Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, az első meccsét...meg a Liverpool elleni visszavágót, azzal se mentünk semmire, ezzel pedig be is fejeződött a listasoadroli írta:Azéé,döntött ő el meccseket......
Giovani 6 millióért ment el, Oleguer ha összejön 3+2 millió. Szerintem akkor Gudjohnsenért úgy egy 10 milliót kilehetett volna hozni, pénz pénz. Meg szerintem azért idén nem volt rossz szezonja, hajtott ha a pályán volt. Úgy látszik nálunk van elég lóvé.. érdekes felfogásúak a vezetők minden esetre ők tudják.Varga Tamás írta: Pár milkát csak ki tudnánk belőle csiholni. Vagy már a kutyának sem kell?
Ez egy kicsit ködös nekem.Replay írta:A katalán Rac1-nak nyilatkozva Rafael Yuste elmondta, hogy a klub döntése értelmében, Gudjohnsen ingyen távozhat!
Nagyon helyes.
Akkor csak 11 millió eurót bukunk az izlandin, + a két éves fizetését.Replay írta:A katalán Rac1-nak nyilatkozva Rafael Yuste elmondta, hogy a klub döntése értelmében, Gudjohnsen ingyen távozhat!
Nagyon helyes.
BYE BYE GUDDY!Replay írta:A katalán Rac1-nak nyilatkozva Rafael Yuste elmondta, hogy a klub döntése értelmében, Gudjohnsen ingyen távozhat!
Nagyon helyes.
Pedig ez a reális ára.kilibarca írta:Porsmouth y West Ham dan 6,3 millones
Ez az ár kicsit kevés érte , remélem 10 millió bejön érte... Angol bajnokságba sokkal jobb teljesítményre lesz képes. Ráadásul ez két csapat szimatikus is nekem , jó sora lesz.
Nem tudta hozni a spanyol focit eto'ot se tudta tavaly helyetesíteni ... nem baj én szeretem GuditCarles Puyol Saforcada írta:szerintem mennie kéne, egyáltalán nem illik a barcába a chelsea-ben sokkal hasznosabb volt mint itt még gólt is lőtt ellenünk a bl-ben![]()
vissza kellene mennie a premier league-be mert itt nem igazán találja a helyét, úgy látom a szurkolók szívébe sem lopta be magát...vagy csak az enyémbe nem![]()
a pénzén meg egy jobb cserét vehetnénk aki kicsit többet tud hozzátenni a játékhoz
Valóba, Gudi játéka-és főleg testfelépítése-jobban illik a harcosabb angol bajnokságba, mint a technikás spanyolba. 10 milla sztem nem fog befolyni belőle. Max 8...Fernando írta:Szívem szerint énsem adnám el Gudjózsit. De tény, hogy nem nagyon illik a spanyol bajnokságban és ha egy 10-es befolyna az árából akkor az már bőven jo.
Ne menjen el Gudjohnsen ő az igazi jó cserecsatárunk mindíg a fontos gólok szerzője volt és most is számítatunk rá abban biztos vagyok úgy hogy nem szabad eladnikilibarca írta:Porsmouth y West Ham dan 6,3 millones
Ez az ár kicsit kevés érte remélem , 10 millió bejön érte... Angol bajnokságba sokkal jobb teljesítményre lesz képes. Ráadásul ez két csapat szimatikus is nekem , jó sora lesz.