Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem, mint csapatot!Maxi írta:Az összeset?LG írta:En nem szeretem (utállom) az Argentinokat. Náluk ´jobban már csan csak az angolokat meg az 1besult állatokat.
no majd meglássuk sztem nyernek a gauchok.legalábbis bízok benük.Boixos írta:elfért az a suttyó gauchókon! jövő héten meg kapják a következőt otthon a braziloktól!Zsolti írta:húúú.ha már ekkora nagy argentin fanok vagytok,tegnap kikaptak 2-0ra Ecuadortól.
egyébként a riq hiányát én sem értem. ha lehet, mostanság ő a legjobb formában levő argentin zsugás. a leo gyerek meg még túl fiatal sztem a nagyválogatotthoz.
hát igen ez eléggé a b-keret.HAnonymus írta:Franco - Milito, Coloccini, Samuel, Duscher, González, Cambiasso, Zanetti, Aimar, Rodríguez, Galletti.
És Riq? Saviola? Crespo? Cavenaghi? Mascherano? Tevez? MESSI?
Ők hol voltak? Milyen csapat ez??!
Jó hülye edző,gondolom azt hitte simán nyernek!De Tevez játszott azt tudom!HAnonymus írta:Franco - Milito, Coloccini, Samuel, Duscher, González, Cambiasso, Zanetti, Aimar, Rodríguez, Galletti.
És Riq? Saviola? Crespo? Cavenaghi? Mascherano? Tevez? MESSI?
Ők hol voltak? Milyen csapat ez??!
elfért az a suttyó gauchókon! jövő héten meg kapják a következőt otthon a braziloktól!Zsolti írta:húúú.ha már ekkora nagy argentin fanok vagytok,tegnap kikaptak 2-0ra Ecuadortól.
Így van!Hajrá Argentína!Zsolti írta:drukkoljunk mi?németeknek mi?hajrá ARGENTINAAAA!!!!!LG írta:A németeknekHAnonymus írta: 11 Jun Argentina USA
14 Jun Egypt Argentina
17 Jun Argentina Germany
Szerintem drukkoljunk...
drukkoljunk mi?németeknek mi?hajrá ARGENTINAAAA!!!!!LG írta:A németeknekHAnonymus írta: 11 Jun Argentina USA
14 Jun Egypt Argentina
17 Jun Argentina Germany
Szerintem drukkoljunk...
A németeknekHAnonymus írta: 11 Jun Argentina USA
14 Jun Egypt Argentina
17 Jun Argentina Germany
Szerintem drukkoljunk...
Saviolánál is mindenki ezzel volt van megveszve, h mien kicsi.Há Robinho sem egy nagy darab állat.Szal szerintem ez egyáltalán nem számít.Bodi írta:Viszont a testalkata tényleg probléma,meg kellene erősíteni!
Lehet akármekkora zseni,a mai világban felmorzsolják!