Championship/Football Manager

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
danianevem
Entrenador del Barça

2008.07.26. 12:40:27

Varga írta:Milyen a Championship manager 08? érdemes megvenni?
Jó játék?
A 2008-as CM nem lett túl jó, de 2007-es...
Egyébként télleg az FM a jobb, szal inkább azt vedd meg... De inkább töltsd le ingyen... :P
potike1
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.26. 09:55:43

Varga írta:Milyen a Championship manager 08? érdemes megvenni?
Jó játék?
Első managerjátékom ez volt. tetszett, jól elszórakoztam vele.....mindaddig amig rá nem találtam a Football Managerre :) Ugyanis ha már választani kell, akkor az utóbbit ajánlom. Sokkal realisztikusabb, jobb játékélményt nyújtó játék, mint a CM08. Szvsz. :)
depth
Capitá del Barça

2008.07.25. 16:19:48

Engem inkább az zavar, h a góljam 70-80% -át rögzített helyzetekből kapom. Hiába vannak magas, jól fejelő védőim, mindig betalálnak. Kicsit eltúlozták az új patchben ezt.

Ez az 5-6x rávezeti a kapusra a labdát, de nem rúgja be, már nincs benne, de az ellenfél kapusai itt is hihetetleneket védenek.
Varga
Capitá del Barça

2008.07.25. 16:10:43

Milyen a Championship manager 08? érdemes megvenni?
Jó játék?
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.23. 20:03:55

Frank Rijkaard írta: A patch nagyon sok mindent javít, szóval érdemes leszedni. A helyzetes problémán szerintem nem túl sokat javított, mert előfordul, hogy az ellenfél 1-2 helyzettel leikszel veled. A játék készítői ezt azzal magyarázták, hogy az életben is egy kiscsapat próbál védekezni a nagyok ellen, és igyekszik minden helyzetét kihasználni, ami adódik. Néha elég sz.r érzés, az biztos, de szreintem azért kibírható visszatöltés nélkül. :)
Nem erre gondoltam, a Tottenham angliában csak 5.-6. számú csapat, őket irányítom, tehát a Premier League-ben aligha találkozok nap,mint nap kis csapatokkal. Egyszerűen a meccsek nagy részében az ellenfelek kapusai hihetetlen jó teljesítmény nyújtanak, legyen az egy középszerű kapus, vagy klasszis. Ez semmi esetre sem valósághű, amikor sorozatban ők a meccs legjobbjai ellenem, illetve az már csak a hab, hogy nekik pedig 2 helyzetből is sikerül betalálniuk.
Tehát konkrétan arra gondoltam, hogy a patch kijavítja-e, élethűbbé teszi-e, vagy egyszerűen csak visszaváltoztatja-e a supermen-kapusokat.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.07.23. 19:57:40

torrestoni írta:
torrestoni írta:Nos, az érdekelne, hogy a patch-ek mennyit változtatnak a gameplay-en. Egy ideje nem foglalkoztam a manager-rel, aztán az utóbbi két hétben folytattam a Tottenham-Marseille mentésem, s újra kezd elkedvteleníteni. A meccsek 70%-ban hatalmas fölényben játszok, azonban az ellenfelek kapusai átlagban 8-as eredménnyel szerepelnek. Ettől már csak az borzasztóbb, amikor Cissé, vagy Bent 5-6 100%-os ziccerből sem képes a hálóőr miatt betalálni, s erre jön az ellenfél, egész meccs alatt egy-két kaput eltaláló lövés, melyből gólt kapok...
Szóval akik használnak patch-et, azok leírhatnák, milyen tapasztalataik vannak, s ha őket is zavarta korábban ez a jelenség, akkor a patch mennyit változtatott. Előre is köszi!
Még nem kaptam rá választ, így még aktuális a kérdés...
A patch nagyon sok mindent javít, szóval érdemes leszedni. A helyzetes problémán szerintem nem túl sokat javított, mert előfordul, hogy az ellenfél 1-2 helyzettel leikszel veled. A játék készítői ezt azzal magyarázták, hogy az életben is egy kiscsapat próbál védekezni a nagyok ellen, és igyekszik minden helyzetét kihasználni, ami adódik. Néha elég sz.r érzés, az biztos, de szreintem azért kibírható visszatöltés nélkül. :)
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.23. 19:47:51

torrestoni írta:Nos, az érdekelne, hogy a patch-ek mennyit változtatnak a gameplay-en. Egy ideje nem foglalkoztam a manager-rel, aztán az utóbbi két hétben folytattam a Tottenham-Marseille mentésem, s újra kezd elkedvteleníteni. A meccsek 70%-ban hatalmas fölényben játszok, azonban az ellenfelek kapusai átlagban 8-as eredménnyel szerepelnek. Ettől már csak az borzasztóbb, amikor Cissé, vagy Bent 5-6 100%-os ziccerből sem képes a hálóőr miatt betalálni, s erre jön az ellenfél, egész meccs alatt egy-két kaput eltaláló lövés, melyből gólt kapok...
Szóval akik használnak patch-et, azok leírhatnák, milyen tapasztalataik vannak, s ha őket is zavarta korábban ez a jelenség, akkor a patch mennyit változtatott. Előre is köszi!
Még nem kaptam rá választ, így még aktuális a kérdés...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.22. 12:35:28

Zozzy 5 írta:ÉN bevallom, töltöttem már vissza meccseket. Amikor egyértelműen kikapok, mert a meccsen is jobbak és a meccs előtt is ezt lehetett várni (vagy esetleg nem azt lehetett várni de jobbak voltak), nem jött be a taktikám stb., akkor nyilván megyek tovább, ideges sem vagyok. De a szánalmas bugokból én köszönöm szépen, nem kérek. Aki az irreális kapuralövések meg 97. percben lőtt gólok, középkezdésből kapott gólok, meccsenkénti 3 befújt bnti az ellenfélnek stb. mellett el tud menni, az menjen. Én úgy vagyok vele, hogyha a gép is csal akkor én is.
Én régebben játszottam csak FM-t, de mikor ugy kaptam ki 3-0ra, h 20-3 volt a kapuralövés a javamra, meg a Milantól kikaptam 9-1re, abból én sem kértem, mert fasság.
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2008.07.22. 12:03:08

Hja csak az a nem mindegy,h nekem 20misi-m volt átigazolásra...neki meg volt 100, azt már kész csapatot kellett csak megerősítenie...azért 3.évben majdnem lenyomtam a trónról
:wink:
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Kaka10
Jugador del Barça

2008.07.22. 11:54:49

én eggyik haveromat lealáztam a Cselszkivel!!Ő a pollal volt!!!3szor megnyertem a bajnokságot 3szor FAcup +2Bl!!neki csak 2 uefara futotta!!!
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.07.22. 11:41:21

Zozzy 5 írta:ÉN bevallom, töltöttem már vissza meccseket. Amikor egyértelműen kikapok, mert a meccsen is jobbak és a meccs előtt is ezt lehetett várni (vagy esetleg nem azt lehetett várni de jobbak voltak), nem jött be a taktikám stb., akkor nyilván megyek tovább, ideges sem vagyok. De a szánalmas bugokból én köszönöm szépen, nem kérek. Aki az irreális kapuralövések meg 97. percben lőtt gólok, középkezdésből kapott gólok, meccsenkénti 3 befújt bnti az ellenfélnek stb. mellett el tud menni, az menjen. Én úgy vagyok vele, hogyha a gép is csal akkor én is.
Én eddig ezt egyszer csináltam, mert a Sevillától kikaptam 4-1-re, más kérdés, hogy nekik 2 büntetőt fújt be, mindkettő bement, a 3. szabadból a 16-osról rúgták, a 4. meg igen csak lesgyanús volt a 93. percben... :? Ilyenkor szoktam akkorát rácsapni az asztalomra... Ez dühítő, kíváncsi vagyok, hogy a Man.Utd. ellen mire leszek képes, Realt 3-1 re vertem.
Eddig összesen 26 meccsen Henry 23 gólt lőtt, Eto'o 24-meccsen 22-t, míg Ronaldinho 27 meccsen 16 gól + 6 gólpassz. Ez elég jó mérleg szerintem, amúgy a cserecsatár Bojan akinek egy meccsen átlagban jut 20 perc, 15 gólnál tart. :roll:
A bajnokságot vezetem a Valencia előtt 11 ponttal, 3. a Depor, 4. Sevilla, 5.Zaragoza, 6. Real.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.07.22. 09:43:17

ÉN bevallom, töltöttem már vissza meccseket. Amikor egyértelműen kikapok, mert a meccsen is jobbak és a meccs előtt is ezt lehetett várni (vagy esetleg nem azt lehetett várni de jobbak voltak), nem jött be a taktikám stb., akkor nyilván megyek tovább, ideges sem vagyok. De a szánalmas bugokból én köszönöm szépen, nem kérek. Aki az irreális kapuralövések meg 97. percben lőtt gólok, középkezdésből kapott gólok, meccsenkénti 3 befújt bnti az ellenfélnek stb. mellett el tud menni, az menjen. Én úgy vagyok vele, hogyha a gép is csal akkor én is.
depth
Capitá del Barça

2008.07.21. 23:14:01

Danka00792 írta: Lehetne egy kérdésem? Hogyan tudják ellenörizni, hogy egy versenyzö valóban nem cheatelt, avagy töltötte visza a mecseket?
Látom, hogy ki van írva a szabályzatba, hogy TILOS, de nem lehetnek enyire naivak, hogy el is hiszik hogy nemfog senkise használni ilyesmit ettöl.
Ezt hogy oldják meg?
Semmi díjazás, csak azért játszunk, mert szeretünk. Miért érné meg bárkinek is az, h 3x annyi idő alatt játszik le egy idényt? Ha meg csal, engem érdekel a legkevésbé, ő úgy is tudni fogja, h nincs mire büszkének lennie.

Szerk: Newcastletől most kaptam úgy ki, h egész végig támadtam, aztán a 90+-ban lőttek egy gólt. Nemtudom, bennem nem az van, h visszatöltöm, hanem, h szétverem a billentyűzetet ](*,) :lol:

Szerk2: Jah, az meg teljesen alap, h 6(!) amúgy kezdőjátékosom sérült. 10. hely a bajnokság egyharmadánál.
Danka00792
Director del Fútbol

2008.07.21. 19:05:03

Frank Rijkaard írta:Az FM Hungary meghirdette a negyedik offline bajnokságát, bővebben ITT.
A West Ham United csapatával kell vitézkedni, remélem sokan kipróbáljátok magatokat!
Hajrá, hajrá! :)
Lehetne egy kérdésem? Hogyan tudják ellenörizni, hogy egy versenyzö valóban nem cheatelt, avagy töltötte visza a mecseket?
Látom, hogy ki van írva a szabályzatba, hogy TILOS, de nem lehetnek enyire naivak, hogy el is hiszik hogy nemfog senkise használni ilyesmit ettöl.
Ezt hogy oldják meg?
depth
Capitá del Barça

2008.07.21. 18:58:51

Frank Rijkaard írta:Az FM Hungary meghirdette a negyedik offline bajnokságát, bővebben ITT.
A West Ham United csapatával kell vitézkedni, remélem sokan kipróbáljátok magatokat!
Azt tudtam magamról, h nem vagyok egy nagy FM játékos, de első évben csak 7edik lettem, most meg másodikban még ennyire se megy. A védelmem marha gyenge. 2 fölött van a rúgott és a kapott gól átlagom is :/ Ti h álltok fel, h megy, kiket igazoltatok?
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.07.21. 18:32:19

Az FM Hungary meghirdette a negyedik offline bajnokságát, bővebben ITT.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.21. 17:56:53

Nos, az érdekelne, hogy a patch-ek mennyit változtatnak a gameplay-en. Egy ideje nem foglalkoztam a manager-rel, aztán az utóbbi két hétben folytattam a Tottenham-Marseille mentésem, s újra kezd elkedvteleníteni. A meccsek 70%-ban hatalmas fölényben játszok, azonban az ellenfelek kapusai átlagban 8-as eredménnyel szerepelnek. Ettől már csak az borzasztóbb, amikor Cissé, vagy Bent 5-6 100%-os ziccerből sem képes a hálóőr miatt betalálni, s erre jön az ellenfél, egész meccs alatt egy-két kaput eltaláló lövés, melyből gólt kapok...
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.07.21. 13:06:10

BL nyolcaddöntőben megkaptam a legjobb ellenfelet... Barca- Man. Utd :x
A meccs 18 nap múlva lesz, és Messi megsérült, pont most, 3 hónapra kiesett. :x El sem hiszem...
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.07.21. 12:58:05

matyi02 írta:Sztem várj velük
Hát, kénytelen vagyok ezt tenni, de pl. Assulin fél éve kölcsönlistán van, gyengébb csapatok ellen játszik is, gólt is rúg (BL csoportkörben [Porto, CSZK Moszkva, Salzburg] "gólkirály' lett 6 góllal,) de még ajánlatot sem kaptam érte...

Más: Alex Sánchez a Barca B,v U19 :oops: kapusát el akarta vinni a Levante, meg a Betis is, előbbi egy 50.000 €-s ajánlattal kopogtatott, míg a Betis 60.000 €-val... Persze, gondolkodás nélkül kértem érte egy 15. millió €-s ajánlatot, mire mind 2 megszakította a tárgyalásokat. :) Megfogadtam, hogy a tehetségeimet max. kölcsönbe adom, vagy talán akkor mehetnek el véglegesen, ha nagy árat fizetnek értük.
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.21. 12:46:25

Messa írta:Nekem meg olyan gondom lenne, hogy megvettem 6-7 fiatalt, akikből később állítólag nagy playák lesznek, csak kezdőbe, sőt, még a cserepadra sem nagyon férnek be. Azt gondoltam, hogy kölcsönadom őket, mindegyik kölcsönlistán van, de egyik játékost sem akarják elvinni...
Ilyenkor mi a teendő?

Sztem várj velük ...Vagy tartalék és gyenge csapatok elen kezdö meg cseréld be őket (ha nem viszik el őket)
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.07.21. 12:43:05

Nekem meg olyan gondom lenne, hogy megvettem 6-7 fiatalt, akikből később állítólag nagy playák lesznek, csak kezdőbe, sőt, még a cserepadra sem nagyon férnek be. Azt gondoltam, hogy kölcsönadom őket, mindegyik kölcsönlistán van, de egyik játékost sem akarják elvinni...
Ilyenkor mi a teendő?
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.07.17. 21:51:22

Lionel85 írta:Ez a lenyilazás mennyire jön be? Mert most én ezt a taktikát fontolgatom a Barçánál, de úgy hogy a két szélső két oldalra nyilazva, a két középső pedig vkp felé nyilazva. Nem tom melyik lenne a jobb. :roll:

Bianchi pedig célember vagy sima csatár?
Nekem jobb így, hogy le van nyilazva. Enélkül nem zártak vissza rendesen, főleg Riquelme. De ez csak akkor van érvénybe, ha az ellenfél támad, egyébként simán felérnek a támadásokkal.
Bianchi pedig célember.
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.07.17. 21:33:41

Ez a lenyilazás mennyire jön be? Mert most én ezt a taktikát fontolgatom a Barçánál, de úgy hogy a két szélső két oldalra nyilazva, a két középső pedig vkp felé nyilazva. Nem tom melyik lenne a jobb. :roll:

Bianchi pedig célember vagy sima csatár?
Kép
Kép
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.07.17. 20:39:35

Middlesbrough 2008-2009

......................Canizares........................
Onuoha......Huth.....André Dias....A. Taylor
..........................................................
..................Fernando..Cattermole..........
..........................................................
G. Fernandez*......Riquelme*........Downing*
.........................Bianchi........................

cserék: Danut Coman, McMahon, Materazzi, Wheather, Capuano, Makelele, Arca, Tuncay, Mido.

*= lenyilazva.
baguvixXx
Jugador d'estrella

2008.07.17. 17:52:38

Perrero írta:Kasper Schmeichel
Bari meccseken nekem is feltűnt hogy nemnagyon kapja a gólokat.

Középpályára leigazoltam Tiago Ronaldo-t de sajna 17 évesen nem nagyon bírja a teljes meccseket. Most éppen Nikola Gulan munkavállalási engedélyével szórakozom bari meccseken nincs izgulás legalább ezen tudoik :D
Kép
Kép
Kép
Lezárt