín beszél argentínről (sőt még egy korosztály is, tehát utánpótlásban biztos nyomták együtt) szóval ez természetes. Ettől függetlenül igaza van.matador írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=785095
Jó látni, hogy még egy Real-játékos is elismeri ezt...
Ronaldinho: Minden játékosnak vannak hullámvölgyei mint ronaldinho-nak is .Van olyan játékos ak kilábbal ebből valaki meg nem.Én Ronaldinho esetében az előbbit választanám. Messi meg nem esik vissza , kiegyensúlyozott tejesítményt nyújt mindigValbali írta:Messi a csapat saját nevelése, meg teljesen más mint Ronaldinho. Nem akkora partyarc szvsz...Mental_Theo írta:Ronaldinhorol sem gondolta volna SENKI hogy igy visszaesik a teljesitménye, mikor Bl-t meg Bajnokságot. Megeshet Messivel is bármikor...
Messi a csapat saját nevelése, meg teljesen más mint Ronaldinho. Nem akkora partyarc szvsz...Mental_Theo írta:Ronaldinhorol sem gondolta volna SENKI hogy igy visszaesik a teljesitménye, mikor Bl-t meg Bajnokságot. Megeshet Messivel is bármikor...
vilmso94 írta:Hát majd meglátjuk milyen vézér lesz Messi a bajnokságban meg a BL-ben.Nagy lesz rajta most a teher hogy elment Ronaldinho.Jól kell játszania nagyonmessideco írta:Messi a barca igazi vezere lett. Nem kell neki mentor szerintem.Ebbol a Barcabol Hleb es Messi ket kedvencem persze imadom Henryt es Iniestat is.
<<Barcelona>>
Hát majd meglátjuk milyen vézér lesz Messi a bajnokságban meg a BL-ben.Nagy lesz rajta most a teher hogy elment Ronaldinho.Jól kell játszania nagyonmessideco írta:Messi a barca igazi vezere lett. Nem kell neki mentor szerintem.Ebbol a Barcabol Hleb es Messi ket kedvencem persze imadom Henryt es Iniestat is.
<<Barcelona>>