Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg jó csuka, nekem is ilyenem van, csak feketében...én 16ért vettem, de még korábban, azért volt valamivel drágább...bírni fogja, én már fél éve nyüstölöm az enyémet, és még megvan...sok sikert benneZozzy 5 írta:Múltkor Dani nyilvánosságra hozta a stoplisvásárlását, engedjétek meg, hogy most én is megtegyem(csak mert szerintem nagyon jó kis vásárt csináltam)
EZ lenne az. 13 volt itt is, nekem nagyon tetsztik, kényelmes és rögtön felveszi a láb alakját. És nagyon könnyű, köszünhető a vászon anyagnak. Bár utóbbi miatt kicsit félek, remélem bírni fogja a meccseket és az azokkal járó szeszélyes időjárást.
Ha nem nézel be Debibe, akkor nemigazán érdekel, és meg is sértődökOrdog írta: Mellesleg holnap közelebb leszek hozzád, ill. a további kelet-magyarországi recerucához, mint gondolád, ugyanis Borsodban leszek egész hétvégén:DD (Putnok city)
Gondoltam leírom hátha érdekel:DDD Ha nem assebaj...![]()
Benne voltunk a körben, de mivel csak fél tizenkettő körül értem haza a melóból, így nem tudom, hogy jártak-e nálunk. Amikor hazaértem, a kordon pont a házunk utáni első utcától kezdődött, úh hazaértem szerencsésen...Perrero írta:Marci, téged is kilakoltattak![]()
Akkor sokat használdZozzy 5 írta:
De félévig van rá garancia
Hát én annyira nem fogom sűrűn használni mint Ti. De másik csapattársamnak meg a 20ezres Nike is szétjött 1-2 hónap alatt, szóval ez szinte mindegyikre igaz lehet. De félévig van rá garanciaBalika Gaucho írta:
Nem akarok egyből rosszat írni , de egyik csapattársamnak kb. 3-4 hónap után szétjött. Ő heti kétszer használta.
Nekem szinte évente kell új csukát(kat) vennem mert heti 8-9 edzést nem bír még két cipő se ha felváltva használom őket akkor sem.
Nem akarok egyből rosszat írni , de egyik csapattársamnak kb. 3-4 hónap után szétjött. Ő heti kétszer használta.Zozzy 5 írta: EZ lenne az. 13 volt itt is, nekem nagyon tetsztik, kényelmes és rögtön felveszi a láb alakját. És nagyon könnyű, köszünhető a vászon anyagnak. Bár utóbbi miatt kicsit félek, remélem bírni fogja a meccseket és az azokkal járó szeszélyes időjárást.
matyi02 írta:http://sporthirado.hu/kepgaleria.php?galeriaid=140
A mai edzésröl képek (elég sok ):D Nagyon Cooolok
Kár hogy már tövig rágtam a körmeim a délelőtti főzőshown...lacisac írta:Most beszélnek a Kossuth rádión a madridista szerkesztői hogy hogy csinálják a honlapjukat