Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lehet, hogy nagyképű és lehet, hogy sokat keres, de a MINŐSÉGet meg kell fizetni!!!!!!Maxi írta:
Rio Ferdinand meg nagyképű és hatalma a fizuja!
Ezt ugye nem gondolod komolyan????Láttál már idén Barca meccset???Eto'o és Deco nélkül nem lennénk listavezetők!boggabor írta:Chelsea komolyan gondolja en eladnam Decot es Eto`o is vegre helyre johetnek anyagilag es meg tudnak erositani a csapatot Deco helyet visszajohetne Riquelme es ugye jon Saviola is, de melle megvehetnek Trezeguet es meg egy Rio Ferdinandot es bisztosan marat meg penzunk
Ezt te se gondolod komolyan ugye!Saviola és Trezguet együtt nem érnek annyit int Eto'o!Riquelme nem olyan hasznos mint Deco!Rio Ferdinand meg nagyképű és hatalma a fizuja!boggabor írta:Chelsea komolyan gondolja en eladnam Decot es Eto`o is vegre helyre johetnek anyagilag es meg tudnak erositani a csapatot Deco helyet visszajohetne Riquelme es ugye jon Saviola is, de melle megvehetnek Trezeguet es meg egy Rio Ferdinandot es bisztosan marat meg penzunk
Nekem az a véleményem, hogy Del Horno sokkal jobb játékos mint Dede, Cassilas jobb kapus mint ValdesNóbi írta:az én álomcsapatom:
----------------------------Valdes-------------------------
Sergio Ramos-------Puyol-------Marquez-------Dede
------------------------------Xavi-------------------------
-------------Dinho----------Totti---------Deco----------
--------------------Eto'o----------Henry-----------------
cserék: Casillas, Belletti, Coloccini, Kompany, Del Horno, Giuly, Iniesta, Van Bommel, Luque...
mellesleg az fm2005-ben is ezzel a csapattal nyomom
boggabor írta:Chelsea komolyan gondolja en eladnam Decot es Eto`o is vegre helyre johetnek anyagilag es meg tudnak erositani a csapatot Deco helyet visszajohetne Riquelme es ugye jon Saviola is, de melle megvehetnek Trezeguet es meg egy Rio Ferdinandot es bisztosan marat meg penzunk
aztán el is felejthenénk a bajnoki és a bl-álmainkat a pixába.boggabor írta:Chelsea komolyan gondolja en eladnam Decot es Eto`o is vegre helyre johetnek anyagilag es meg tudnak erositani a csapatot Deco helyet visszajohetne Riquelme es ugye jon Saviola is, de melle megvehetnek Trezeguet es meg egy Rio Ferdinandot es bisztosan marat meg penzunk
boggabor írta:Chelsea komolyan gondolja en eladnam Decot es Eto`o is vegre helyre johetnek anyagilag es meg tudnak erositani a csapatot Deco helyet visszajohetne Riquelme es ugye jon Saviola is, de melle megvehetnek Trezeguet es meg egy Rio Ferdinandot es bisztosan marat meg penzunk
Ez komolySubinho írta:Gyerekek, most olvastam, hogy a Chelsea megszerezte Del Hornot!!! És a másik meglepetés, hogy Costinha és Maniche aláírt a Dinamo MOskvahoz!!!!!!! Ez hihetetlen!!! Miért???? Nem értem!!! Manichet el tudtam volna képzelni a Barcában. Ő nagyon jó és a középpáján több helyen bevethető. Inkább Ő mint Van Bommel szerintem. De hogy Moszkvába.....
a kp. és a csatárposzt hibátlan a Barcában - épp ennek a két embernek köszönhetően.Te tényleg megválnál tőlük?boggabor írta:Chelsea komolyan gondolja en eladnam Decot es Eto`o is vegre helyre johetnek anyagilag es meg tudnak erositani a csapatot Deco helyet visszajohetne Riquelme es ugye jon Saviola is, de melle megvehetnek Trezeguet es meg egy Rio Ferdinandot es bisztosan marat meg penzunk