matyi02 írta:Leírhatatlan ez az érzés, ennél boldogabb nem is lehetnék" - kezdte Ronaldinho a Milan Channelnek adott exkluzív interjújában. "A leghőbb vágyam volt, hogy Milan játékos lehessek, az pedig külön öröm, hogy jóbarátaimmal, Kakával és Patóval egy csapatban játszhatok majd."
Érdekes módon, mikor itt volt, akkor meg azt nyilatkozta hogy sehol sem érezte még ilyen jól magát, mint Barcelona-ban. Innen szeretne visszavonulni, nem is gondol arra hogy egyszer máshol játszon. AKKOR MOST EZ MIIIIIIIIIIIIIII?
Már eleve felhúzott az a hír hogy mindenképpen búcsúmeccset akarnak neki. Aztán jöttem ebbe a topicba, ahol láttam a nyilatkozatát. Egyébként is azt akartam leírni hogy sz.rt az egész klubra 2 éven keresztül, dedikált mezt küld Berlusconinak, és akkor még mi nyaljuk ki a s.ggét?

Ez azért már túlzás. Sokat tett a klubért, de majdnem annyit a klub ellen. Úgyhogy ha idén mentem volna a Gamperre, és kiderült volna hogy ezek után az lesz a búcsúmeccse, igencsak elgondolkodtam volna rajta hogy kimenjek-e vagy sem.