Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már nem a Racing.A Zaragózához ment.fir3bird írta:Marcelino melyik csapat edzője? nem nagyon hallottam még rólatenkl írta:Casillas
Sergio Ramos - Cata Díaz - Coloccini - Capdevila
Jorge López - Guti - Iniesta
Agüero - Güiza - Fabiano
Coach: Marcelino
Ez az UEFA álomcsapata a bajnokságból. Coloccini ott van, akiket ez sem győz meg afelől, hogy kíváló játékos...
Nagyon rossz.csababarca írta: majdnem megkérdeztem hogy hol a Zara...rossz hogy nincsenek itt
Ha csak a tradíciót nézzük akkor a madrid vereséggel kezd...Replay írta:Első forduló (aug.31.) :
Deportivo - Real Madrid
Racing - Sevilla
Bilbao - Almería
Osasuna - Villarreal
Espanyol - Valladolid
Atlético Madrid - Málaga
Numancia - Barcelona
Sporting - Getafe
Real Betis - Recreativo de Huelva
Valencia - Mallorca.
Húúú!!!Replay írta:Első forduló (aug.31.) :
Deportivo - Real Madrid
Racing - Sevilla
Bilbao - Almería
Osasuna - Villarreal
Espanyol - Valladolid
Atlético Madrid - Málaga
Numancia - Barcelona
Sporting - Getafe
Real Betis - Recreativo de Huelva
Valencia - Mallorca.
Szezon első meccséig minden gond nélkül felbonthatja a szerződését.kilibarca írta:Olvastam én is még azt is , hogy De La Redet és Xavit akarják megszerezni. De szerintem óriási kacsa. Aragonés ennyi idősen nem hinnem így váltogatná csapatait. Valamint 2évre aláírt a Fenerhez szóval , nem lenne egyszerű dolga a Valenciának.Varga Tamás írta:Az NSO-n van egy hír, miszerint a Valencia kétéves szerződési ajánlatot tett Luis Aragonés-nek, és állítólag közel vannak a megállapodáshoz.
Elég érdekes lenne...
Olvastam én is még azt is , hogy De La Redet és Xavit akarják megszerezni. De szerintem óriási kacsa. Aragonés ennyi idősen nem hinnem így váltogatná csapatait. Valamint 2évre aláírt a Fenerhez szóval , nem lenne egyszerű dolga a Valenciának.Varga Tamás írta:Az NSO-n van egy hír, miszerint a Valencia kétéves szerződési ajánlatot tett Luis Aragonés-nek, és állítólag közel vannak a megállapodáshoz.
Elég érdekes lenne...
Nem pont ma akartam utánanézni...Varga Tamás írta:A Numancia, a Malaga és a Sporting Gijón jutott fel az első osztályba a 2. vonalból.