La Liga / Copa del Rey
- barca0417
- Entrenador del Barça
igen érdekes sorsolás, sőt egy kicsit gyanús...
elég sokszor van, majdnem mindig, hogy játszunk vkivel a fordulóban, majd a következő fordulóban a Real játszik azzal a csapattal. ...érdekes.

A bajnokság eleje tényleg könnyű.Ott összeérhet a csapat.Az tényleg érdekes h a Barca előző fordulóban lévő ellenfelepont a Real-é lesz mindig.
Az a 4-es egymás után naon kemény lesz.A bajnokság ott dől el.
Az a 4-es egymás után naon kemény lesz.A bajnokság ott dől el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norbert55 2008.07.16. 17:58:11-kor.
A Madrid mindig a Barca elözö fordulóbeli ellenfelével játszik. Érdekes lesz!
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Egyáltalán nem rossz a sorsolás sztem. Az elején "könnyebb" afféle bemelegítő meccsek, aztán Atletico Madrid ellen viszont nem lesz egy leányálom, de arra már kellően összeér a társaság. Az a 4 meccs lesz kemény, véleményem szerint ott dőlhet el a bajnokság, izgalmas véghajrá lesz az egyszer biztos. Csak nekem van az a benyomásom, hogy a Realnak is szinte ugyanaz a sorsolása, mármint az elején könnyebb meccsek aztán nekik is egymás után lesz a Valencia, Barca, Sevilla, Villareal elleni rangadók 14.-18. fordulókban, mint ahogy nekünk is. 

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Tényleg így van ha ezeket a meccseket behúzzuk és nem csiálunk valmi marha nagy hibát mondjuk kikapunk ilyen újonc csaptoktól meg a kissebektől akkor akkor behúzhatjuk simán ezt a bajnokságot

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
- Capon
- Llegenda del Barça
Ha ezek a meccsek egymás után jönnek akkor itt vagy meglehet nyerni a bajnokságot vagy épp el lehet bukni. Attól függ, hogy milyen formában lesz a csapat ebben az időszakban. Jó persze nem ezen a 4 meccsen fog múlni a bajnoki cím, de nagyon meghatárózó lehet. A másik meghatározó és mindent eldöntö része a bajnokásgnak ezeknek a mecseknek a visszavágói lesznek májusban, ami már azért elég necces a vége felé.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Már nem a Racing.A Zaragózához ment.fir3bird írta:Marcelino melyik csapat edzője? nem nagyon hallottam még rólatenkl írta:Casillas
Sergio Ramos - Cata Díaz - Coloccini - Capdevila
Jorge López - Guti - Iniesta
Agüero - Güiza - Fabiano
Coach: Marcelino
Ez az UEFA álomcsapata a bajnokságból. Coloccini ott van, akiket ez sem győz meg afelől, hogy kíváló játékos...
http://www.lfp.es/ itt fenn van a bajnokság sorsolása. a barca logóra majd a calendariora kattintva meglesz.
az eleje nem vészes. hogy utánna mi lesz azzal meg ráérünk majd akkor foglalkozni.
1. i. numancia
2. o. racing
3 i. sporting gijon
4. o. betis
5. i. espanol
persze számolgatni, hogy 15ből ennyi meg annyi pont lehet, de az élet úgyis keresztül fogja húzni a számításokat.
az eleje nem vészes. hogy utánna mi lesz azzal meg ráérünk majd akkor foglalkozni.
1. i. numancia
2. o. racing
3 i. sporting gijon
4. o. betis
5. i. espanol
persze számolgatni, hogy 15ből ennyi meg annyi pont lehet, de az élet úgyis keresztül fogja húzni a számításokat.
Nagyon rossz.csababarca írta: majdnem megkérdeztem hogy hol a Zara...rossz hogy nincsenek itt
Igaz, hogy erősebb ellenfél lett volna, mint mondjuk a Recre, de azért jó lett volna egy erős Zaragoza ebben a szezonban is.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ha csak a tradíciót nézzük akkor a madrid vereséggel kezd...Replay írta:Első forduló (aug.31.) :
Deportivo - Real Madrid
Racing - Sevilla
Bilbao - Almería
Osasuna - Villarreal
Espanyol - Valladolid
Atlético Madrid - Málaga
Numancia - Barcelona
Sporting - Getafe
Real Betis - Recreativo de Huelva
Valencia - Mallorca.

remélem mi megütjük a Numanciát...ciki lenne ha nem

majdnem megkérdeztem hogy hol a Zara...rossz hogy nincsenek itt

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Húúú!!!Replay írta:Első forduló (aug.31.) :
Deportivo - Real Madrid
Racing - Sevilla
Bilbao - Almería
Osasuna - Villarreal
Espanyol - Valladolid
Atlético Madrid - Málaga
Numancia - Barcelona
Sporting - Getafe
Valencia - Mallorca.
A lehető legrosszabb forduló.
Az első körben egyből az egyik újonc.

Hát veszélyes egy meccs lesz.
Szezon első meccséig minden gond nélkül felbonthatja a szerződését.kilibarca írta:Olvastam én is még azt is , hogy De La Redet és Xavit akarják megszerezni. De szerintem óriási kacsa. Aragonés ennyi idősen nem hinnem így váltogatná csapatait. Valamint 2évre aláírt a Fenerhez szóval , nem lenne egyszerű dolga a Valenciának.Varga Tamás írta:Az NSO-n van egy hír, miszerint a Valencia kétéves szerződési ajánlatot tett Luis Aragonés-nek, és állítólag közel vannak a megállapodáshoz.
Elég érdekes lenne...
Első forduló (aug.31.) :
Deportivo - Real Madrid
Racing - Sevilla
Bilbao - Almería
Osasuna - Villarreal
Espanyol - Valladolid
Atlético Madrid - Málaga
Numancia - Barcelona
Sporting - Getafe
Valencia - Mallorca.
Deportivo - Real Madrid
Racing - Sevilla
Bilbao - Almería
Osasuna - Villarreal
Espanyol - Valladolid
Atlético Madrid - Málaga
Numancia - Barcelona
Sporting - Getafe
Valencia - Mallorca.
- kilibarca
- Capitá del Barça
Olvastam én is még azt is , hogy De La Redet és Xavit akarják megszerezni. De szerintem óriási kacsa. Aragonés ennyi idősen nem hinnem így váltogatná csapatait. Valamint 2évre aláírt a Fenerhez szóval , nem lenne egyszerű dolga a Valenciának.Varga Tamás írta:Az NSO-n van egy hír, miszerint a Valencia kétéves szerződési ajánlatot tett Luis Aragonés-nek, és állítólag közel vannak a megállapodáshoz.
Elég érdekes lenne...
Szegény Güiza mit szív ha Luis miatt odaigazolt, az öreg meg Valenciában köt ki. 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az NSO-n van egy hír, miszerint a Valencia kétéves szerződési ajánlatot tett Luis Aragonés-nek, és állítólag közel vannak a megállapodáshoz.
Elég érdekes lenne...
Elég érdekes lenne...

Nem pont ma akartam utánanézni...Varga Tamás írta:A Numancia, a Malaga és a Sporting Gijón jutott fel az első osztályba a 2. vonalból.

Mellesleg a Sporting Gijónra kíváncsi leszek, anno FIFA-s időmben velük manageltem, megtetszett az a csapat...

-
- Az Eurobarca Anonymusa
A Numancia, a Malaga és a Sporting Gijón jutott fel az első osztályba a 2. vonalból.