No, pár szót az igazolásokról:
Vehetnénk ...
Arshavint: EBn, UEFA kupában jót nyújtott , nyilvánvaló hogy ügyes a srác, látszik a megmozdulásain, de már 27 v 28 éves asszem, és bizony a spanyol liga és a BL egy nagy minőségi és nehézségi lépcső...
mondjuk ha 15 alatt meg tudnánk szerezni, akár csak 1 euróval is, azt mondom hogy érdemes 'kockázatot vállalni'.
David Silva: Őt már többet láttam jóval a Valenciában, és remek srác, az EBn viszont nem nyújtott túl sokat, ettől függetlenül ő már bizonyított valamelyest spanyolországban, és bizony rendkívül technikás gyerek. De nem kell nekünk több sztárigazolás, hacsak Eto'o helyére nem (majd lentebb), így ha mondjuk 22-23 millió alatt nem tudjuk elhozni, felejtős számomra az ötlet.
Talán komolyan más szóba sem került már, csak középcsatár posztra:
Először is nembiztos, hogy pont egy nagy sztár kéne a helyére, szerintem egy kisebb de ígéretes névből is profitálhatnánk.
Mindemellett az eddigi jelöltek közül alapból elvetném Adebayort, már csak a hozzáállása miatt is, ami mostanra nyilvánvaló gondolom mindenki számára. Emellett a játékát sem szeretem. Illetve felmerült még Berbatov, akiről félve nyilatkozok, mert az előző idényben alig láttam játszani. Előtte viszont aránylag sokat, és szerintem egy kicsit lassú ő a Barcelona játékához.
Drogba marad. Kifejezetten utálom ezt az embert, ahogy Alvest is, amíg ide nem igazolt. Utóbbival még vannak fenntartásaim bőven, de inkább szurkolok neki természetesen hogy levetkőzze a dolgokat...
Drogbával is lehet hasonló a helyzet, ha már csak ez a három tényleges jelölt lehet..
Az pedig kétségtelen, hogy kivételes képességű támadó, akár csak Eto'o!!
Ha csak közülük, és mindenképpen egy nagyobb nevet, és tényleg elengedjük Samut, és pótolni kell, hát Drogba mellett voksolok.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila