Könnyen lehet, hogy itt a végső igazolásokba lesz valami beleszólása a Nike-nak is. Ugye írtam, hogy kell nekik egy új ikon a Barcából. Azt tudjuk, hogy a Nike a mez sponzor, és évente egy rakás lóvét lerak a Barcának. Na innentől azért lehet beleszólásuk. Na most. Robinho lehetne, de nem tudom hogy megvehető e a Chelsea elöl, vagy egyáltalán a Madrid engedné e. Innentől ki az, aki még elérhető, már világsztár, és a Barca ikonjává válhat. Na nézzük C.Ronaldo, fix Madrid. Lampard Chelsea, Gerard sose jönne el poolból, Fabregas fix nem... még föl lehetne sorolni sok játékost, de nekem csak egy megszerzhető jut eszembe, Kaka. Sok pénzért de ő szerintem elhozható, főleg, hogy a Milan akar venni még egy csatárt, hisz ez Sevcsenko óta ez nagy probléma náluk, lehetőleg nagy nevet akarnának, de nincs rá pénzük. A fórumon valaki ellőtte Kaka nevét, végén még igaza lesz.

Mondjuk azért a Robinho ügynek is lehet még alapja. Kiváncsian várom mik lesznek a fejlemények.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!