Üzenetek mindenkinek - archív
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Cesc Fabregas show a sport1en.....

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Köszönjük kovi!
Én nehezen akartam elhinni, hiszen tavasszal még nem így nézett ki. Ennyit a 'megbízható' sportoldalakról, hírekről, kommentárokról. szánalmas újságírók, akik valójában férgek.
Én nehezen akartam elhinni, hiszen tavasszal még nem így nézett ki. Ennyit a 'megbízható' sportoldalakról, hírekről, kommentárokról. szánalmas újságírók, akik valójában férgek.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Hát bakker, ez nem semmi! Ugyanakkor egy picit sajnálom is. Végülis mindent elért amit lehetett, és nem mai gyerek. Szerintem lassan a pályafutása végére ért.matyi02 írta:Ez ronaldoez már közel van a sörhashoz ha már nem az ...
http://www.calcio.hu/index.php?menu=hir ... ir_id=1007
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- matyi02
- Entrenador del Barça
Ez ronaldo
ez már közel van a sörhashoz ha már nem az ...

Egyébként biztos hogy nem véletlen, hogy az elmúlt tíz évben mennyire elszaporodtak az ilyen tragédiák.
Amíg ebben az időszakban fél másodpercet javítottak a 100m-es síkfutáson a 10 évvel ezelőttihez képest, amíg az úszó VB-ken huszasával dőlnek meg a rekordok, el kell gondolkodni képes-e ekkora fejlődésre az emberi természet.
A véleményem az, hogy aki az összes doppingoló közül első, az egy teljesen doppingmentes világban is jobb lenne azzal a tizeddel, mint amennyivel így nyeri a versenyét.
Csak sajnos mára ott tartunk, hogy a sportokók soha nem látott terhelést kapnak (a labdarúgó például évi 30-40 meccs helyett 60-70-et), a doppingszerek nélkül esélytelenné vált az élbolyba kerülés, továbbá a sportolók gazdasági tényezők, akiket minden áron szerepeltetni kell a cél érdekében. A sport mára csak gazdasági tényező
Szörnyű irányba haladunk.
Isten nyugosztaljon Kolonics Gyuri!!!
Amíg ebben az időszakban fél másodpercet javítottak a 100m-es síkfutáson a 10 évvel ezelőttihez képest, amíg az úszó VB-ken huszasával dőlnek meg a rekordok, el kell gondolkodni képes-e ekkora fejlődésre az emberi természet.
A véleményem az, hogy aki az összes doppingoló közül első, az egy teljesen doppingmentes világban is jobb lenne azzal a tizeddel, mint amennyivel így nyeri a versenyét.
Csak sajnos mára ott tartunk, hogy a sportokók soha nem látott terhelést kapnak (a labdarúgó például évi 30-40 meccs helyett 60-70-et), a doppingszerek nélkül esélytelenné vált az élbolyba kerülés, továbbá a sportolók gazdasági tényezők, akiket minden áron szerepeltetni kell a cél érdekében. A sport mára csak gazdasági tényező
Szörnyű irányba haladunk.
Isten nyugosztaljon Kolonics Gyuri!!!
A legcsodálatosabb sportolók közül való volt.
Amivel Isten megáldotta, azt annak a szolgálatába állította mire az való, amire kell. Világéletében szerény visszafogott céltudatos sportoló volt. Amilyennek lenni csak a legnagyobbaknak adatik meg. A pályafutása csúcsán is szerényen alázatosan végezte a dolgát, nem véletlen meddig jutott.
A legjobb emberek közül ment el megint egy. Egy példakép, mindenki példaképe. Iszonyatosan megrázott a történet. Nem bírtam megállni sírás nélkül.
Amivel Isten megáldotta, azt annak a szolgálatába állította mire az való, amire kell. Világéletében szerény visszafogott céltudatos sportoló volt. Amilyennek lenni csak a legnagyobbaknak adatik meg. A pályafutása csúcsán is szerényen alázatosan végezte a dolgát, nem véletlen meddig jutott.
A legjobb emberek közül ment el megint egy. Egy példakép, mindenki példaképe. Iszonyatosan megrázott a történet. Nem bírtam megállni sírás nélkül.
-
- Llegenda del Barça
A legrosszabb pedig az, hogy lélekben mindenki készülhet a következő ilyenre, mert én nem vettem észre, hogy tennének valamit ezek ellen. Amikor történik egy ilyen akkor mindenki sír, mégis meg fog történni mégegyszer, ki tudja kivel...Elkeserítő.
- Andris
- Adminisztrátor
Nem is azokra a szerekre gondoltam, amiket ki tudnak mutatni.. mert az nyilvánvaló gondolom mindenki számára, hogy nem kevés, még ki nem mutatható cuccot kapnak a srácok, és bizony egy jó része nem vitamin koktél..Game90 írta:Ebben az évben négyszer volt doppingvizsgálaton (csak félfüllel hallottam a tv-ben...) és semmit sem mutatott ki...lionelmessi19 írta:A sok [auto_cenzúra] dopping.![]()
Tömik szegény srácokat, azt se tudják mi van bennük... és ez a vége.![]()

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90
Ebben az évben négyszer volt doppingvizsgálaton (csak félfüllel hallottam a tv-ben...) és semmit sem mutatott ki...lionelmessi19 írta:A sok [auto_cenzúra] dopping.![]()
Tömik szegény srácokat, azt se tudják mi van bennük... és ez a vége.

Nyugodjék Békében!

Utólag is Boldogat Atesz!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
2008, Magyarország:
"A 36 éves kenus kedden délelőtt párosedzésen vett részt, és egy gyors ötszáz méter után átült edzője motorcsónakjába, ahol eszméletét vesztette. Ludasi Róbert már a vízről riasztotta a parton lévő társakat, hogy hívjanak mentőt, amely azonban csak 37 perc után érkezett meg.
A több mint fél óra után kiérő orvosok már hiába folytatták a kétszeres olimpiai bajnok újraélesztését, nem tudták megmenteni Kolonics György életét."
No comment...
"A 36 éves kenus kedden délelőtt párosedzésen vett részt, és egy gyors ötszáz méter után átült edzője motorcsónakjába, ahol eszméletét vesztette. Ludasi Róbert már a vízről riasztotta a parton lévő társakat, hogy hívjanak mentőt, amely azonban csak 37 perc után érkezett meg.
A több mint fél óra után kiérő orvosok már hiába folytatták a kétszeres olimpiai bajnok újraélesztését, nem tudták megmenteni Kolonics György életét."
No comment...

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
R.I.P. 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- potike1
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Szörnyű......megdöbbentő....alig találok szavakat.....Nyugodj békében Kolo!
És ez újra elgondolkodtat. Muszáj tömni a sportolókat különböző szerekkel? Muszáj teljesitményük növelése érdekében felvállalni azt a kockázatot, hogy bmikor ilyen eset történhet?
És ez újra elgondolkodtat. Muszáj tömni a sportolókat különböző szerekkel? Muszáj teljesitményük növelése érdekében felvállalni azt a kockázatot, hogy bmikor ilyen eset történhet?
- Hasselbaink
- Barça B
Nyugodjék békében....
Részvétem a családjának csapattársainak és minden sport szerető embernek...és főleg az édesanyának aki a tanárom volt...
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én még mindig nem tértem magamhoz...Miért? Istenem, miért? Két órája csak sírok, és sírok. Már megfájdult a fejem. Ha bbahagyom, 2 perc múlva jön az újabb inger, és újra elerednek a könnyeim. 36 évesen, nem hiszem el, felfoghatatlan. Mondjátok, hogy nem igaz, hogy él, és készül az ötödik olimpiájára, Nemzetünk nagyobb dicsőségére. Nem értem, nem, nem és nem! És a családja, a gyermeke...Vajon, mit éreznek, hogy magyarázza meg az édesanyja a gyermekének, hogy Apu nincs többé, többet nem jön haza, elment, felment a mennybe kenuzni. Ez nem igazság.
Megint kevesebbek lettünk egy igaz, nagy emberrel, egy kiváló sportolóval, egy nagy példaképpel! DE, akkoris: MIÉRTTTTTTTTTTTTTTTTT?

Megint kevesebbek lettünk egy igaz, nagy emberrel, egy kiváló sportolóval, egy nagy példaképpel! DE, akkoris: MIÉRTTTTTTTTTTTTTTTTT?