Ronaldinho Gaúcho #4
Pont ezt akartam linkelni. A milan official oldala szerint(pm 11:14es hír) holnap orvosi aztán 2011-ig aláír.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Hivatalos: Ronaldinho a Miláné
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=778051
szerk:
ez durva:
http://www.acmilan.com/
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=778051
szerk:
ez durva:
http://www.acmilan.com/
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Llegenda del Barça
Le is nyilatkozták a játékosok, hogy az erőnléti edzések semmire nem elegek. Előbb Giuly miután átment Rómába és volt egy kis viszonyítási alapja, aztán pont Abidal a szezon végén. Csak a többiek úgy ahogy még akartak, ezért annyira nem volt látványos a leépülés, mint Ronaldinhonál.Varga Tamás írta:Így van. A legjobban ez a fajta 'fizikai leépülés' Eric Abidalon volt megfigyelhető. Amíg a lyoni erő tartott, addig ment, aztán a félidőtől kezdve fokozatosan épült le. És ez nagy mértékben a szakmai-erőnléti stáb sara, felelőssége is. Szerintem.antiimperialista írta: Ezt nár most lehet tudni. A nem megfelelő edzések miatt. Nem csak ő lassult le, a csapat nagy részére igaz volt ez. Egy időben például az is feltűnő volt, hogy nem bírták erővel a meccsek végét. Idén pedig figyeltem a játékosok mozgását. Volt olyan, akin látszott, hogy menne, csak nem nagyon haladt.
-
- Barça B
nagyon szurkoltam neki, hogy magára találjon - nálunk.
Véleményem szerint két dolog cseszett be:
- a pötyhedt edzésprogram
- és rijkaard: igen, lehet kövezni ő volt az, aki akkor is játszatta mikor nem ment neki a foci, legalább 10 meccset.
Szerintem besokallt. besokallt az állandó edzés-meccs edzés meccs, jópofivigyor, edzés meccs, sajtótájékoztató, edzés foci........balbabla
ezek nem robotok. azzá akarják tenni óket a pénzért. láttuk pl Fehér Mikinél mivé fajul ez, ha valaki genetikailag nem bírja.
másrészt: ha én a barça focistája lennék, soha nem gondolnék arra hogy nem végzem el a munkámat, bármi is legyen az ok. Egy haver mondta, R10 a brazilok közül a cigósabbak közül való: beszedte nagy zsét, hírnevet, bekattant tőle. ördögi kör ez, a luxuskurvák, rolls royce ok és a "mindent megkaphatok" fíling beüt, elhiteti veled, hogy ehhez már nem is kell focizni -.-
aki nem futballozik a barcelonában, az húzzon a büdös francba, bárki is az. tökmindegy hova, tőlem jöhet akár mtk-ba is ^^ > ott is csak menőzne.
olyannak látom mint egy rocksztárt, akit "megevett a rakkenroll"
ez van. a fiatalok meg fociznak majd.
visça el barça
Véleményem szerint két dolog cseszett be:
- a pötyhedt edzésprogram
- és rijkaard: igen, lehet kövezni ő volt az, aki akkor is játszatta mikor nem ment neki a foci, legalább 10 meccset.
Szerintem besokallt. besokallt az állandó edzés-meccs edzés meccs, jópofivigyor, edzés meccs, sajtótájékoztató, edzés foci........balbabla
ezek nem robotok. azzá akarják tenni óket a pénzért. láttuk pl Fehér Mikinél mivé fajul ez, ha valaki genetikailag nem bírja.
másrészt: ha én a barça focistája lennék, soha nem gondolnék arra hogy nem végzem el a munkámat, bármi is legyen az ok. Egy haver mondta, R10 a brazilok közül a cigósabbak közül való: beszedte nagy zsét, hírnevet, bekattant tőle. ördögi kör ez, a luxuskurvák, rolls royce ok és a "mindent megkaphatok" fíling beüt, elhiteti veled, hogy ehhez már nem is kell focizni -.-
aki nem futballozik a barcelonában, az húzzon a büdös francba, bárki is az. tökmindegy hova, tőlem jöhet akár mtk-ba is ^^ > ott is csak menőzne.
olyannak látom mint egy rocksztárt, akit "megevett a rakkenroll"

ez van. a fiatalok meg fociznak majd.
visça el barça
na most akkor mi van?
kiderült,hogy amiröl azt hittük hogy tudjuk az igazából inkább a fogalmunk sincs róla mi van?
kiderült,hogy amiröl azt hittük hogy tudjuk az igazából inkább a fogalmunk sincs róla mi van?
- DaNNy
- Jugador d'estrella
Igazatok van, én is Abidalnál vettem észre,hogy amilyen fizikai adottságai vannak,nem tudta a bajnokság során megfelelően kamatoztatni ezt. De nem a saját hibájából.Varga Tamás írta: Így van. A legjobban ez a fajta 'fizikai leépülés' Eric Abidalon volt megfigyelhető. Amíg a lyoni erő tartott, addig ment, aztán a félidőtől kezdve fokozatosan épült le. És ez nagy mértékben a szakmai-erőnléti stáb sara, felelőssége is. Szerintem.
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
Nagyon nem örülök hogy enyire vacak vezetőségünk van...értem én hogy szépen váljunk el meg satöbbi de emberek 12 millió a különbség az egy normális játékos vételára...iszonyatosan bosszantana ha a szemét maffia csapat megkaparintaná
és ez roni sara is szal már most iszonyat nagyott csökkent a szememben!!!
Először is ne írj ilyet, mert sokadszorra figyelmeztetlek, és lassan kijár egy ban, másrész pedig olvasd a főoldalon a híreket. Néha érdemes.. L.

Először is ne írj ilyet, mert sokadszorra figyelmeztetlek, és lassan kijár egy ban, másrész pedig olvasd a főoldalon a híreket. Néha érdemes.. L.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Így van. A legjobban ez a fajta 'fizikai leépülés' Eric Abidalon volt megfigyelhető. Amíg a lyoni erő tartott, addig ment, aztán a félidőtől kezdve fokozatosan épült le. És ez nagy mértékben a szakmai-erőnléti stáb sara, felelőssége is. Szerintem.antiimperialista írta:Ezt nár most lehet tudni. A nem megfelelő edzések miatt. Nem csak ő lassult le, a csapat nagy részére igaz volt ez. Egy időben például az is feltűnő volt, hogy nem bírták erővel a meccsek végét. Idén pedig figyeltem a játékosok mozgását. Volt olyan, akin látszott, hogy menne, csak nem nagyon haladt.Rivaldo11 írta:Egyszer tán megtudjuk, miért lassult le egyik napról a másikra, és vesztette el a rá jellemző stílust...

-
- Director del Fútbol
Ezt nár most lehet tudni. A nem megfelelő edzések miatt. Nem csak ő lassult le, a csapat nagy részére igaz volt ez. Egy időben például az is feltűnő volt, hogy nem bírták erővel a meccsek végét. Idén pedig figyeltem a játékosok mozgását. Volt olyan, akin látszott, hogy menne, csak nem nagyon haladt.Rivaldo11 írta:Egyszer tán megtudjuk, miért lassult le egyik napról a másikra, és vesztette el a rá jellemző stílust...
19
- Robi_Santiago7
- Barça B
én nem tudnám végig nézni h a barca ellen jáccikvilmso94 írta:Master19 írta:Én csak annak örülök hogy legalább nem játszik majd a Barca ellen...legalábbis a következő szezonban nem!Szörnyű lenne nézni ahogy a Barca ellen játszik...
![]()
Ja ez igaz . Jó hogy nem játszik a barca ellen . Mondjuk egyszer úgyis fog;
Ronaldinho nem egy ember ő az az ember aki egyedül felemelte a barcát oda ahol most áll de most vége
köszönyük Ronnie
köszönyük Ronnie
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ez az én véleményemet tükrözi,nem írtam,h vki szerint Angliában visszatért volna a régi R10,csupán leírtam,hogy szerintem függetlenül,h hova is megy,már nem lesz a régiRobi_Santiago7 írta:senki sem mondta h angliában vossza fog térniozsimiki írta:Számomra a legrosszabb történt...áron alúl adtuk el (City ajánlatához képest feltétlen) ,és pont milánba ment,szépen összehoztuk![]()
Szntem nem fog visszatérni a régi Dinho. Angliában sem tért volna vissza.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Master19 írta:Én csak annak örülök hogy legalább nem játszik majd a Barca ellen...legalábbis a következő szezonban nem!Szörnyű lenne nézni ahogy a Barca ellen játszik...
![]()
Ja ez igaz . Jó hogy nem játszik a barca ellen . Mondjuk egyszer úgyis fog;

Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

- gianni
- Entrenador del Barça
Testvérek!Szegényebbek lettünk,a világ legjobbja megy el tőlünk,lesz@rom,hogy milyen kevés pénzért.
Egy nagy űr keletkezik amit nem most fognak tudni betölteni.
Soha nem adtam volna el!
Köszönjük Ronnie örökre a szívünkben maradtsz,de egy biztos:MINDÖRÖKKÉ BARCA!!!!!
Egy nagy űr keletkezik amit nem most fognak tudni betölteni.
Soha nem adtam volna el!
Köszönjük Ronnie örökre a szívünkben maradtsz,de egy biztos:MINDÖRÖKKÉ BARCA!!!!!
- Robi_Santiago7
- Barça B
senki sem mondta h angliában vossza fog térniozsimiki írta:Számomra a legrosszabb történt...áron alúl adtuk el (City ajánlatához képest feltétlen) ,és pont milánba ment,szépen összehoztuk![]()
Ronaldinho nem egy ember ő az az ember aki egyedül felemelte a barcát oda ahol most áll de most vége
köszönyük Ronnie
köszönyük Ronnie
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Számomra a legrosszabb történt...áron alúl adtuk el (City ajánlatához képest feltétlen) ,és pont milánba ment,szépen összehoztuk

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Nagyon örülök, hogy egy gonddal kevesebb, és lehet a jövőre koncentrálni. Senkinek nem volt ez így már jó, végre ennek a végére is pont kerülhet.
Egyrészt örülök, mert a Klub lehetőséget adott neki, hogy bizonyítson, mert a Milanban erre meglesz a lehetősége. Másrészt nagyjából ennyit is ér, főleg ha folytatja ezt az életmódot. Monjuk egy Del Nido magasról tett volna rá, hogy hová akar menni, ha a Yeovil jelentkezik be érte 32 millióért, akkor elzavarja akár az angol sokadosztályba is. A gazdasági mutatók meg addig nem fognak érdekelni, amíg a tervezett profit bejön, mert enélkül is nyereséges a Klub.
Az érem másik oldala, hogy vmilyen szinten szurkolok neki, hogy magára találjon, viszont az nagyon csípi a szemem, hogy ennyire elszórakozta az utóbbi két évet, ami csak azért egy, mert akkora kbszott zseni volt, hogy egy év alatt nem tudott nagyot sűlyedni. Viszont a Milannak soha nem tudok szurkolni, tehát sok sikert nem tudok neki szívből kívánni.
Mindenesetre nagyon fáj, hogy ez lett belőle.
Egyrészt örülök, mert a Klub lehetőséget adott neki, hogy bizonyítson, mert a Milanban erre meglesz a lehetősége. Másrészt nagyjából ennyit is ér, főleg ha folytatja ezt az életmódot. Monjuk egy Del Nido magasról tett volna rá, hogy hová akar menni, ha a Yeovil jelentkezik be érte 32 millióért, akkor elzavarja akár az angol sokadosztályba is. A gazdasági mutatók meg addig nem fognak érdekelni, amíg a tervezett profit bejön, mert enélkül is nyereséges a Klub.
Az érem másik oldala, hogy vmilyen szinten szurkolok neki, hogy magára találjon, viszont az nagyon csípi a szemem, hogy ennyire elszórakozta az utóbbi két évet, ami csak azért egy, mert akkora kbszott zseni volt, hogy egy év alatt nem tudott nagyot sűlyedni. Viszont a Milannak soha nem tudok szurkolni, tehát sok sikert nem tudok neki szívből kívánni.

- Robi_Santiago7
- Barça B
és a barcában?
u.i. rem messi mert a mostani barcából h tizes legyen ő érdemli meg
u.i. rem messi mert a mostani barcából h tizes legyen ő érdemli meg
köszönyük Ronnie
köszönyük Ronnie
- balboa7
- Entrenador del Barça
laportáék újabb remek húzása, ez a 20millás nevetség...
ronaldinhoról meg annyit, h ahogy rijkaard is mondta, h nem ő volt mindig a legjobb játékosunk, de fontos szerepet játszott mindig, és több nagy csatát nyertünk vele, mint amennyit veszítettünk...
ronnie leeresztése, vonta maga után a csapatét is, sajnos...
örülök, h a barca játékosa volt, 3 évig a világ legjobbja is, és mindezt a "mi" klubbunkban...
az utolsó 2 évben méltatlanul viselkedett, de hát ez is lezárul, h milánóba költözik...
sok sikert neki új klubbjában!

ronaldinhoról meg annyit, h ahogy rijkaard is mondta, h nem ő volt mindig a legjobb játékosunk, de fontos szerepet játszott mindig, és több nagy csatát nyertünk vele, mint amennyit veszítettünk...
ronnie leeresztése, vonta maga után a csapatét is, sajnos...

örülök, h a barca játékosa volt, 3 évig a világ legjobbja is, és mindezt a "mi" klubbunkban...
az utolsó 2 évben méltatlanul viselkedett, de hát ez is lezárul, h milánóba költözik...
sok sikert neki új klubbjában!

Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Robi_Santiago7 írta:szerintetek most h ronaldinho a milanba igazolt itt ki lesz a 10-es meg a milanban is ronnie lesz a 10es vagy seedorf
Hát majd elválik hogy ki lesz . Lehet hogy Dinho lesz , de ez nem biztos !!!

- Robi_Santiago7
- Barça B
szerintetek most h ronaldinho a milanba igazolt itt ki lesz a 10-es meg a milanban is ronnie lesz a 10es vagy seedorf
köszönyük Ronnie
köszönyük Ronnie
nem lesz már ronaldinho gaucho #5. köszönjük ezeket a csodálatos éveket, amiket itt töltöttél. viszlát, és sok sikert! az uefa-kupában
- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát ilyen már nem lesz sajnos !!! Vége. Ronnie elment a barcától.Robi_Santiago7 írta:Emlékszik vki az idei sevilla elleni meccsre amikor ronnie és alvés mentek ölelkezni alvés adott rá lehetőséget h egy klubban is történhessen ilyen de nem lett![]()