Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem ez Inire nem igaz, ő még talán a balon jobb él, mint középentorrestoni írta: Azonban a bal oldalon is képes lesz megfelelő teljesítményre, ahogy Iniesta, és Henry is. Ettől függetlenül azt hiszem, ezek a játékosok nem képesek olyan hatékonyan játszani ezen a poszton, mint az általuk preferált posztokon, ezért úgy gondolom a keretben még lenne hely egy első sorban bal szélső támadó poszton remek produkcióra képes játékosra.
Én épp ezért gondolom úgy, hogy most egy sokoldalú, tapasztalt támadó még kellene, elsősorban a padra. Sajnos Henke Larsson-hoz hasonlót nem találni manapság. persze itt van például Drogba, de aligha igazolna Barcelona-ba második/harmadik számú csatárnak, rotáció ide, vagy oda. Első számú támadót nem hiszem, hogy szükségszerű több tízmillió euróért cserébe igazolni. Hisz Guardiola is azt nyilatkozta: sokkal több szerep jut majd Henry-nak, s Bojan-nak. S végre Titi is középcsatárként bizonyíthat. Így valamelyest érthetetlenül állok az ügy előtt.stefanl10 írta:Egyetértek abban h nem kell több középcsatár de abban nem h azért van baloldali támadóközéppályásunk hleb.Léfe írta:Azt magyarázza meg valaki -most olvastam a fő oldalon- hogy fontossabb egy középcatár, mint egy baloldali támadó. Centernek ott van Henry meg ha kel Bojan de baoldalt senki. Hát most hogy van ez ?
+ Iniesta...az már 2.stefanl10 írta:Egyetértek abban h nem kell több középcsatár de abban nem h azért van baloldali támadóközéppályásunk hleb.Léfe írta:Azt magyarázza meg valaki -most olvastam a fő oldalon- hogy fontossabb egy középcatár, mint egy baloldali támadó. Centernek ott van Henry meg ha kel Bojan de baoldalt senki. Hát most hogy van ez ?
Egyetértek abban h nem kell több középcsatár de abban nem h azért van baloldali támadóközéppályásunk hleb.Léfe írta:Azt magyarázza meg valaki -most olvastam a fő oldalon- hogy fontossabb egy középcatár, mint egy baloldali támadó. Centernek ott van Henry meg ha kel Bojan de baoldalt senki. Hát most hogy van ez ?
mit gondolsz erről a srácról?kelly007 írta:Utolsó szó jogán:torrestoni írta: Az pedig ordító hülyeség, hogy valaki azzal hozakodik elő, hogy Dimitar még nem volt gólkirály, s hogy mennyi gólt szerzett eddig.
Egy csatárt a góljai minősítenek, amit db-ban szokás meghatározni.
Így is van,Respect Bestbarca!Bestbarca írta:...
Egyrészt: Huntelaar befejező csatár, míg Berbatov más szerepkörben is hatalmas, s hatékony munkát végez. Egyébként olvasd el az előző hozzászólásom, kiegészítettem egy kis statisztikával.kelly007 írta:Utolsó szó jogán:torrestoni írta: Az pedig ordító hülyeség, hogy valaki azzal hozakodik elő, hogy Dimitar még nem volt gólkirály, s hogy mennyi gólt szerzett eddig.
Aki még soha nem hozott kimagasló teljesítményt, pedig már túl van karrierje felén, az mitől olyan biztos, hogy a Barca-ban tudna? Pedig a Barcá-nak klasszis csatárra van szüksége.
Ha már nem kell Eto'o, akkor inkább Huntelaar az Ajaxból (34 gól a múlt szezonban mindent elárul, és még csak 24 éves)
Ja, Berbatov az Ajaxban meglőne simán 40-t is....Azért a Spursben egy kicsit nehezebb ontani a gólokat, a PL-s védők és kapusok ellen, mint a hollandiában, pláne egy Ajaxban, ahol 5-0-s győzelmek hétköznaposak...kelly007 írta:Utolsó szó jogán:torrestoni írta: Az pedig ordító hülyeség, hogy valaki azzal hozakodik elő, hogy Dimitar még nem volt gólkirály, s hogy mennyi gólt szerzett eddig.
Aki még soha nem hozott kimagasló teljesítményt, pedig már túl van karrierje felén, az mitől olyan biztos, hogy a Barca-ban tudna? Pedig a Barcá-nak klasszis csatárra van szüksége.
Ha már nem kell Eto'o, akkor inkább Huntelaar az Ajaxból (34 gól a múlt szezonban mindent elárul, és még csak 24 éves)
Utolsó szó jogán:torrestoni írta: Az pedig ordító hülyeség, hogy valaki azzal hozakodik elő, hogy Dimitar még nem volt gólkirály, s hogy mennyi gólt szerzett eddig.
Valóban a kutyát nem érdekli volt e gólkirály, de az igenis számít eddig hogyan teljesített. A csatárnak a gólszerzés a dolga, ha figyelmen kívül hagyjuk mennyi gólt szerez, akkor mi alapján ítéljük meg képességeit?torrestoni írta:Az pedig ordító hülyeség, hogy valaki azzal hozakodik elő, hogy Dimitar még nem volt gólkirály, s hogy mennyi gólt szerzett eddig.
Berbatov a Bayer-ben 04-05': 26 gól majd a következő idényben: 24 gólkelly007 írta: Berbatov olyan jó lenne?
Mikor volt ő gól király? Mert Henry és Eto'o már voltak, min. egyszer. Húsz gól felett, még soha nem teljesített, még a Leverkusenbe sem.
Kitérdekel hány gólt rúgott a Mallorcában?hristo81 írta:Eto'o hányszor rúgott 20 golt a Mallorcaban?