Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

pontosan így van,akármi van szerintem minden igaz Barca szurkoló szorítani fog neki ,hogy újra jól menjen neki..de azért Barca ellen ne játszon jól,ha esetleg..LG írta:Sőt, sztem jó lenne, ha oda m1. Ahhoz, h formába jöjjön szüksége van minnél több pályán töltött percre, a Cityben ezt megkapná. Én szurkolni fogok neki, bárhol is kössön ki, de itt már nincs maradása.Lionel85 írta:Riquelme is elment a Villarrealhoz, pedig sokkal jobb csapat illik hozzá, ahogy Ronaldinhóhoz is, de BL-elődöntőig jutottak, szerintem a City-ben is lesz Ronaldinhóval nagy kiugrási lehetősége.
Sőt, sztem jó lenne, ha oda m1. Ahhoz, h formába jöjjön szüksége van minnél több pályán töltött percre, a Cityben ezt megkapná. Én szurkolni fogok neki, bárhol is kössön ki, de itt már nincs maradása.Lionel85 írta:Riquelme is elment a Villarrealhoz, pedig sokkal jobb csapat illik hozzá, ahogy Ronaldinhóhoz is, de BL-elődöntőig jutottak, szerintem a City-ben is lesz Ronaldinhóval nagy kiugrási lehetősége.
Nem, sajnos az utóbbi idöben csak a bulik érdekelték, az éjjeli élet. Sajnos a foci nem.atho írta:Csak sajnos az utóbbi időben inkább a pénz érdekelte, mint ahogy most is.
Tökéletes forgatókönyv,nekem is ez tetszene a legjobban.Valbali írta:A lehető legjobban járnánk, Dinho a Cityhez, akkor remélhetőleg Ade a Milanhoz, Eto'o meg maradna itt.
Erre azért ne vegyél mérget.mert félidöben ki fog dölni az biztos.
neked meg ez a No1 hsz-ed ami nagyon okossá sikerültsziszkovlb18 írta:Szerintem a legjobb lenne, ha: R10 marad és bomba formában játszik; etoo megy a fenébe; Henry a No 1 csatár!
Szép kis elsö hsz.sziszkovlb18 írta:Szerintem a legjobb lenne, ha: R10 marad és bomba formában játszik; etoo megy a fenébe; Henry a No 1 csatár!