Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én sem tudom mit látbenne de remélem megveszik mert a végén még nálunk köt kivisca el barca írta:gyerekek árulja már el nekem vki hogy a világ talán legjobb edzője, sir alex, mi a fészkes fenét lát ebben a berbatov gyerekben, hogy képes majd 40 millió eurót kiadni érte. én ezt nem értem
Nagyon szerettem régebben, de szerintem mostanra nagyon messze van a régi önmagától. Talán már a padra se lenne jó, de nem is jönne ide. Azért ment oda, mert ott biztos kezdő lesz remélhetőleg.visca el barca írta:most olvastam h gilberto silva 2.5 millióért a pana játékosa lett![]()
ennyi pénzért tán' mi is elhozhattuk volna padra... még sztem 2-3 jó éve van..
Squilaccival sztem is jó vásárt csináltak, a Monacoban alapember volt a BL menetelés idején. Az az Ibarra-Givet-Squilacci-Evra kvartett félelmetes volt.csababarca írta:Squillaccival jól jártak...
azért Del Nidonak van egy feje
Pedig tavaly a Juve adott volna érte 10 milliót. De az utóbbi időben már egyre lassabb volt...Rajmó írta:Gilberto Silva (Arsenal)Panathinaikos
![]()
LINK
Tudtam, hogy távozni fog, de jobb klubot is eltudtam volna képzelni számára
Szintén. hatfélér' olyan tökéletes csereember lehetett volna itt is, hogy nem igaz.Fernando írta:VICC VICC VICC VICC VICC! Nem igaz. 6.5 millió euró. Nem mondok semi többet.kilibarca írta:Pablo AimarBenfica 6,5 milló euró 4évre írt alá.
Davitsot van Basten vágta ki onnan élből, de egyébként már ő is 35 éves, de talán még 1-2 év lenne a lábában.kilibarca írta:Ronaldot írták a Psv és Flamengohoz is . Örülnék ha Európában maradna , Dzsudzsák miatt látnánk is elég sok meccsét.
Kluivertnek sajnos szerintem jobban tenné ha vissza vonulna. Mindig vártam , hogy valamit produkál de sajnos nem.![]()
Davids elég sok meccsen játszott , ő volt a csapat kapitány is ha jól tudom. Meg lepődtem ,hogy nincs szerződése.
Egyet kell, hogy értsek!Hasselbaink írta:El fog tünni...
"nem gyenge névsor" nem bizony!levproff írta:Ingyen ingazolható játékosok,mert lejárt a szerződésük!:
Hakan Sükür (TUR,csatár-Galatasaray)
Ronaldo (BRA,csatár-Milan)
Matteo Ferrari (ITA,védő-Roma)
Edgar Davids (NED,középp.-Ajax)
Ismael Urzaiz (SPA,csatár-Ajax)
Patrick Müller (SWI,védő-Lyon)
El-Hadji Diouf (SEN,csatár-Bolton
Thomas Sörensen (DEN,kapus-Aston Villa)
Patrick Kluivert (NED,csatár-Lille)