Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

mikor a BL-döntőn is azt a szuper teljesítményt nyújtotta... húúú de ideges voltam. Henry akkor ment el mellette amikor nem akart
  mikor a BL-döntőn is azt a szuper teljesítményt nyújtotta... húúú de ideges voltam. Henry akkor ment el mellette amikor nem akart   még jó hogy akkor lecserélte Frank, és Belletti meglőtte a maga gólját, amivel nyertünk
  még jó hogy akkor lecserélte Frank, és Belletti meglőtte a maga gólját, amivel nyertünk   de azért remélem jó lesz neki ott Amszterdamban...
  de azért remélem jó lesz neki ott Amszterdamban...

hiába, sok Barca legenda kezdte ott. Meg ott sztem meg is állná a helyét, sztem kb. pont az ő tudásának való csapat, mert itt lehet gyakran bizonytalankodott, de azért ez hülyeség, h páran a násticba meg a megye2-be küldenék...
 hiába, sok Barca legenda kezdte ott. Meg ott sztem meg is állná a helyét, sztem kb. pont az ő tudásának való csapat, mert itt lehet gyakran bizonytalankodott, de azért ez hülyeség, h páran a násticba meg a megye2-be küldenék...