Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Azt en is latom es tudom hogy Oleguer nem egy sztar jatekos, de azert azt ismerje el mindenki, hogy szivvel jatszik es odaadassal. Szereti a klubot, szereti a Barcat. Az igaz, hogy nem Barca szintu jatekos, de kell egy ilyen ember egy csapatban. En szemely szerint nem vagyok ellene. Es, hogy voltak hibai az is igaz, de azert voltak jo idoszakai is. Forca Barca!!!
  Azt en is latom es tudom hogy Oleguer nem egy sztar jatekos, de azert azt ismerje el mindenki, hogy szivvel jatszik es odaadassal. Szereti a klubot, szereti a Barcat. Az igaz, hogy nem Barca szintu jatekos, de kell egy ilyen ember egy csapatban. En szemely szerint nem vagyok ellene. Es, hogy voltak hibai az is igaz, de azert voltak jo idoszakai is. Forca Barca!!! KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY NEM LETTEM MADRIDISTA
                                                                                                                          KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY NEM LETTEM MADRIDISTA

)
 ) 

Tese mondod komolyan.
  Tese mondod komolyan.