Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=782454
Abnormális összegekről van szó...
Abnormális összegekről van szó...
- kilibarca
- Capitá del Barça
Én sem tudom mit látbenne de remélem megveszik mert a végén még nálunk köt kivisca el barca írta:gyerekek árulja már el nekem vki hogy a világ talán legjobb edzője, sir alex, mi a fészkes fenét lát ebben a berbatov gyerekben, hogy képes majd 40 millió eurót kiadni érte. én ezt nem értem

más:

mért nem bírtak felvenni csukát

- visca el barca
- Presidente del Barça
gyerekek árulja már el nekem vki hogy a világ talán legjobb edzője, sir alex, mi a fészkes fenét lát ebben a berbatov gyerekben, hogy képes majd 40 millió eurót kiadni érte. én ezt nem értem 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Marci
- Capitá del Barça
A Lyon-ról bővebben:
http://en.wikipedia.org/wiki/Olympique_ ... on_2008-09
A fontosabb igazolások:
Hugo Lloris, Ederson, Jean II Makoun, Miralem Pjanic
A fontosabb távozók:
Coupet, Squillaci, Ben Arfa, Marc Crosas, Patrick Müller, Loic Rémy
Felbukkant továbbá egy Yannis Tafer nevű gyerek az ifiből akit Benzemához hasonló tehetségnek tartanak.
Az elnök elvárása idén: elődöntő a BL-ben, bajnoki cím.
Új edző is van, Claude Puel, akit a Lille-ből vittek el.
Szegény Alain Perrin-t azért rúgták ki mert nem nyerték meg elég magabiztosan a bajnokságot, és mert nem jutottak túl a Manchesteren. Hiába sikerült most először duplázniuk franciaországban.
Mivel nem kapták szét a csapatot, remélem összeállnak. Megnézném megint hogy hogyan alázzák a Madridot a BL-ben ahogy legutóbb is tették
http://en.wikipedia.org/wiki/Olympique_ ... on_2008-09
A fontosabb igazolások:
Hugo Lloris, Ederson, Jean II Makoun, Miralem Pjanic
A fontosabb távozók:
Coupet, Squillaci, Ben Arfa, Marc Crosas, Patrick Müller, Loic Rémy
Felbukkant továbbá egy Yannis Tafer nevű gyerek az ifiből akit Benzemához hasonló tehetségnek tartanak.
Az elnök elvárása idén: elődöntő a BL-ben, bajnoki cím.
Új edző is van, Claude Puel, akit a Lille-ből vittek el.
Szegény Alain Perrin-t azért rúgták ki mert nem nyerték meg elég magabiztosan a bajnokságot, és mert nem jutottak túl a Manchesteren. Hiába sikerült most először duplázniuk franciaországban.
Mivel nem kapták szét a csapatot, remélem összeállnak. Megnézném megint hogy hogyan alázzák a Madridot a BL-ben ahogy legutóbb is tették

Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Nagyon szerettem régebben, de szerintem mostanra nagyon messze van a régi önmagától. Talán már a padra se lenne jó, de nem is jönne ide. Azért ment oda, mert ott biztos kezdő lesz remélhetőleg.visca el barca írta:most olvastam h gilberto silva 2.5 millióért a pana játékosa lett![]()
ennyi pénzért tán' mi is elhozhattuk volna padra... még sztem 2-3 jó éve van..
- visca el barca
- Presidente del Barça
most olvastam h gilberto silva 2.5 millióért a pana játékosa lett

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

+ a Lyonban is jól tolta a gyerek. Nemcsak ő jó igazolás, hanem sztem most nyáron a Sevilla összeségében is nagyon jól igazol. Jogos, Alveséket pótolni kell 

Squilaccival sztem is jó vásárt csináltak, a Monacoban alapember volt a BL menetelés idején. Az az Ibarra-Givet-Squilacci-Evra kvartett félelmetes volt.csababarca írta:Squillaccival jól jártak...
azért Del Nidonak van egy feje

Btw a Juvénak egész jó az új meze.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Squillaccival jól jártak...

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- aka Game90
Pedig tavaly a Juve adott volna érte 10 milliót. De az utóbbi időben már egyre lassabb volt...Rajmó írta:Gilberto Silva (Arsenal)Panathinaikos
![]()
LINK
Tudtam, hogy távozni fog, de jobb klubot is eltudtam volna képzelni számára
Az Arsenal keretében a legidősebb játékos most már Almunia, ő 31 éves

Squillaci

Szintén. hatfélér' olyan tökéletes csereember lehetett volna itt is, hogy nem igaz.Fernando írta:VICC VICC VICC VICC VICC! Nem igaz. 6.5 millió euró. Nem mondok semi többet.kilibarca írta:Pablo AimarBenfica 6,5 milló euró 4évre írt alá.

Más kérdés, hogy lehet, hogy inkább elmegy egy gyengébb bajnokságba, de ott sztár lesz, kiemelkedik a csapatból, és még nemzetközi prorondon is játszhat. Itt meg többen is előtte lennének, viszont nagyobb címeket is begyűjthetne.
Davitsot van Basten vágta ki onnan élből, de egyébként már ő is 35 éves, de talán még 1-2 év lenne a lábában.kilibarca írta:Ronaldot írták a Psv és Flamengohoz is . Örülnék ha Európában maradna , Dzsudzsák miatt látnánk is elég sok meccsét.
Kluivertnek sajnos szerintem jobban tenné ha vissza vonulna. Mindig vártam , hogy valamit produkál de sajnos nem.![]()
Davids elég sok meccsen játszott , ő volt a csapat kapitány is ha jól tudom. Meg lepődtem ,hogy nincs szerződése.

Mendietát én nagyon birtam, kár, h a Barca nem jött be neki. De a Valenciában nagyon nagy király volt, egy igazi klasszis vonul vissza akkor.
Ugylátszik, lassan elfogy az a generáció, akik akkor élték fénykorukat, amikor én elkezdtem követni a labdarúgást, amit nagyon sajnálok.. 

- Fernando
- Llegenda del Barça
Egyet kell, hogy értsek!Hasselbaink írta:El fog tünni...
Szerk: Átigazolások tegnap:
Marco Storari
Milan

Giorgios Samaras
ManCity

Marek Cech
Porto

Veljko Paunovic
Almería

Hír még, hogy Gary Speed és a szerintem nagyobb név (számomra) Gaizka Mendieta is visszavonult. Köszönjük amit értünk is tett

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Remélem nem, legalábbis én szurkolok neki. + remélem ott ujra megmutatja, aztán majd vmi nagy klubba köt ki.
- Hasselbaink
- Barça B
El fog tünni...
- kilibarca
- Capitá del Barça
Ronaldot írták a Psv és Flamengohoz is . Örülnék ha Európában maradna , Dzsudzsák miatt látnánk is elég sok meccsét.
Kluivertnek sajnos szerintem jobban tenné ha vissza vonulna. Mindig vártam , hogy valamit produkál de sajnos nem.
Davids elég sok meccsen játszott , ő volt a csapat kapitány is ha jól tudom. Meg lepődtem ,hogy nincs szerződése.
Kluivertnek sajnos szerintem jobban tenné ha vissza vonulna. Mindig vártam , hogy valamit produkál de sajnos nem.

- barca0417
- Entrenador del Barça
remélem Davids és Kluivert talál magának csapatot. az még jobb lenne ha ugyanazt. Nem akarom hogy elveszítse őket a futball világ, még lehetne pár jó évük. nagyon sajnálnám őket ha visszavonulnának. Kluivert annyi idős mint nistelrooy...
Ronaldo meg a Flamengoba megy

Ronaldo meg a Flamengoba megy

- Varatrix
- Director del Fútbol
"nem gyenge névsor" nem bizony!levproff írta:Ingyen ingazolható játékosok,mert lejárt a szerződésük!:
Hakan Sükür (TUR,csatár-Galatasaray)
Ronaldo (BRA,csatár-Milan)
Matteo Ferrari (ITA,védő-Roma)
Edgar Davids (NED,középp.-Ajax)
Ismael Urzaiz (SPA,csatár-Ajax)
Patrick Müller (SWI,védő-Lyon)
El-Hadji Diouf (SEN,csatár-Bolton
Thomas Sörensen (DEN,kapus-Aston Villa)
Patrick Kluivert (NED,csatár-Lille)
Ferrari, és Diouf egy kisebb-nagyobb együttesnek, még a hasznára is válna, hiszen még viszonylag fiatalok.
A többi ember viszont, idős.
Szegény Ronaldo, nem gondoltam volna hogy 1 év után elhadja a Milant. Szörnyű sérülés.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Blackburn have agreed to sell David Bentley to Tottenham for a £17m fee. (goal.com)
Itt érdemes elgondolkozni mennyiért engedtük el Dos Santost... A Spurs kábé elvből nem vásárol 15m font alatt, de azért Giovanit ennyiért kellett elzavarni...
Itt érdemes elgondolkozni mennyiért engedtük el Dos Santost... A Spurs kábé elvből nem vásárol 15m font alatt, de azért Giovanit ennyiért kellett elzavarni...