Etooka írta:Ez a meccs egy dolgon ment el:Gianluca Zambrotta!Megyei 2. osztályban nem passzolnak középre a védők!Érthetetlen!Ha az a gól nincs,akkor továbbra is kontrolláljuk a meccset,a játékosok higgadtabbak és szerintem más lett volna az eredmény!Ezenkívűl nagyon jól játszott Zambi,félreértés ne essék,dehát akkora hibát elkövetni!
Ez hülyeség, a meccs azon ment el, h nem rúgtunk gólt. Már bocsi,de én is ismerem ezeket az aranyszabályokat, foci közhelyeket, mert ezt nagyon súlykolják a magyar edzők (alapjaiban igazak ezek a szabályok, de gondolom egy világbajnok bízik annyira magában, h ne ezek alapján játszon, persze nyílván ő is elbaltázhatja), de :
1.)pl.: hátul is rengeteg higgadt, de necces labdakihozatal volt, ami miatt technikásnak nevezünk egy védelmet, ahelyett, h arra rúgták volna amerre állnak.
2.) Ha Barca játékoshoz jut a labda akkor: vakmerő, de klasszis megoldás.
3.) Azért abban is megegyezhetünk, hogy 25m-ről még nem minősül 100%-os ziccernek egy lövőhelyzet, ezt nagyon eltalálta Vöri
4.) Megye II.-ben meg pláne megcsinálnám, talán ott nem Scholesok röccsintik 25-ről a pipába.
Szóval ez a meccs nem Zambin ment el, krva nagyot játszott. A Barca a támadó fociról volt mindig is híres, most meg nem tudtunk 1 gólt lőni, ezen ment el.
u.i.:Azért nyílván én is sajnálom, mert egyébként más lett volna a meccs.