Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
fabregast..gekkodan írta:Kit tudna onnan? Egyedül Adebayort, aki minket is érdekel, az meg nekem akkor sem lett volna pálya, ha fizetünk, nemhogy úgy, hogy Yaya is elmegy....Boixos írta:lehet, h beajánlott vkit cserébe venger, mert anélkül nem hiszem, h ez az eszébe jutott volna.
az egyik alapemberünket akarná kiszedni a brigádból.
Wenger kapáljon máshol
Kit tudna onnan? Egyedül Adebayort, aki minket is érdekel, az meg nekem akkor sem lett volna pálya, ha fizetünk, nemhogy úgy, hogy Yaya is elmegy....Boixos írta:lehet, h beajánlott vkit cserébe venger, mert anélkül nem hiszem, h ez az eszébe jutott volna.
az egyik alapemberünket akarná kiszedni a brigádból.
Ha nem veszi le róla a kezét, letöröm a franciának.lionelmessi19 írta:Már akarta egy párszor.. de úgyse kapja.zsoltman írta:Wenger Toure-t akarja rem nem adjuk mert baj lesz!!!!
Am. jó szeme van az öregnek az igazán jó játékosokhoz..
Már akarta egy párszor.. de úgyse kapja.zsoltman írta:Wenger Toure-t akarja rem nem adjuk mert baj lesz!!!!
Megműtötték és sztem rendbe is jön vagy már jött!djtrack írta:most akkor rendbejött a sérve? műtötték vagy csak kezelték ki mit tud róla? remélem nem fog kiesni az idén,bár Keita tudná helyettesíteni de nem láttam játszani őt nagyon. de tényleg tavaly ő volt a legnagyobb igazolás.pár év múlva akár a régi Viera szintet is elérheti!!!
Régebben én is sokat álmodoztam egy Puyol-Kolo Touré védő párosról, de sajnos nem ez a realitás. Pedig ütne nagyon. Bár sohasem szabad azt mondani, h soha, lehet látjuk még a 2 Tourét 1ütt a Barcában.Richi írta: biztos eggyütt akarja játszatni a testvérével!felőlem játszhatnának is eggyütt de azt itt a Barcánál tegyék!
biztos eggyütt akarja játszatni a testvérével!felőlem játszhatnának is eggyütt de azt itt a Barcánál tegyék!henry&eto írta:most pedig el kell mondjak vmit!(de ezt végülis ne vedd komolyan!)az fc-arsenal.hu-n olvastam hogy wenger 12milliós ajánlatott tett yayaért!ez sztem nevetséges!:)lopakodo írta:NEKEM YAYA A KEDVENCEMSEMMI PÉNZÉRT NEM ADNÁM EL
méghozzá nem is kicsithenry&eto írta:most pedig el kell mondjak vmit!(de ezt végülis ne vedd komolyan!)az fc-arsenal.hu-n olvastam hogy wenger 12milliós ajánlatott tett yayaért!ez sztem nevetséges!:)lopakodo írta:NEKEM YAYA A KEDVENCEMSEMMI PÉNZÉRT NEM ADNÁM EL