Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A 2008-as CM nem lett túl jó, de 2007-es...Varga írta:Milyen a Championship manager 08? érdemes megvenni?
Jó játék?
Első managerjátékom ez volt. tetszett, jól elszórakoztam vele.....mindaddig amig rá nem találtam a Football ManagerreVarga írta:Milyen a Championship manager 08? érdemes megvenni?
Jó játék?
Nem erre gondoltam, a Tottenham angliában csak 5.-6. számú csapat, őket irányítom, tehát a Premier League-ben aligha találkozok nap,mint nap kis csapatokkal. Egyszerűen a meccsek nagy részében az ellenfelek kapusai hihetetlen jó teljesítmény nyújtanak, legyen az egy középszerű kapus, vagy klasszis. Ez semmi esetre sem valósághű, amikor sorozatban ők a meccs legjobbjai ellenem, illetve az már csak a hab, hogy nekik pedig 2 helyzetből is sikerül betalálniuk.Frank Rijkaard írta: A patch nagyon sok mindent javít, szóval érdemes leszedni. A helyzetes problémán szerintem nem túl sokat javított, mert előfordul, hogy az ellenfél 1-2 helyzettel leikszel veled. A játék készítői ezt azzal magyarázták, hogy az életben is egy kiscsapat próbál védekezni a nagyok ellen, és igyekszik minden helyzetét kihasználni, ami adódik. Néha elég sz.r érzés, az biztos, de szreintem azért kibírható visszatöltés nélkül.
A patch nagyon sok mindent javít, szóval érdemes leszedni. A helyzetes problémán szerintem nem túl sokat javított, mert előfordul, hogy az ellenfél 1-2 helyzettel leikszel veled. A játék készítői ezt azzal magyarázták, hogy az életben is egy kiscsapat próbál védekezni a nagyok ellen, és igyekszik minden helyzetét kihasználni, ami adódik. Néha elég sz.r érzés, az biztos, de szreintem azért kibírható visszatöltés nélkül.torrestoni írta:Még nem kaptam rá választ, így még aktuális a kérdés...torrestoni írta:Nos, az érdekelne, hogy a patch-ek mennyit változtatnak a gameplay-en. Egy ideje nem foglalkoztam a manager-rel, aztán az utóbbi két hétben folytattam a Tottenham-Marseille mentésem, s újra kezd elkedvteleníteni. A meccsek 70%-ban hatalmas fölényben játszok, azonban az ellenfelek kapusai átlagban 8-as eredménnyel szerepelnek. Ettől már csak az borzasztóbb, amikor Cissé, vagy Bent 5-6 100%-os ziccerből sem képes a hálóőr miatt betalálni, s erre jön az ellenfél, egész meccs alatt egy-két kaput eltaláló lövés, melyből gólt kapok...
Szóval akik használnak patch-et, azok leírhatnák, milyen tapasztalataik vannak, s ha őket is zavarta korábban ez a jelenség, akkor a patch mennyit változtatott. Előre is köszi!
Még nem kaptam rá választ, így még aktuális a kérdés...torrestoni írta:Nos, az érdekelne, hogy a patch-ek mennyit változtatnak a gameplay-en. Egy ideje nem foglalkoztam a manager-rel, aztán az utóbbi két hétben folytattam a Tottenham-Marseille mentésem, s újra kezd elkedvteleníteni. A meccsek 70%-ban hatalmas fölényben játszok, azonban az ellenfelek kapusai átlagban 8-as eredménnyel szerepelnek. Ettől már csak az borzasztóbb, amikor Cissé, vagy Bent 5-6 100%-os ziccerből sem képes a hálóőr miatt betalálni, s erre jön az ellenfél, egész meccs alatt egy-két kaput eltaláló lövés, melyből gólt kapok...
Szóval akik használnak patch-et, azok leírhatnák, milyen tapasztalataik vannak, s ha őket is zavarta korábban ez a jelenség, akkor a patch mennyit változtatott. Előre is köszi!
Én régebben játszottam csak FM-t, de mikor ugy kaptam ki 3-0ra, h 20-3 volt a kapuralövés a javamra, meg a Milantól kikaptam 9-1re, abból én sem kértem, mert fasság.Zozzy 5 írta:ÉN bevallom, töltöttem már vissza meccseket. Amikor egyértelműen kikapok, mert a meccsen is jobbak és a meccs előtt is ezt lehetett várni (vagy esetleg nem azt lehetett várni de jobbak voltak), nem jött be a taktikám stb., akkor nyilván megyek tovább, ideges sem vagyok. De a szánalmas bugokból én köszönöm szépen, nem kérek. Aki az irreális kapuralövések meg 97. percben lőtt gólok, középkezdésből kapott gólok, meccsenkénti 3 befújt bnti az ellenfélnek stb. mellett el tud menni, az menjen. Én úgy vagyok vele, hogyha a gép is csal akkor én is.
Én eddig ezt egyszer csináltam, mert a Sevillától kikaptam 4-1-re, más kérdés, hogy nekik 2 büntetőt fújt be, mindkettő bement, a 3. szabadból a 16-osról rúgták, a 4. meg igen csak lesgyanús volt a 93. percben...Zozzy 5 írta:ÉN bevallom, töltöttem már vissza meccseket. Amikor egyértelműen kikapok, mert a meccsen is jobbak és a meccs előtt is ezt lehetett várni (vagy esetleg nem azt lehetett várni de jobbak voltak), nem jött be a taktikám stb., akkor nyilván megyek tovább, ideges sem vagyok. De a szánalmas bugokból én köszönöm szépen, nem kérek. Aki az irreális kapuralövések meg 97. percben lőtt gólok, középkezdésből kapott gólok, meccsenkénti 3 befújt bnti az ellenfélnek stb. mellett el tud menni, az menjen. Én úgy vagyok vele, hogyha a gép is csal akkor én is.
Semmi díjazás, csak azért játszunk, mert szeretünk. Miért érné meg bárkinek is az, h 3x annyi idő alatt játszik le egy idényt? Ha meg csal, engem érdekel a legkevésbé, ő úgy is tudni fogja, h nincs mire büszkének lennie.Danka00792 írta: Lehetne egy kérdésem? Hogyan tudják ellenörizni, hogy egy versenyzö valóban nem cheatelt, avagy töltötte visza a mecseket?
Látom, hogy ki van írva a szabályzatba, hogy TILOS, de nem lehetnek enyire naivak, hogy el is hiszik hogy nemfog senkise használni ilyesmit ettöl.
Ezt hogy oldják meg?
Lehetne egy kérdésem? Hogyan tudják ellenörizni, hogy egy versenyzö valóban nem cheatelt, avagy töltötte visza a mecseket?Frank Rijkaard írta:Az FM Hungary meghirdette a negyedik offline bajnokságát, bővebben ITT.
A West Ham United csapatával kell vitézkedni, remélem sokan kipróbáljátok magatokat!
Hajrá, hajrá!
Azt tudtam magamról, h nem vagyok egy nagy FM játékos, de első évben csak 7edik lettem, most meg másodikban még ennyire se megy. A védelmem marha gyenge. 2 fölött van a rúgott és a kapott gól átlagom is :/ Ti h álltok fel, h megy, kiket igazoltatok?Frank Rijkaard írta:Az FM Hungary meghirdette a negyedik offline bajnokságát, bővebben ITT.
A West Ham United csapatával kell vitézkedni, remélem sokan kipróbáljátok magatokat!
Hajrá, hajrá!
Hát, kénytelen vagyok ezt tenni, de pl. Assulin fél éve kölcsönlistán van, gyengébb csapatok ellen játszik is, gólt is rúg (BL csoportkörben [Porto, CSZK Moszkva, Salzburg] "gólkirály' lett 6 góllal,) de még ajánlatot sem kaptam érte...matyi02 írta:Sztem várj velük
Messa írta:Nekem meg olyan gondom lenne, hogy megvettem 6-7 fiatalt, akikből később állítólag nagy playák lesznek, csak kezdőbe, sőt, még a cserepadra sem nagyon férnek be. Azt gondoltam, hogy kölcsönadom őket, mindegyik kölcsönlistán van, de egyik játékost sem akarják elvinni...
Ilyenkor mi a teendő?
Nekem jobb így, hogy le van nyilazva. Enélkül nem zártak vissza rendesen, főleg Riquelme. De ez csak akkor van érvénybe, ha az ellenfél támad, egyébként simán felérnek a támadásokkal.Lionel85 írta:Ez a lenyilazás mennyire jön be? Mert most én ezt a taktikát fontolgatom a Barçánál, de úgy hogy a két szélső két oldalra nyilazva, a két középső pedig vkp felé nyilazva. Nem tom melyik lenne a jobb.![]()
Bianchi pedig célember vagy sima csatár?
Bari meccseken nekem is feltűnt hogy nemnagyon kapja a gólokat.Perrero írta:Kasper Schmeichel