Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem biztos hogy mélyen a zsebenkbe kell nyúlnivisca el barca írta:jah.. biztos fog bármelyik helyettese 35 gólt lőni... hagyjad már... te is tudod jól, hogy az életbe nem fogunk olyan embert találni aki pótolni tudja eredményességben eto'o-t (halkan megjegyzem, hogy ha igen-igen mélyen belenyúlnánk a pénztárcába akkor sem sikerülne)Bányász írta:Mitől lenne hiba?
Önmagában az,h elküld valakit az máris hiba?Csak azért mert szeretjük Eto'o-t?
És ha a helyettese majd rúg jövőre 35 gólt?Akkor is hiba elküldeni Eto'o-t?
jah.. biztos fog bármelyik helyettese 35 gólt lőni... hagyjad már... te is tudod jól, hogy az életbe nem fogunk olyan embert találni aki pótolni tudja eredményességben eto'o-t (halkan megjegyzem, hogy ha igen-igen mélyen belenyúlnánk a pénztárcába akkor sem sikerülne)Bányász írta:Mitől lenne hiba?
Önmagában az,h elküld valakit az máris hiba?Csak azért mert szeretjük Eto'o-t?
És ha a helyettese majd rúg jövőre 35 gólt?Akkor is hiba elküldeni Eto'o-t?
Így van! Láthatjuk, hogy egységes CSAPATOT akar építeni, ahol az olyan különcködések, amik Eto'nál benne vannak a kalapban, azok nem kívánatos jelenségek. Ennyi. Szerintem Pep is tisztában van Eto'o képességeivel meg a statisztikájával, sőt, gondolom ő nem csak tévéből látta. Nehogy már a szakmai oldalról próbáljuk leokoskodni Guardiolát!DarkLyrics írta:...
Olvasdd vissza pár sorral lejebb írtam, hogy azért nem olyan ártatlan Eto'o és továbbra is hangúlyozom, hogy nem tudunk mindent, meg van az ok.Rivaldo11 írta:Mintha én írtam volna. Egyetértek. Bízom Guardiolában, de Eto'o elküldése amatőr és magyarázhatatlan hiba.gekkodan írta:Az esélyt megadom neki, de Eto'o elzavarása akkor is dilettáns, indokolatlan, szakmailag megalapozatlan, ostoba és felháborító.
És a hülyézéseket nem kérem, baromira nem vagyok rá kíváncsi.
Mitől lenne hiba?Rivaldo11 írta:Mintha én írtam volna. Egyetértek. Bízom Guardiolában, de Eto'o elküldése amatőr és magyarázhatatlan hiba.gekkodan írta:Az esélyt megadom neki, de Eto'o elzavarása akkor is dilettáns, indokolatlan, szakmailag megalapozatlan, ostoba és felháborító.
Mintha én írtam volna. Egyetértek. Bízom Guardiolában, de Eto'o elküldése amatőr és magyarázhatatlan hiba.gekkodan írta:Az esélyt megadom neki, de Eto'o elzavarása akkor is dilettáns, indokolatlan, szakmailag megalapozatlan, ostoba és felháborító.
Pedig szerintem úgyis ez lesz. Sokan már ki se akarják várni a bajnokikat, most világosodnak meg arról, hogy ő márpedig alkalmatlan. Kiváncsi leszek, hány "én megmondtam" fog itt születni. Ne legyen igazam.LG írta:Viszont arra fölhivnám a figyelmet, h ha azonnal nem fogunk hengerelni, nem kell egyből Pep fejét követelni.
Azért érezzük már, hogy szurkolók vagyunk, és azok az emberek akik kint dolgoznak, már letettek valamit az asztalra (nem, Pep nem edzőként, de nem kiválasztották a 42618. számú sociót, hogy gyere komám, te úgyis szereted a Barcát, valamennyire konyítassz is a focihoz, nem akarnál edző lenni?).gekkodan írta:Az esélyt megadom neki, de Eto'o elzavarása akkor is dilettáns, indokolatlan, szakmailag megalapozatlan, ostoba és felháborító.
Én is ezt a felállást favorizálom csak Drogba helyett onkább Berbatovot venném meg.Bestbarca írta:Szerintem az lenne a legjobb felállás, amit Pep választhatna:
Egy 4-4-2-es felállás lenne e legjobb, méghozzá olyan eltolt formában, úgy hogy 4-1-3-2. Ugyanis a 4 védő ugye biztonságos, az egy védekező középpályás középen lehetetlenné tenné a gyors ellen támadásokat. A 3 középpályás közül a középső előrébb maradhatna, ami a 2 csatárral kiegészülve labdaszerzés esetén gyors, és halálos kontrát rejt magában. A védekezés érsekében a 2 szélső középpályásnak vissza kellene húzódnia a felezőig ezáltal zárni a területet. A két csatárt elöl nem mernék egyedül hagyni, így az ellenfél sok emberét lekötnék, arról nem is beszélve, hogy az egy előrébb lévő középpályás+ a 2 csatár bármikor képes lehetne gólt elérni. Támadáskor pedig a 2 szélső középpályás felhúzódhatna és a helyükre felfuthatnának a szélső védők, így letszámfölény alakulna ki. A taktika alapja persze a letámadás lenne, amit Pep alkalmazni is akar.
Valahogy így nézne ki védekezéskor:
---------------Valdes----------------
--Alves--Puyol--Cáseres---Abidal
--Messi---------Touré-----Arshavin
----------------Xavi------------------
---------Drogba-pl.-----Henry--------
Támadáskor meg így:
--------------Valdes-------------------
---------Puyol-------Cáseres---------
Alves----------Touré------------Abidal
Messi----------Xavi-------------Arshavin
---------Drogba--------Henry------------
Bár igaz Messi és Arshavin nem épp védekező típusúak, de azzal, hogy visszalépnének ott lennénk fegyegetésnek, hogy megszerzik a labdát és már jöhet is egy kontra, és annyira le tudnák lassítani az ellentámadásokat, hogy a védők rendeződjenek. Igaz rengeteget kéne futni az egész csapatnak, de ez lenne a leg ütőképesebb felállás szerintem.
Erről mi a véleményetek?
Egyetértek, egyébként Eto'o annak köszönheti azt, hogy elküldik, hogy sokszor nagy volt a szája, és emiatta vezetőség már régebben is pikkelt rá, na még erre rátett a tavaly év végi viselkedésével, plusz a fejesAsys írta:Hey Dani!
Én nem hülyézlek le, de ezt a szakmailag megalapozatlan, dilettáns, ostoba... stb! Te se gondolhatod komolyan!![]()
Nem tudjuk mi van a háttérben és nem hiszem, hogy itt a fórumon bárkinek is évtizedes profi játékos vagy edzői pályafutása lenne...![]()
Ami után ilyet ki tudna jelenteni!