Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Középcsatárra gondoltambouba írta:Drogba csatár.lui1698 írta: A középső védő posztra legjobb esélye a hírek szerint Drogbának van.![]()
Hogy a témához is szóljak:(lehet ,hogy hülyének néznek páran..)
Nem láttam még Pep irányítása alatt csapatot játszani,viszont az én véleményem szerint van annyi esze hozzá ,mint Rijkaardnak...
Dettó, skacokVarga Tamás írta:Én is így vagyok. Már tűkön ülök. Hogy bírom ki augusztus 31-ig? Nem tudom...Váááá.LG írta:Nehéz még előre megmondani mi lesz, de remélem Pep betartja az igértetét, és egy keménykezű, szigorú edző lesz, és nem lesz lazsálás. Mindig nagy várom a bajnoki rajtot, de most vhogy még a szokásosnál is jobban
Én is így vagyok. Már tűkön ülök. Hogy bírom ki augusztus 31-ig? Nem tudom...Váááá.LG írta:Nehéz még előre megmondani mi lesz, de remélem Pep betartja az igértetét, és egy keménykezű, szigorú edző lesz, és nem lesz lazsálás. Mindig nagy várom a bajnoki rajtot, de most vhogy még a szokásosnál is jobban
Drogba csatár.lui1698 írta: A középső védő posztra legjobb esélye a hírek szerint Drogbának van.
Ez a megfelelo hozzaallas szerintem, varjunk egyelore, lehet vegul nektek lesz igazatok de azt ti sem szeretnetek. Bizzunk hogy a megfelelo donteseket hozzak meg, barmi legyen is az.Varga Tamás írta: Én sem azért verem a tam-tamot, mert nem pótolható, mert utána nincsen élet. hanem azért, mert nincs ok, nincs kellően alátámasztott magyarázat. De, ígérem: többet nem hozom fel. megvárom, mit mondanak az okosok ott Barcelonában.
Ez a lényeg,én is,ill mi is,azért hoztuk fel az ellenérveket is,mert hogy az is simén benne van,és mert túl egyhangúan az edző nyakába lett varva az egész. Holott semmi sem garantálja,h így is van.Zozzy 5 írta: MIndenesetre akkor sem vagyunk ott a háttérben, hogy akár Pepet, akár Eto'ot ki tudjuk kiáltani főbűnösnek.
Ja tényleg, ez igaz...Hát akkor nem tudom...Varga Tamás írta: Kedeves Zoli!
R10 esetében nyilatkozott valami főmufti, hogy komoly gondok vannak vele, és igenis el van különítve a keret többi tagjától, mint ahogyan Deco is. A nevére már nem emlékszem, itt az eurobarcán is megjelent a cikk. Most nincs kedvem visszanézni, de biztosan emlékszel rá.
A sajtó kombinálását pedig sajnos, így se, úgy se lehet kizárni.
Azt hiszem, sosem tudjuk meg az igazat Samu ügyével kapcsolatban.
Kedeves Zoli!Zozzy 5 írta:Nem hiszem, hogy bárki esetében szándékosan teregetik ki a szennyest. Nyilvánvaló, hogy ezzel csak a baj és a feszültség nő a Klubon belül, ők sem akarnak rosszat maguknak, senkinek nem hiányzik a sajtó kombinálása se. Így nyilván R10-ről sem direkt mondták el, hogy kicsit becsípve megy edzésre etc., csak ezeket a dolgokat már nem lehetett bent tartani. Decoval a pályán kívül szerintem nem volt olyan dolog amit aljas módon világgákürtöltek volna. Az a Classico előtti sárgalapos történet volt, de az is inkább a sajtó kombinálása. Ő megmondta, hogy el akar menni.Varga Tamás írta: Okés, ezt is elfogadom. Lehet ez egy ok. De! Egy dolgot nem értek: akkor Deco és R10 esetében miért teregették ki?
Nem kötözködésből írom, csak nem hagy nyugodni a kérdés. Persze, Ti sem vagytok okosabbak, mint én, Te és a többiek is csak találgattok, gondolkodtok a dolgon. Én is ezt teszem.
Nem hiszem, hogy bárki esetében szándékosan teregetik ki a szennyest. Nyilvánvaló, hogy ezzel csak a baj és a feszültség nő a Klubon belül, ők sem akarnak rosszat maguknak, senkinek nem hiányzik a sajtó kombinálása se. Így nyilván R10-ről sem direkt mondták el, hogy kicsit becsípve megy edzésre etc., csak ezeket a dolgokat már nem lehetett bent tartani. Decoval a pályán kívül szerintem nem volt olyan dolog amit aljas módon világgákürtöltek volna. Az a Classico előtti sárgalapos történet volt, de az is inkább a sajtó kombinálása. Ő megmondta, hogy el akar menni.Varga Tamás írta: Okés, ezt is elfogadom. Lehet ez egy ok. De! Egy dolgot nem értek: akkor Deco és R10 esetében miért teregették ki?
Nem kötözködésből írom, csak nem hagy nyugodni a kérdés. Persze, Ti sem vagytok okosabbak, mint én, Te és a többiek is csak találgattok, gondolkodtok a dolgon. Én is ezt teszem.
Okés, ezt is elfogadom. Lehet ez egy ok. De! Egy dolgot nem értek: akkor Deco és R10 esetében miért teregették ki?ozsimiki írta:Az,h még nincs ok,az miatt is lehet,h azért van némi kölcsönös tisztelet,és hát ha Eto'o felé nagyon negatív a cucc,akkor nem hozzák nyilvánosságra,mert úgy nehezebb lenne elpasszolni,ez is csak feltevés,de szntem ahogy eladjuk (bár remélem vhogy megoldódik,amire sajnos nagyon kicsi a sansz:(),úgy meg is lesz magyarázva az egész.
Amiben egyetértünk,hogy így sokmindenre lehet gondolni,de amíg nem látunk a színfalak mögé,nem lehet egyik felet sem elítélni. Szerintem...
Én most nem ugyanezt írtam leSlither írta:Most komolyan azt várjátok, hogy kiteregetik a szennyest? Ha vmi komoly viselkedési vagy egyéb próbléma van Samuval, és ezt most nyíltan kimondják, akkor sztetek mennyiért és kinek lehet majd eladni?Ha jó pénzért akarsz "hibás árút" eladni, akkor nem árulod el előtte hogy mi a gond vele és hoyg miért akarsz túladni rajta.
![]()
Oké Miki, igazad van. Csak egy helyen bomlik meg az eszmefuttatás logikája. Hogy az már ki van mondva, hogy Eto'o nem kell. Tehát: az Ő sorsa megpecsételődni látszik a Klubnál. De: okot még nem láttunk, nem hallottunk.ozsimiki írta:Itt szntem senki sem örül,ha Eto'o elmegy,nem erről folyik a vita,de tényleg teljesen felesleges naponta 3x leírni,h húúúúú mekkora marhák ezek ott a Barcánál...
Amúgy meg tényleg lf...t sem tudni,h mi az oka, de rengeten úgy írnak,h azért mert Eto'o bácsi eddig kumma hasznosan játszott,neki mindent szabad,és mindent el kell nézni. Szntem nem, persze ha nem történt vmi egetrengető dolog a háttérben,akkor amit most írtam ne vegyétek figyelembe. De az is benne van,h Eto'o úgymond követelőzőt,hurrogott,stb (benne van a pakliban),akkor meg érthető ez a dolog. Egy új csapat építésénél senkinek sem hiányzik hasonló playa. És szntem minden Barcás egyetért,h egy játékos sem engedhet meg magának ilyet. (ez csak feltevés,de ismerve őt,és azt figyelembe véve,h nyíltan ki van mondva,h nem kell, könnyen megeshet,h ténnyé vállik, persze szép burkoltan lesz megfogalmazva.)
Tehát, Zozz, Laci, meg még páran, épp azért tartják feleslegesnek,h tények hiányában dobáloztok páran a dilettáns,meg mittomén milyen jelzőkkel. Ki kell várni az okokat,tényeket, utána 'pampogni'.
Decot és Ronaldinhot nem kell idekeverni. Egyikük sem akart már itt semmit, logikus a távozásuk. A saját nevelések felé pedig mindíg meglesz a bizalom, mert tudják, hogy ha nekik nem is megy a játék, akkor sem mennek el edzés előtt egy nappal bulizni és azon lesznek, hogy javítsanak a dolgokon. A távozók sorába közel sem azért kerül valaki, mert a mostani évben rosszul játszott, hanem mert nyilvánvaló: nem akarnak egymástól semmit a felek a jövőben.Mosquito írta: Világos, de nem csak erről van szó. Arról, hogy ilyet még nem igen látott az ember és nehéz felfogni, mert logika egy szál sincs benne. Sok játékos volt már balhés, de akik ennek ellenére teljesítettek is, azoktól a világért nem vált volna meg a klubjuk. A másik dolog, hogy már sokan rossz véleménnyel vannak a csapatról, mert nem ez az első eset amikor "elüldözünk" egy kiváló játékost. Én lehet 2x is meggondolnám a Barcahoz igazoljak e, amikor látom még a jó teljesítmény ellenére is kibazssák a játékosokat a csapatból, ha ahhoz támad kedve az edzőnek.
Látva, hogy a -gyengén teljesítő- saját nevelésekkel mennyire elnézőbbek a csapat háza táján nem csodálom ha feszültség is van az öltözőben.
Nem leszek népszerű, de nem érdekel és leírom: Az idei gyenge teljesítményért a por most is Deco-n, Ronaldinho-n -és úgy néz ki- Eto'o-n lesz elverve pedig alig játszottak idén, így inkább azok a vétkesek akik hiába játszottak nem tudták hozni a szezont.
Deco+Ronaldinho+Eto'o 07/08:
3894 játszott perc - 25 gól -11 gólpassz
Xavi+Iniesta+Henry 07/08:
7866 játszott perc - 22 gól - 18 gólpassz
Kik a távozók és a kik a mozdíthatatlanok? Nem mellesleg, kik hoznak több szurkolót és ezzel több pénzt a csapatnak?
És én ezzel én le is zártam. Nem foglalkozom ezekkel a dolgokkal többet.
Most már csak remélve, hogy tévedek várom a szezont.
Még egyszer, sok sikert Pepnek!
Világos, de nem csak erről van szó. Arról, hogy ilyet még nem igen látott az ember és nehéz felfogni, mert logika egy szál sincs benne. Sok játékos volt már balhés, de akik ennek ellenére teljesítettek is, azoktól a világért nem vált volna meg a klubjuk. A másik dolog, hogy már sokan rossz véleménnyel vannak a csapatról, mert nem ez az első eset amikor "elüldözünk" egy kiváló játékost. Én lehet 2x is meggondolnám a Barcahoz igazoljak e, amikor látom még a jó teljesítmény ellenére is kibazssák a játékosokat a csapatból, ha ahhoz támad kedve az edzőnek.LG írta:Uraim, Etoo előtt is volt Barca, lesz utánna is, nem kell parázni.